嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

L  ~, {, R/ k1 F/ d2 l
% I4 Z9 _" N7 x$ ]% x! w[ 本帖最後由 Lazy_tong 於 2019-9-11 22:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   + \9 h: [( U$ U' h
大家好 我24歲7 D% ^; N5 O# g" E# y  r8 y4 r$ ~

, @' {3 B9 o3 H. U+ r$ Z雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣+ S/ k$ l. q( c" k  I: B
( E; Q3 x& v3 K4 K2 [+ t; B
我會睇shemale既片 唔反感
- h' ?- R  s% J/ ?1 A, V) Q$ x
! O& k% r7 G; d8 a我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等, {) o# s. d9 `+ u

) c: z* [7 O5 [. n你服務我 我服侍你 最緊要大家開心: T8 I1 ^3 P0 U, Z4 F' m/ e! G- [: ^
# b7 z9 P* s5 _. M
希望有人會帶我踏出第一部
" n/ y/ \; {  j7 z* L9 C: w3 E6 w# e5 E6 N& o+ e. w
有興趣就pm wechat ...
" f8 K  @- d5 e5 v2 ?- C% e/ V3 ~& g' ^
8 |5 X9 \" C8 b) m* ~/ {
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   
* \* |2 d( Y4 r) u$ e/ F
+ N% c' H+ Y, X' _1 x# M9 v; j
" c: ]2 {* j. u+ X( u7 p
2 e9 R% y+ r$ _! F# E+ ]" Z直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
/ Y2 ]( t& K6 k% f) T& X9 k2 P
基本上係社會既道德觀念就係
3 U8 v0 R( P" k6 e  k( o6 `6 H1 O. a& r) D6 P
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   
4 C9 R- W" r  |1 i) ]* v; b你好性急,幾個鐘係咁推post
; W" w  U$ h/ `/ E$ ~( s

6 w  T  J( [# p6 t/ t路過答句咀.! }1 x, S3 I. h) J* W
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale; H2 g5 R! I. T% ^
天水圍出灣仔啦0 ?- v% e: W1 b
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩) Y  q. c! T, h6 A
' l6 X% _+ O1 |* D

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表     Y6 E- F+ ~! x6 w9 l
想玩Shemale+ J) N; M* `* ^$ W* i1 z
天水圍出灣仔啦( p7 P" a4 T( {5 H5 [6 B6 n( U
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
: f; x/ |% n- n2 w( e+ d
& P$ O" }* e% Y6 ^. R4 Z# a
; i6 E/ N4 |! o
3 T* M. W+ E5 u/ p6 Z7 M. t
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   
0 s( k3 u7 z- \, ^7 j
* Z. P3 z7 K- M  i# P$ D8 `  C7 Q! R1 a; u
路過答句咀.
4 `& W: L7 z" I4 i急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
" [, l  I3 F& A0 J' |- t7 c- u  E  M0 C4 j. t* v" i
好同意!$ U5 Z2 K7 |" G! W  d; K

2 i3 Y, x7 y) p) ]' j# D" \[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2016-7-3 22:07 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   
) M# }; M# ]* V- o6 N
3 A( F9 ^& t3 a0 u7 h  L/ w9 H) T4 G& R/ E. G4 a! M, V, m# W

( \; i5 O/ J0 o3 K( m/ r5 _& b9 r' ~& T$ n6 N! A
好同意!
9 w% B1 j" C, l4 E, J+ A7 T
我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?0 |3 @6 V: x8 h
  P5 Z; ~2 u3 O" a
可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
6 C) H/ X. E, e( l6 j最憎呢種直男
/ \5 k4 U9 n. P9 ?  Z0 v下 依到自由討論" f7 Q* n8 {* Z
我又無得罪你 憎咩姐9 C7 r# e$ T6 G. O% p4 y( `

2 E( K# i8 \1 f我都係想識下cd姐 有咩問題9 n, P+ X) d8 g, x* R
; m7 K2 ?& z1 ~0 O6 b
仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的
& S% s- y7 k. ?3 S2 T" \0 j感覺既野冇得解釋
9 o# o" S- [+ a! j! a6 o" c; @你都識講討論自由
. b8 G$ I; }- s7 K5 F  O6 l0 P" V講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒
$ q1 r! ]& j' D# Y) o' q& N7 |# U- u- g$ I

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了