嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。. x. A- H  @. B& R+ B
原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......
$ O4 q7 t4 J/ T7 t2 r4 c9 p8 c* N0 `. d! C
有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼
- m6 N7 b8 @' o  e; b4 Q7 i
* {$ o: `* B& g0 q+ Z5 w$ `
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
: B) K  Y6 v9 B$ A: Z) P+ M: L又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
% E% d) e8 V, t+ j; z$ n0 K# r! p5 S. E又一個CD失敗個案。
6 O0 t% R3 _( C  W" |
CD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   ( t* D8 d( B6 a
No No No 絕對不是失敗呢∼; t& z4 S, e3 {6 ?. K, j/ W) l
, P' V  S5 b4 ?( J* {. v& |
- F0 \& a* t  ~; z
4 n. h4 C- W# E, e0 Y1 w9 O' D5 ~以我自己的標準來說
  w  R, I, [2 t* h出街就是真女人4 y4 s8 Y1 ~2 Z: [) K; b- h4 X
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
) u" w0 N7 j2 _: P8 `7 _+ o: f' B( U( G
可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   & L: S2 Z: e4 a3 {6 w

v0 V9 P/ O7 G1 kCD出街唔係會預左被發現咩?
% r. k. Q5 q0 m7 z% ~9 x, v# g1 n: w9 o  e( s% Q) g3 U
起碼我唔係啊
3 Y6 M4 k. X  K' w; A如果被人發現我會想死的 4 R: I) R, V, n7 O) K/ Z; M+ ?4 {7 T

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
2 `- D3 i* `1 l
) V. {2 w" @# D, S: ?$ v6 s. b6 b$ }' O# |) p1 d
起碼我唔係啊
+ ^9 `! e+ q( ^如果被人發現我會想死的
5 l4 P; i6 X0 n$ z
" B/ _; n4 c5 S# V+ s4 ]
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
- }% t9 p. D& `( ?$ h
5 N: ]: E3 N8 J" u; j( M女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
. G# h3 s7 x( G! ?
+ I$ H) Q: V( g6 I, u6 ]Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
" b  w# T- U3 A1 C, h% V不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的2 v5 \  Z  n9 @' T- E! K
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)5 L2 \: J7 [0 ~+ |: g7 }

' p1 t7 G" g$ @  P2 I
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   1 K0 C2 a- V6 X7 y

( u9 }5 S- o- J, o" O) I- y0 n" z' N; H
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
; H: q5 \6 F" Q6 D不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的0 Q: U1 t5 ]6 R% J  T% o# n
當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   $ S/ T# o3 R) r4 a, V+ x

% v6 n, m' \3 e4 Y- i; {/ |. N2 I( w0 X% S0 \& U$ z
起碼我唔係啊1 H  s, ]1 Y- N
如果被人發現我會想死的
& A9 N  S% [3 o2 j, F2 ^
. m( W( m7 b2 H* ?係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…" a( w$ U5 _- I- K6 z3 ]+ X' _  m
我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
$ }( J& d  ~/ b0 M) {
5 n7 s$ H7 M7 q: ^女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
9 r! N' k1 i2 f; \
/ y9 F7 v5 K" U* G# [: i" P
我在超市. Q- m+ n8 O" G
也被二位上了年纪的女人( `; X0 L( v$ I
被骂: B- z) C6 {5 q4 }" s: k% O
女人真觉是强呀
2 M. z9 w% ~' d' m. K% g当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   ; o  \, N% `( x, {
/ P& G7 i+ f- k( _+ s: O
8 ~% ^; y  q5 E
以我自己的標準來說
6 \4 }/ a: g9 O, {. p! o出街就是真女人% V: d1 F& f& C. i
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
4 u7 [7 N1 d# X
1 {& k% q5 q% y9 h3 p; E+ S1 X
! K' S6 S2 ^- f# t
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
2 F# x% j+ {9 L  t& @; _" q另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。
  E) @6 t% h9 ^8 F& [, V: B5 g% r% Z6 ?" v9 h
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
. a3 u- h. e# C! T  }我希望你尋到佢  t+ A9 R0 F& U/ I* V3 d; V
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi