嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   0 ]1 m3 Y- J6 C. }, `! G
: |# w6 U# S+ O3 }: I. [) ~5 m/ `

# S6 |* Z% J2 I8 Q3 Bdont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
: v1 v/ j* t2 X1 a8 }條女肯著我就唔洗自己著啦
8 ~7 {  B% J, l6 l/ O# R7 P- s

D  _1 ]' F. s5 g; j/ ]8 z( z妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
( a; t2 K% J! i* x- I2 i# Y# y1 x4 \
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   . P% L9 t$ B, M' b( l% K
6 M3 v$ E, Y) O" E, G

0 u, }% K' J$ s) T; Y妳講出了事實,讚.
. W5 k# |( u" h" t% ]0 D9 S; {
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
  d+ t. G* {$ c, U* D4 c你在英國生活?
  c: e/ v5 m$ C# K
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
2 C! `: k( N4 [2 M4 y我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
, x; [6 a% O  o- ^+ ~9 X% y- H/ o) `, A$ `8 C2 H3 {6 `
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
) e6 E5 [3 S9 S6 F/ X
9 S( v. t+ D" @. x/ X6 b* y8 F7 v* o2 m( V3 I
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
/ t  `% D# R0 q0 i
/ D) K% }( V/ d) F; z: y+ Q1 u" Z
1 D5 s/ W7 F% ^( B9 \7 o
3 A* H, j4 x" V1 g' C很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
# I3 o8 W4 k4 J# T2 ~9 ?

, r8 c9 t/ K/ K當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....
4 ]8 \  F0 W! H7 d; g  D! y! {  J) @  m, I  R7 e6 L8 ]: _
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
# U8 K- @0 Z  X1 ?: @/ [6 r0 y& K
9 x& l" V. W/ Y3 S7 @$ x因為一般絲襪褲中間有條車線,3 P, |: l* J2 @0 u* |
會界到重要部位,男女都會痕!
  S& b+ a& [  S( ]' b8 ]) A, f
5 \; ~8 ?1 I$ ^3 G! ?5 I你地網上見到直穿果D絲襪,* `# ^0 P- L$ J9 N  I
通常都係廣告造型照,& C/ \' g2 V) t6 A
而且對絲襪都係有綿檔!9 o( C7 u& w2 i9 z/ M% P

5 k+ E8 {. O, l' t* S$ G* V& b' l喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,, {% }: N' \3 @4 _+ y& Q/ R2 {/ E
日本野都未必有,試問,8 R5 m5 A4 M+ w4 m
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
! [9 u# K& L: c) S% {; v
( a/ C5 ~8 A' F" A8 h/ U4 @我薯緊,直穿
" E" g1 @: U' u& H2 ~$ }, v+ |% c7 c2 Y( j1 B

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
6 B- b; H8 [. q% {1 y
" Q% o3 q& `$ a# t' j9 P/ C+ h( z; E
5 L$ B' k) f5 \dont think HK girl will.
% l' G1 U- r& }7 k7 U8 x6 ]7 i* e
9 l& N+ R% u% _% A我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦" m  }$ B8 m% B5 \3 f

首先我要有女伴

冇女伴,但我

最近訪問的版塊