嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
" a; E) p* `% D5 c: I0 s" e9 Q: }1 W  u3 ^  p& p7 }1 g6 V
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
: [0 z4 T6 b9 D! x6 ?/ ~- l5 n+ ^/ v6 w% ~% H* |6 M) l" u% g
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
5 v% w# M2 b! }- ]* W
  \9 w6 C% G8 k! O% a' c[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根! A& Y  r2 Q" {, [5 w
很有女人味
" w0 {6 [8 y. Q2 D) l期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
$ z0 B% P; [$ P  Q" {尖高根) S" |( r- c1 T* L7 A0 \; R
很有女人味
: j8 H4 q. v. c) |期待穿上
8 A/ |; D& A0 G/ V( U5 _7 s6 c: r雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
; w  a( S4 R4 A; \- s6 s* g* D3 @8 K! \6 u: a+ u( O- W
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,. M# ?  {; L; L1 C

& }$ s8 m% V6 V咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
- W) `1 h5 o- ~. O/ I# J* X" |% M+ H; U: j' l9 l( i8 @+ K7 j) W. k
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   2 Q1 r6 v5 M+ n6 u8 W5 o: T# I
6 D: _2 k9 n" O0 s) m) n0 `
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖  S* x: i* E3 q$ o$ d# h' B/ D

% |2 k  _0 g& e! U* o% S7 C2 A感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,2 |* O3 ~; o2 ]$ Q
, _' q- {1 v. F' z# J
咁可能會好睇好多
. Z0 T( I" ~/ z# j& V6 i" M! t, Y
* F! z* U# ^6 j- D: {: f就係因為這款已不再流行才放二手呀# P7 M) b3 z5 z
! [2 [/ P% q0 i5 O2 z
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   0 p& T! g2 k, K: V
感覺,好夾 腳趾?
9 N, }. e- R, g! g
0 T! a% I. c6 e! Z  J# _(o^^o)
' `  n. B0 l/ b7 M' f' F) M完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,7 R' K) d  b, w
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
0 @5 h% g4 m9 M+ K: ?$ ]+ y9 `6 c: d
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼4 M, W, ^& B) A/ O( O& Y
0 E7 k# y% m+ P  I0 q" u
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
* M% n) D: v! W
; D3 [% z/ d0 i) ~[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
$ {* K" E/ f/ A5 w+ s: O" ?- y6 }+ a7 q
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,  {0 Q; R2 ~2 d: {8 _
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,( V- n7 O1 Z$ K8 S& |% {
& c; @6 ]$ w& J2 ^4 `' H# A
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
) G1 g% V3 c) e: m, H
$ d( f5 z: }" k7 P2 h1 }同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
, k4 B; h  F. N7 N% ?9 v
  H6 M8 w* }' B
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋" o% p) d% [. I
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
: s, ~+ L$ x8 [" [) D) j妹妹你很有心得
. ^6 e0 o1 e; \. ]1 w& a; G! V$ K' W0 g4 g1 i9 u8 v  S
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 $ Q2 @! n: D6 L0 c7 [) c

9 E/ P% ~* Y# s- e! F( @
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
1 P( N0 N  Q( G! R. Y/ m  _' z著咁高腳痛又會起水泡
- L6 V& i2 o& V1 C1 C, G: }

2 \3 V3 j, A" W鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
. Q% x$ X8 C; `2 k) z! P: @/ ]$ ^! y* [$ _7 |* R) D$ c" u0 `+ N
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我; _6 t' `$ O/ C+ w
8 \: C3 g# Q* e# [  F  z
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
) P0 @5 A: j8 D呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
# }' R" t0 k" \始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   # ^7 ]; F& J& s3 I7 y1 C) N
0 j1 b  [- O' Y' z
8 c2 J5 a! d7 O' O
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 1 N+ T7 i8 a& n5 n0 ]: d
" R/ B/ O% |# f2 N

( f- P; i8 Q1 P5 N8 O5 n: _1 W  V4 u. e3 h% U
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
, A9 C& l% S6 _/ a. j
: J: ~; v- A. k) d% x4 ~同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
( y7 h' D: M7 a6 M  q+ Z1 q( F( O1 y% W# h. M6 i- y0 j8 E
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
9 a3 M; w; O* Y9 X4 y* c

$ h! r% \! M7 g9 B6 t# |* d2 \6 d我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
" h% M2 ]6 `# k0 B% r& R* W. o
. v' S* n  d( a( A, f. T/ l4 ]8 j2 d
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
  }: i* _1 k$ c2 D
/ z0 T9 R3 e' Z" L( {
# P" p1 i( z$ z  z9 a  R$ g* h% |3 s" N: [$ O8 N5 ?  C4 b
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,2 y2 z3 ?, N: ]* J
* O5 |- b% `7 d* t
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我# h+ @: `6 M, p) L. [

$ p! |) U' I* t" `& f8 [' K再腳痛、再乜野我都會繼續著,
+ q' O7 P" ~' h3 e
  W. p2 E- z: v* n0 D姊妹説了貫高根之好處和優點
, U' D2 ^- f5 R7 c我真的想穿吓
; J$ t- z- Z7 r2 Y* ~# H細味我自己的高根,行走時' t9 [3 x, u% C4 U( i- m. l! H4 p
真的好像側了一旁,冇乘托力

最近訪問的版塊