嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
/ [9 K2 |+ c$ w1 s+ m5 G4 B1 P; k5 {* W4 r) z: l
我有戴肛塞呀
7 ~. z+ M* d+ W& V' ?# T

# O' Y6 h  b# U應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   * _" N6 n3 t" G1 O6 Z# Z' d# S

$ V* d1 W; J$ P
$ Y% _( M) I  R& d一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受; M: x; i. L0 u8 {! W0 G! w' ?
肛塞大唔大架
' }/ c$ b' \  F( K3 v/ @& p0 @1 Z

5 U& P. b6 c. J( ~8 n插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   9 N! a% z; t- S" N: ^  g

* v5 f( W! i, _% S" Q& h" R" w7 r% T# Z; L1 h" D
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
) S; p7 X/ i) M9 z8 m( D) `/ K7 j
9 s# n6 N% M' a提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化- z. z, ]7 P/ w+ J6 Y  h
內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   , e+ o% ?  r  W+ d$ f  C1 S
& A5 m: a' s8 P% ^; {! E& P

* S& a4 Y2 m! V( k2 G! \提肛有冇舒服感覺?
( h' ?  x/ ]  C" R
# r4 L$ ?% A" W7 W. g, \- K
可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   / U; v! b6 n  E( G4 i

" m" \9 b1 n7 c& i' H! N( I( X
; a4 \0 m0 A' b% k  Y# o有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
2 z+ B$ P# J1 N" k/ {8 m我今晚 update 多幾張
* h8 I  D# R9 l. O! x( A9 q7 B# s6 G. r- x
期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   5 B9 @6 K, `2 T7 }$ x% R# ^' _
) ~& X$ I4 Y" A
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
# c. l" Q" u: a' q$ U# X
" ~4 v- P  \' i5 M1 g0 J% yvery very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   
/ h0 K: P# w  [: X姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
+ Q! y% S2 y2 ?* y* W唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去# y; ^6 V1 `3 L* O: J6 R- t
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   4 }/ x5 ?& O7 t$ f! y4 O
被主人強制帶上口球狗繩 3 p; `( l- ^# ~
- k; _' D# h! x) O
想看更多請加入 TG 群搵我
* {( h# ?2 Z& C0 p7 Q香港CD吹水群4 m- w# n6 Z) A$ b0 \& g/ p# b! y1 e
https://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
9 |9 H1 X! k) t, |6 F9 _
精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   , L/ u# }8 L6 N: {; ]7 \
入咗去  o7 D6 {# Z) ~& O9 m$ O1 _
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
8 t8 v. V9 Y. ]3 \6 h5 m. m+ ?kyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正 6 O4 X; K3 ^& W& S9 @7 h+ A5 G) \
完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM1 ?1 ?' T7 n# i2 V0 \
好羨暮

最近訪問的版塊