嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   
1 S( B/ L* x( E' `% U有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
* h1 P; Z; G4 o' k2 [5 V2 O南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想
7 j  p. T1 a) d- b, g4 i我被仔撩過好多次) T* t: G8 g& d0 G4 [: A9 s; P. u
只要過咗十二點
1 V5 V  s4 j" @  H7 X9 j/ A就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   ; t# f/ m. @2 v* u/ b7 {% z
唔係幻想
5 ^5 B4 o( A" @. t) t7 `$ E# Y我被仔撩過好多次' O; C5 F+ i0 y1 u; i
只要過咗十二點- p, I1 c, e# n" H& \3 i" l
就算唔著性感都一樣被仔撩
9 M, g9 E8 }8 m1 {邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   , [' j) z8 Q9 _5 m) z* q' G

9 j3 e) S) b$ |, _9 C- s6 c, w南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
% r& S4 ]+ Y9 X* K( T
/ W5 Q* i3 ~; F$ ?; n
那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   * u# G! J0 W, a* b
唔係幻想; P! C" \0 l3 {
我被仔撩過好多次% ~9 C0 [, f5 ^; `" N  d7 g' E9 {
只要過咗十二點' b- K+ l8 @2 T8 r' p% w+ r0 N
就算唔著性感都一樣被仔撩
& w3 I) o0 ?& f2 u8 t% ~4 B, h4 d' a9 D/ i# @% `
秘書小姐,4 J1 v1 @( n( n$ G- ~
心靈空虛,) U- v- k; U$ [
岀街搵仔?5 h/ c! n6 G# m- K) o" c
6 ], k3 z9 e2 v% D1 e
^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   4 x6 ?7 r% A2 b, {  ?( V" U/ b

& X$ ?! w% I& `" O& k5 U+ d/ y4 L% ]8 X) K2 P4 B2 Y" N
秘書小姐,2 b9 a0 H' n$ f5 M$ i
心靈空虛,
% e1 @3 A. f/ ]5 ~3 @( x岀街搵仔?
6 P( H5 e" [* t' `  l% F* Y
4 M" ?, J% }& A9 m# J, U^_^
* `* I% w0 Z. |5 H
+ J! r* p$ R) _. g4 e1 u  S
講緊未使戴口罩時代
, m' Y6 T  X1 Z1 {5 x" G4 Q自從疫情開始個個戴住口罩
/ [) q8 x( H5 f, R' C* B夜晚又無人& _! h! J6 ]2 \6 G- m) D
边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   
; ]/ p$ L/ s3 ^* }8 N成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
1 a8 E& h6 j  a: n1 ?6 E; q
( @7 s' `3 K4 e% {& M9 i可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!# M' a& O# X2 r/ a/ X5 f

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   - j3 R  Z  U$ V1 L
2 x1 y3 t: c  G' }7 [
* q* ]: b. Z/ k6 ]
做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野; ]& Y1 ^  ?7 Y1 ~8 [6 G

7 X* A4 o) c0 Y[ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   6 d! C7 P) ^! G9 Q
# o9 {5 t) b- ?/ I# Z% V4 E咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   , l5 o! @. ?2 K7 D/ y5 W8 K# V
佢好快落車, 同堆好多野
, r+ u  z9 s  t" }$ n8 J9 W

" c$ @2 A. O) C正好,幫手,, ]7 d8 p( w9 L. ~: m
再 認識她1 b: ~1 Y# ]+ h6 [& U; \
0 C& x: c  C4 [$ Z4 c# `) M
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢

最近訪問的版塊