嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   # w" R( F6 |) q  C  z; D! R, J! a8 G
2 R% c8 n; `  f1 T( J

3 o! P' R5 F* l' l* c% y  s 我訓覺果陣都係!: i9 p+ W, J$ q9 v6 h
yeah!give me 5
3 ?8 T, B. x5 l; g5 f1 g$ ^
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   
# {2 I1 o& c7 v
7 R# [6 \# F# _  I( X% s% y6 wAngela姐姐自爆了@@
+ V8 z2 _1 p1 ?0 f2 H+ g% X8 s
講之麻...又唔係自貼
) A. u: E, m7 @
$ l4 C- k. a4 M  X( ^ 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
: Y* i% {0 l7 O/ c/ ?蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
- f+ K: G' `1 E* P1 z
5 y. g  m3 o5 C, E由細到大我係屋企都係唔著架啦# N1 N* Z6 _2 M( F
有咩咁可愛呢XD
3 z' A, c& b! O& O6 A
我又要心儀唔著底褲交收% M5 c' a; H5 c
XDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   % C+ G  b; X' ]

+ `8 P- y; V+ m" a3 ~* e- g" J 講之麻...又唔係自貼
& n5 n* G- S" k) z
# e5 X. C; I+ |& E) Z 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
4 O: I; V4 e0 \) w0 F2 X蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
( T2 v2 y7 h! X! }1 o% o* m" X
! y6 D/ W+ {2 h) Q* N
裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   : Y2 t# E6 ^5 {4 l# c; u& f
2 p' u5 E7 Y2 d7 u& J& K, F
講之麻...又唔係自貼
4 R0 ~4 l3 ~2 H9 A2 Z8 E/ N! D. w
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
3 ~. y  e6 r  O0 j, b蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
, f! S2 g2 ]# x; D: n: |
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   0 O0 L8 l* e$ c& M8 `' J
* M! t* |/ E1 O' m* \' M
我又要心儀唔著底褲交收) q1 ^0 V" p9 r* m1 b2 V
XDD
6 f" |* V6 l( q/ M  W
睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!$ W6 Y" Y& L- O4 F4 T
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   
  s' T  V4 D$ r: i$ t, ]* i( l- e1 C& Q& D; h1 y" Y
& W% e0 I" J  p* F" G
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
, S  r: {6 B" q7 ?/ |  U7 }
: ]3 l0 u2 `% I' t* m# y
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!
3 H; ^! c( h; n% U
3 T. P5 h% K/ ?7 h( \  z$ a* b
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   : h) L. v, ?: g/ ?
  W5 Z0 z  h7 ?2 V
講之麻...又唔係自貼
8 G# y0 U+ t8 T* g* D1 ~
/ u0 A# [; A' I; n 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
. g, o" E8 h1 U  r% K: ?蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
3 g$ {' a7 q2 ~8 I$ b
! _( {- g+ i# ?, @) [3 g  b" H
最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)

最近訪問的版塊