嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

德望

德望

德望高年級係咪要著絲襪返學架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係呀, 其實唔止德望一間

um~ 但佢地果套校服襯埋絲襪都幾靚~

嘉諾撒聖心都係ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-26 14:50 發表   
7 _  @" s. G0 O5 S6 m: i2 b嘉諾撒聖心都係ga!
1 R, n! z7 @& {  ~- }3 l
3 [! A" v; E3 c系咪淨系商科才要著

引用:
原帖由 sakuyi 於 2010-11-26 13:25 發表   
: e1 j& ~( O3 |2 j' O德望高年級係咪要著絲襪返學架?
( U" G% C3 |- T8 c4 U4 k4 C1 ?

; b' ^+ ~- i/ g  }今年開始改左中五或以上就要著... 所以三三四新學制佢地套高中校服仲著緊...

有無相可以參考一下

係呀,綠色連身裙嘛

我想問係規定要著定係好睇d所以著?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-11-29 23:17 發表   
' ^/ c' i% R; ^1 S% Q我想問係規定要著定係好睇d所以著?
  z- ]. A' N9 w0 `2 r8 T) V/ w; e" \$ s  g" p
係規定要著... 但係夏天時有部份妹妹犯校規唔著絲襪返學

黑色定肉色先……/ [: `# Q! y; y& ^9 n5 v9 z; U0 @
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-12-1 01:42 發表   ' r7 q& {- y) ?' d
黑色定肉色先……! x! P# I6 _% D2 q; O8 A& A
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相
0 I( k/ m8 A; h. G
& _* W# Z, R4 H$ X  k  [1 ~# {其實校規就無寫咩野色....
( G" m$ b8 }' r! E$ |; x但係我見到佢地D妹妹... 著夏季校服就著膚色/粉紅色.... 著冬季校服就著膚色/粉紅/黑(厚)色

我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-4 13:58 發表   , ~; f3 L1 K: j# I; h4 t
我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦
4 g0 r) E, D2 X0 O' f% p: _1 Y1 K) S
HAHA~ 有既... 不過少囉....  

夏季應該係肉色,好耐之前,
. _# {) `: M1 G2 P$ k- ]德望個website有講明tights of flesh color,8 E8 b  C, U; Q8 G
不過而家冇講啦!
* t& M3 r8 ~+ u( {: G8 d( s1 j8 Y0 X% G7 H5 E" i& C
冬季我見到多數都係肉色,但記憶中好似黑色都可以
. Q# Q- f4 h: [6 V
8 U! v4 O% \6 r7 p而家website有校服供應商資料,4 ?' E7 q! S$ ^3 f9 F& @8 C
亦有講明校服係分Junior Form (F.1-4) 同Senior Form (F.5-7)
" n) v( S1 Q# |: ]8 W8 U1 ]http://www.ghs.edu.hk/notices/Uniform_Supplier_website.doc$ }) L) B* X. N2 j" M$ R

6 ?+ A  c, v8 ~4 u5 ~: c# ]+ o8 L1 t學校官網有好多相睇:
: Y9 x5 p- X3 s% Thttp://www.ghs.edu.hk/gallery_photo.html
& h4 {" O" P. ?, T& b4 c6 h  {9 K
例如:' ]0 g2 z! O+ Y; n- v4 W
http://www.ghs.edu.hk/anchor/Gal ... Gallery/index1.html

n年前,有個唔熟朋友是德望生,2 m+ Z0 F/ M  {4 C7 v
那時的我對絲襪,高跟,boot等仍未懂得喜歡.
5 P1 @1 v  ]9 I# U4 t0 S(那時單純地只喜歡貼身短裙)
" g; q2 o- Z" o* G( V: G所以當時唔太留意她的校裙與絲襪..., n* e  q9 C& I

3 m" K5 W4 M, E& H. Q  F另外,校服規定要著絲襪係有d怪,; V! l" ^& Q8 `* L" i2 P* _
但,個人意見,8 j  M% C8 g( U, o7 b
這樣讓小妹妹早d接觸絲襪這種好東西,
6 i3 f4 F* u* M) P絕對係一件好事

人人穿絲,好吸引啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 15# 1677 的帖子

thanks for the information

支持 支持!

最近訪問的版塊