嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

做左下身手術

做左下身手術

如果已經做左下身手術,唔去轉身份證會有問題?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果唔想轉用女性身份生活
2 `# }" \  g( }# l1 `2 V點解要做下身手術?

引用:
原帖由 Ting02694 於 2023-5-24 11:04 發表   . u2 d; _( l: |2 }( M* L, r
如果已經做左下身手術,唔去轉身份證會有問題?
$ `5 l" B( t  T; A% d
4 A: A& z' a5 C4 P無 , 轉唔轉 , 按個人意願及所需

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-5-24 14:23 發表   . p. f+ X( i0 A2 ]
如果唔想轉用女性身份生活, H* z6 O: W" R% n! H! l
點解要做下身手術?
+ W% ]. s! ?" p2 Y2 w+ ^; g9 y* n! S$ ^# x- G# G3 @& `
生活同身份係兩樣野

女人樣,著男裝入男廁,冇做成恐慌,就算喳女性身份證,都冇事
, k! `4 ]; ]6 ~1 o+ R1 E) t  O9 e
$ u4 W# c2 I1 Z5 M; Z3 O5 Q- M+ L2 |男人樣,著女裝入女廁,做成恐慌,若喳男性身份證,就有事
+ A0 V  q; b7 F+ p
# S& r( k$ r  u4 s7 T哩個時候只有自揭下體證明係冇既,先可解救" T, I0 H) \! \7 E
7 n9 v$ x$ [* m, X3 Z

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-5-24 16:00 發表   7 r0 h# P/ O. n' c

1 w& ?+ o, G: i7 j3 I4 G7 Z7 c' j4 p
生活同身份係兩樣野
* K; M. ~3 H. U2 }) U9 @不如俾樓主講下佢點解要做手術先啦

如果以做下身手術,無論是單純摘除睪丸還是做srs手術,都會因為無法在分泌缺乏男性荷爾蒙,加上你的醫生應該會給你開女性荷爾蒙補充,所以你的長相跟外貌都會慢慢改變,
, b# L' t, n9 s5 f% D) {3 k
5 N' O0 w  l- S* ?" b' k如果不換證件,那久了你的實際外貌跟原本證件男人照會大有不同會出大問題的,不管是生活跟工作,乃至於護照,都可能無法辦理哦!1 h3 I/ _  v, S+ L1 z1 U
# a+ F( e+ N: I, T, P  B! D4 Q0 T% L
如果都做手術了,身份證還是換肋比較好,畢竟生活還是要過的

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-5-25 10:42 發表   7 [: k$ F! ^+ |1 J- u
1 u$ G5 O) j# A3 y
不如俾樓主講下佢點解要做手術先啦
. b( t: x9 |! }
9 d" G% L$ R9 U# L
因為唔想要...所以...

引用:
原帖由 Ting02694 於 2023-11-15 12:34 發表   ; g4 d2 H) K' U0 i6 }& `
4 j- [1 ^, C/ ]4 z) i6 K

9 `, l7 E! H; |  H. d因為唔想要...所以...
; a6 N, z0 S, v- @4 f8 k  a9 m
可唔可以講下冇左jj 之後感覺?

真係唔知' ^% \+ i  T* \" |) N
只係知好多人想轉都冇得轉

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-16 12:22 發表   0 Y* {. K: U4 [

# q+ p$ y. B( @% H( I& W1 Q, V可唔可以講下冇左jj 之後感覺?
  _- k7 R: ^2 y3 N, C4 A9 ]初頭感覺比較好,但耐左就不是太好。

引用:
原帖由 Ting02694 於 2023-11-18 23:34 發表   
- @- K/ T; Q& ~0 ]% y8 y- c+ G* m: @/ K$ Z" @% j
初頭感覺比較好,但耐左就不是太好。
) ?7 k; A/ h/ @( `/ D) A' a  _
咁呢種感覺你指既係軀體(慾望)上的,定係一般生活上做了女的身份?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-16 12:22 發表   
9 `( ~1 e2 D  T, [% |. m
. i1 B9 V9 Q5 `' _可唔可以講下冇左jj 之後感覺?
$ h. \! U: e% _7 t
+ ^% ~/ g) E/ r
底褲可以拉到好上/ m+ o* J' J/ [- r8 L. ^9 {

6 k2 \: {: u4 O4 O尿道變短,更難忍尿% Y7 A4 l+ S4 H4 |$ b# r, k2 X
; a: V/ o8 W( {: h; V' b+ ^
同埋有時會不自覺合攏雙腳,以前有J 時候好難會咁
+ D" ~7 {) ?! n+ ]# ]8 j; p3 s! |/ g0 ^. C2 t. s
有性欲果陣其實都有少少充血既感覺,但已經變成好細既一粒…% T; o4 @) P4 K! ^( g7 F8 M
有少少有心無力既感覺,但想起已經變成女仔既陰蒂會更興奮

(被)插入的感覺呢?

回復 14# mieo31meo 的帖子

後門試

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 09:48 發表   8 l' @" p; U$ ^7 P, r0 \
(被)插入的感覺呢?
& G! W" Z( Z& r, W
- h0 j& }- V1 [& s乾痛,肉摩擦肉既感覺5 w. B  h) e+ g4 s6 n- O
需要加好多潤滑液先得
% X+ l' v+ ?) o9 k$ T7 ?& B我覺得好難單單靠陰道會有快感
8 g5 N% \% N; H& M- p$ a6 w/ T& V
雖然唔會懷孕,但有少少抗拒内射2 e' S* q3 Q7 s0 _8 j0 _& J# j+ b
可能同以前唔好既經歷有關
% r- g2 h9 Q9 _6 D& a8 F7 v覺得對方D 精入左去唔知會做乜…

謝謝姊姊現身說法,呢度最欠的就是肯講自己(變性和做女感覺)經歷的過來人;你說的一定會比其他人好好參考
3 @) O5 G% T: N- b# g+ x不妨再講多啲做了女以後的生活感受,邊方面有冇好左壞左等
3 g8 g' ]: J, @9 X你講既野會幫到好多人       / y4 K/ c8 x3 \: C4 K3 a

比如,有冇試過俾人睇出你原來性別,有冇試過同真女相處尷尬情況?

在交友app内就試過

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-25 09:35 發表   , @- @. P# r6 t' m( o) a
比如,有冇試過俾人睇出你原來性別,有冇試過同真女相處尷尬情況?
; q! x! j% R- u' V! o( T- P$ c' D* I7 N+ d5 C
好多方面都掩飾唔到,例如手太大,腰粗同埋膝頭唔夠圓潤4 o( `! |- `$ G; c) O. D
面部線條都可以靠整容,手呢D無辦法1 }9 I4 }" d; L) t
好羡慕細細個就食糖或者天賦黨,
1 x: S. z6 T+ }. H8 P8 }+ ]可以係青春期盡量減低男性特征+ M4 z" G% a+ k/ t8 g7 E

' T, }$ ]6 k: m& v- ^同真女相處有啊,有做過朋友婚禮既姊妹團,有一齊換衫,但唔係全部除光,有底衫
: _" E: M; J; s: t' E% o* D) M8 {& K# j" B