嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
3 A' Q" b4 _" B9 ~8 \& ^
. l, G$ j$ K8 `8 _
$ L: H# g- ?& f! {9 a  \! t6 U  I' k: F' \, w9 |, X
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
7 ?6 _% _8 R+ i: S& m因為唔方便唔舒服囉
# g# A4 S2 H# p7 r3 E" o- {% I% v你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
: t5 w' n% \: a: M
( q0 e& V3 ^) V. a' r肉絲著得唔好睇:老土) ^! W' C' V2 l! k. U8 l
) G' V. a, k. \" c
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

0 X. A8 p- s+ ]- p: R/ C倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
4 P- |% y8 u3 S; |' o是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
4 h4 V9 a  g5 h2 p% P隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
. C1 G: N1 B# z$ U. m
/ P5 B* \6 n) i* R8 k: J! g倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
: D& T' y% d+ O" o' Z! |/ U! ^是絲襪的問題還是人的問題
& M. c" o7 y3 Z$ R; y& c  A. ^( g) r/ S
都仲有主觀因素
4 \8 e) K" }- J% ?以前有個gf
# \9 E- I6 K; C! i- [佢打死都唔肯著絲襪
6 h' j  }6 b3 I- o話著咗對腳似義肢# P$ \, a( F+ u: X  \3 {1 h$ e
咁佢皮膚的確係好白滑/ L$ o7 F+ h/ o, D2 T# P
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
$ H4 i! e& J. l, K

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
9 V' s: z! ~0 H, T5 Q3 @* h* t9 B; C/ X; |2 r+ ], V. ?4 u
. W$ d0 l" U* q: I
都仲有主觀因素
3 a  D0 @' p' d/ ]8 S1 E& ~  C& F+ `以前有個gf) Z6 P2 Q5 l* v$ n
佢打死都唔肯著絲襪
9 H/ ^* \4 I  @0 N- J0 g# Q4 x* M" b話著咗對腳似義肢$ p/ \$ N4 L# O. M" H
咁佢皮膚的確係好白滑
  N, f$ L, V( w; ^8 I+ j7 L+ ?但係我想摸的係絲腿啊,唔該!7 ]0 x0 Z% i, B& m3 }, ]
( D$ M( _" }6 f& n# D- R
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
# I0 ?6 e) O. a3 Z2 [/ x9 Q
  C" e3 L. j6 c, `/ a/ Z, u我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
; r5 t3 a3 c: X9 h( l  c! v2 m
# `0 z% O3 |! `2 Y) _佢俾你著真幸福3 E9 z2 ~, T/ D+ {
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   . ?  N. d: s7 i) Q* Y) d

' T+ d5 M+ N1 {$ d8 b- o6 I
+ l$ F, z. |8 z; M2 z& v% K我国的女生,
, k" |5 \/ W* N比香港女生多穿丝
- m$ q+ |$ d/ H8 T9 h0 j
  f/ g- t7 Y) L1 q5 x) h但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d8 X# H7 J( U' U- y+ X) o$ J

" i& v+ Y$ L( i% r7 Y% D# h[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   * U  a( Q2 F9 ]

" |* U( G# l. c" f' p7 @7 N * g( ~" |& d$ n- i$ A- N' B
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
0 Y/ T  g7 R. K  L4 r4 t' a
; i2 f* W% _6 v
以前的確係咁; \' a; M; c+ w8 h
但疫情過後! y* P/ t  v, b# q* \; x
頭幾個月來港著絲的後生女3 a0 l) P/ f, a& a
有薄黑絲/薄閃絲! T/ N* N5 G7 w! j
一般都著得幾好睇0 {5 A; c" W1 j9 t! r
暫時未出現三個骨