嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

嚇親

嚇親

嚇死我喇!0 U, N' ?. t& t3 ^
女裝出門時被警察查身份證!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
各位姊妹有冇試過?!

答案係無的。。

有冇搜身?

我試過....    重兩次 tim....

陣定D.. 冇事的.

唔出街咪冇事囉0 f2 |9 d: P- o5 f; \

7 [& C0 \+ s$ D7 d: |+ `+ t4 k[ 本帖最後由 zz67098 於 2015-7-20 08:48 編輯 ]
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 gila 於 2015-7-19 18:51 發表   / W* ]; L  ^7 }0 |
有冇搜身?
9 N7 Z5 Q% v) h/ @0 Z2 Q) _
冇,但查我手代!

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 08:31 發表   + P* |: G7 @, X  |# d; G
% N, ?& S# ^0 y- H. c
冇,但查我手代!
" \+ R- ~- `* h2 e) V0 w$ Z' I, X  [8 G2 D) H
, K! R; o; J% u
我都係。兩次都有查手袋。

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   1 O; {% Q$ q: q6 {

8 [+ n$ N2 S* m7 i, ?- d( G5 L& }% \: z1 I  K' t
+ K( h% P9 S. Y7 u) N+ i
& `2 K8 R7 }5 a- F, P( f% s( x) R搵日一齊出街好嗎?

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 14:35 發表   
. ?4 e" C' Q& a( f1 B) B) T
+ ?) L  P! f# X9 r+ V6 e$ b搵日一齊出街好嗎?
( o+ U3 P" D* F& I+ r5 X
/ `; N: k0 N5 z* o4 ~咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...    ! r- w6 B$ d8 z" p  O& u- l/ @

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-21 23:47 發表   5 \1 B+ d6 O8 R1 q, @
: t2 T2 D' m& M+ e2 }! P0 c
! t! ]! k+ f" l. q
咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...    ( G- J& t9 b- h* z: o
) \8 [9 d' b- X/ r有姐姐帶住會放心啲!

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   2 W1 T5 Z$ G; l; [+ d+ n

3 x  n! a* p( l0 |2 n  O) {, a& x. D
' q4 R% g$ p1 ^6 S  V7 v  i) V' ]6 H- h$ K
( S" z9 G4 k8 n' F5 K( W
% d& o& i) P3 L! U* d4 ?! _似乎相想睇下妳哋有無自慰性無氣& ]' B+ k1 P/ x0 Q+ L

7 W* h2 m3 r3 L6 {1 c[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2023-3-8 15:50 編輯 ]

冇事的......

未試過偽街…

最近訪問的版塊