嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我點算...

我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持,謝謝

精蟲上腦...打小D飛機

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?+ H- o/ p: |$ |) F& E; ?

" S1 U& K3 w2 }0 R3 `  \1 @
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   2 U# C; I9 j1 O5 S9 s
精蟲上腦...打小D飛機

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   
* @. {* g0 k# \1 ~# f: [會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?- i3 d1 l2 l7 ?( |; Z; u2 [
* O. ^) z! N; t
2 f' ]0 b& R3 J/ ~% e- F) M
! O' }' U) Q$ `+ t) Q
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
2 c! r8 l9 ^0 Q, o6 J7 W, ]- W0 |  j

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   
& Y8 V6 f  `4 J5 n8 w2 K0 M7 j$ t& [- G

& Z1 ]% Z: i3 O+ C& W" l6 Z要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
& \8 K2 X1 m) G1 W8 l7 p# r/ {, \  n+ S) i
! x( ?  u. V% i& D. |, r將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

有問題咩?, D' E/ }0 z* E/ Z
你只係“sex優先”2 {% S! Q2 W: W
仲好正常喎

支持樓主慢慢轉灣
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.2 N8 |* r  i, p8 Z' C
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
* ~& l$ X/ F. w% p& u
6 Z5 j. Z- M6 h3 X* K8 w3 Bbtw, 個彎是90度.
" s! w0 O3 H" J* m( H9 r(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?1 k0 @4 G. Y4 ^+ h
* O1 |+ Y% M8 d5 N! Q8 {
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   6 p! t% k8 [4 b5 Q- _# @+ D" e2 B
支持樓主慢慢轉灣
" u% ~% T) N4 J: A! s) W8 U

! Q+ V7 S3 w" w5 Z1 u[ 本帖最後由 gila 於 2020-10-4 22:02 編輯 ]

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.. u0 I) d; b3 o# O
佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表     l0 |% X, l+ a
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.$ n7 \3 D4 W4 W( a4 {& B# g
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
+ o  W, ^& o6 A1 Z& G3 J
8 B' d4 d! b0 f$ b3 lbtw, 個彎是90度.
! ~# B1 o" G4 P* y' C5 }! A( G& y(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?3 ^) q0 |# W$ c: }  n' x

+ b9 B8 o0 y0 T9 K
* I  D# J' G; L

1 `- u! }4 `; O2 `+ n( \90度咪直變彎囉
2 X. c% o$ |8 D; N  F不過真係唔明點解硬係要話自己係直男

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   
2 ~( I/ t* ]% V+ R0 u, |$ K
) F, Y5 I& b7 ~: u0 V# S# w將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
& N8 L% f! N, w& z6 y" o) [
諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   / d, V8 q% }; i
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
, w/ Z$ l$ K5 I) o6 ?: c"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.' |  ?0 j" N- E) ~" g1 ?
; E/ Y! H( Q: y2 D% y' h" O* \2 ]
btw, 個彎是90度.
  p+ T- c' m( G  \* z% Q% b" F1 j& n(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
& Q/ L5 A9 c# S/ P& I5 |" Z* g" j- j8 f' n2 \1 n8 V: K% s  v
8 b" X7 M0 G) W: B0 z
90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~7 G/ n! G- D  p( r- y7 q1 Q
+ H0 ]) q2 n, Z+ n2 `7 J. y
% [3 ]& I1 ]/ `; `

! y* N- g5 z( b& b8 _- i# j( m; Z6 g/ t0 D# G, B
  Z0 ]7 u$ b0 b9 R, z
* A( h$ X( C' r7 X8 i5 u
.

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   6 L- n# X3 T" o6 f
其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
) q2 p0 q! _- d+ Z
唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬

睇人妖片睇比人插定插女先?