嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~
: H, A! t' \! P" ]0 `; L2 q都係準備心儀的聚會~ 6 U. S, s. B6 K9 E1 ~/ ?& K* L
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....! S2 N8 ~7 r4 `' \
有化妝的~但睇落係有d cd樣....
) w( y/ I: S0 H6 @咁繼續行la~
& W& p; y- A) }7 R8 m我同jade去買底底~
0 I' ^' F1 m' v  l2 T之後又有個男仔呢....
$ Q. ^8 _2 m- ^7 J成身黑色毛毛....姣到呢....+ p; _" ~+ L* h0 }; {8 H* h& w
係度睇襪...唔知睇咩東東呢... & d% m" O) C  u; K
我地買完入左格黎間野~( O+ N8 K8 [# L( `) [% h  X$ q
都係賣d女裝野多嫁la~! t5 A" p+ \* ~3 G, s/ x" C
佢又入左黎...= =4 n/ u; `+ W6 g" r" g' w, [: n
買完~佢去左睇首色~
  E& v0 C* n7 A* x- C& j) C, H  M我發覺我地同佢行既路...係一樣 ' R2 f# H: Y1 ~& L1 E
唔知佢又係咪呢?, a- t3 A7 f6 ?1 a

. D* y1 M. S. _9 R. o& |+ y[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
8 v' y$ B9 [0 z$ P' t% d; V  e  z6 M
. U2 {- I' V  S3 {/ f大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
- i1 ]; K, S# F% h! m" s
6 V' O" l4 \" O: _[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   : [8 ]0 J3 a( y' R
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  * R  p  ^4 K% t2 ^  |/ ]
$ a: n! P. V6 w0 ~) w
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
: s& d4 @; S% c7 d  q! m大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   ) D8 W+ O: k4 e; j

4 G( Q$ I% w' `' i3 S& u大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
: \+ P$ i9 f- u3 T8 e

! Z- E. X* K4 n$ q6 c" s7 {+ d
9 F# ]1 M  [7 ^  d2 U9 T2 b6 r 你明我明你的 : x) \6 ~1 e) U9 j2 I' E
9 r) I) i$ w; T
' k0 O2 a9 _' `" e3 W. V* }' Z

& |& J8 [/ b! x5 J....而且佢買野都買得好快手 2 Z- G, u9 z: b

: [& G, V) u' J. q* E( p[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
  X9 E( S  o$ t) _0 l8 @$ Z& C
& H! {9 @; e0 @, Y* V; C- Q妳地今日係男裝定女裝出MK架?
  X1 z/ x# L$ \( U# \7 B7 Z
, I6 j6 p! i6 u- q* Bp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... 7 ?) U) [  ~; T! g6 H, e! I
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻* {9 k! m- C( }2 q* k& ]

; M" I; x" [) V; j4 b; B' K6 Z[ 本帖最後由 CompactDisc 於 2011-1-4 02:23 編輯 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   8 F8 K+ R: x0 m3 i! Z6 o/ o" V
Suki and Jade 師姐
4 y. n. i' W( R% \7 U1 n% U( N; k" i" W5 k4 R
妳地今日係男裝定女裝出MK架?
# o  ?, ~/ M6 \  b$ P' f
0 R" c5 a' h) Y! D) {p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
+ s0 O# N* T- P' q) s7 G雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
! F" {% A2 V- B, J9 _: }
唔係女裝~) ~. ?: f- W3 q3 Z! S
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
7 p: y6 E0 p. A# k2 R  O$ q9 B3 ^" l/ _) z4 p# P8 o& V
唔係女裝~5 C2 U: j$ A' q2 _, l+ x
但有化妝的美男子~
" R- F& q/ J# R8 [
4 S! L) X) p! f- o6 K( S' _7 \
2 c$ B! q( k- n% C( M. m
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
4 c1 x$ O, ?: A6 ^& e
  K7 {2 K3 r+ ^) c" \  H唔係女裝~5 A$ o$ p& c; n6 G8 U% |
但有化妝的美男子~
2 ]6 p: k2 _  x4 G- f9 ^1 W. c
有化妝的美男子...會係點既樣呢...? " \8 S1 s/ o, x9 W9 h- i& L
嘻...
9 Z/ Y1 x  F) Z' n! \. Y8 B9 J0 I: a- Q2 q/ E
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
9 B+ h% u- G% e+ K0 ?反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
/ ^. R! F- ], F" P相信兩位姐姐一定係資深的   
, S" Y: U' J& `反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
+ t0 ~' a* _9 V7 _. J. M( ?1 C- Q
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
& T( f$ _' O1 I4 q相信兩位姐姐一定係資深的   3 u$ J! E  y* v- l* z2 Q. ^
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
$ U( j, V1 `$ K) z' @* E我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
7 w9 ], L& J6 r. n; j- h" T) c- e
6 c% P! [1 H3 _6 }; I5 c我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
8 G3 W# K1 m, m  ?8 j& v! x$ j下...?
$ e7 k. i& e6 s咁我都會既~3 L% @* N1 I% ?; t! W3 p1 z7 C
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   
& g4 V3 T: F) c
  o0 u$ Y+ X! T下...?: t- p2 Y' m/ T+ b
咁我都會既~
% P0 O- O  }+ Y) A; B% u9 i正常人都會~(男同女)
1 t- L  t; @4 l$ q( ^1 v5 n, t哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?