嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
' b" j0 ^. L+ S( D在youtube上有不少的介紹跟試穿,- [3 Z1 y* f  V* h& g6 v6 a% G  a
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
+ b" z/ Y( U7 j6 c買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,. m( f6 E$ M9 K+ U
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
# T; Y; v9 ~# S2 @& V: K! F之後有什麼新的感想再上來說說…
6 x" [. D8 [; I9 d4 g( o- F
/ M! p3 ?  Q" J2 z6 f' Y% U" d) }; D4 Q8 ?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品- E/ o0 @# C& v. W2 Z" E. C# {
期待妹妹穿上

是 T 檔的?
% `3 U+ ]! b& K% e2 T+ m- H" K# S# W6 b7 y. e  j
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   
: M) M) \/ R6 H  S是 T 檔的?! }$ g- W  b: X/ i0 y, [& W

; i5 u: n, i( ?7 L% A9 x! C* J(o^^o)
6 m' D9 H' o; y' ?! ?! g
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   9 L2 {1 a/ E3 j% J5 R- M
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
: m, E. t7 [+ S  K世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
9 s# V+ k, J. t; Y在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,# B; ~# k; `5 w( _8 R
這種光澤真的很漂亮,- W# T6 ^+ k* R& T2 }/ {% l. S' }
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,0 g4 m1 J" e7 Q+ H3 x. W$ S
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,* }  x& m5 L3 H8 T1 |
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
! `! Z) f' h' u" T9 n1 `日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
, p) {$ I2 n( w2 ?" }謝謝。
1 H  M; F! c. w4 c5 f8 |& e2 Q* x* t* x6 w5 w% N

! @/ B; D2 ~- F& V" l4 X( k1 J3 C
7 o# R$ c3 h5 c. L+ q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   " K% h6 r0 l$ x4 u  z/ S, S
, E% y  Z. k6 h' f6 o1 }
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
/ P% S$ R1 W' @' t1 b& P3 S" V, @, K7 {2 b4 B
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   6 m- h. i% d5 U% [
今天在室內穿了一天,
  b$ p# B* `" v& n) M在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,, ~5 y9 A$ }) U, [: f2 |3 `+ R
這種光澤真的很漂亮,9 d0 Q; Q) L. w* F2 L* F
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,: x. u' o% J4 t' c% F( ]
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙," R8 W- U. X6 h" p# P$ a
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
6 n" {2 Q8 \  P- M4 _  ~8 C+ A日後還會再買Wolford其他 ...
1 `1 v- |8 @& W
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!: H3 |! J; A$ L
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
4 d* Y+ n$ R4 {; r. B' h. Y2 [
/ D* \6 M3 q# b# s0 A- K: p( o" P太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
) o, Q9 q. z% v1 L1 R' M6 ^我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
/ Z8 Y; {  g# o9 Y$ i* L的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
7 h! k' y0 j2 H( d% d
. a' u# l: P5 a[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   ; G8 a7 ]$ F* g  Q/ X2 v! L0 P

$ t' g$ b' H0 H, e5 E  s" P太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!# ]$ P% E" b) ^+ F% u
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
) p: M; s8 z! b* s. A( Y9 ^) D
5 k* S2 m# ?+ R- n/ h老婆唔摸你大脾嘅

so shining.  S4 T: u9 F/ Q

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
9 S* ]9 t: B- E0 y8 \
4 c. S. B; l' C3 z; J  P( W同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
0 V# ~! ^& ?) A5 A
6 G" D5 j) t2 S# {5 N' r- R1 I6 x) F你意思係街頭定屋企?
/ _9 i/ g8 b2 P+ r8 Y2 l" a* u
1 n7 s" Y# |* Y- V[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]

最近訪問的版塊