嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

討論大家CD交友的態度

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-18 20:37 發表   " N4 H/ b8 j6 H4 z
其實CD 的人可以分為兩種
) |, }) t5 T" ^+ {% z
4 q4 o* H' i/ u5 ]8 h8 r2 q$ |2 z一種是把內心的性慾發洩。表現行為例如露械、著女裝手淫等等。& f9 B6 `; j& s& v( ?4 S: ?( G
這些人在哲學上不能說是有精神問題,
( f5 r4 z6 q4 C9 U* N他們只是無法遵從現實社會的模式,' q& m% X- X+ }
在長期的壓抑之下,
( c. Y6 s/ ^% B. U2 T5 a只好另覓路徑滿足自己的感 ...
4 O; \) G$ [7 |4 H% B但是據現在統計
* k* ^& s9 s! w7 b/ |# `有89%的CD是第一種人而起的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
交友小心係應該既...' L: F0 o' \" j' q5 Y2 C/ n
露械係唔應該既
# o7 w4 |) V+ ~不經他人介紹既交友要比較大既原動力2 N1 r  f& {4 G: U* w3 B  @$ q
呢D原動力又通常係有某D目的0 P! P, h3 |0 q( g; Q
) G9 H" o3 ?9 K0 d
以前都有網上交下友既(我混吉人地多)
" U: J) e8 }) z, Z; W但係我當人真係朋友,人地點諗又係一件事3 v* n4 z% e. v& t) m* R; T& p
不過似我既人真的不多

上網小心交友係基本既, 三唔識七如果o係出面d壇我都未必理佢....8 y  v3 s% N$ h/ i# n, l
, J6 Z+ G8 T) A( M0 Y" I' U5 e) [
呢度更加要打醒精神, 除左姐姐你地講既怪叔叔, 仲要小心d記者無野寫黎呢度搵料....
+ E2 b9 B; y0 ~
( p- O% g& `& l所以我自問就冇post 相既勇氣, 真係配服姐妹們既勇氣....

哈哈我淨係同樓上玩射龍門多,9 ], x  @0 P3 n' ~: f
睇下D無權限既post

開口中先啱..

回復 23# LingLing 的帖子

自從_燈上左位之後, 各CD壇平靜左XD
. [- G! U0 Q5 `' H而家D記者上一下_燈就搵夠料做一期書, 唔夠就落更多廣告攝夠
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

回復 21# 心儀 的帖子

嗯....的確我感到好多CD的人.....或多或少交談時會有些問題,好似好容易發脾氣等....) C: V4 b2 i- P. ^: I  M+ X
0 ?! f- w# i1 ?
^^ 不過好彩我CD 係無性慾的 !!

回復 26# applechoi 的帖子

golden??9 [- T1 f4 D' z/ Q
3 v8 Z' K( O+ B& m. T
o個D雜誌行過報攤, 封面都唔想睇, 真係不知所謂到.......8 t  D( p* J  S3 F3 N
* W" F  Q1 j: z
都唔明個社會咁保守, d雜誌又可以咁偏激....

引用:
原帖由 LingLing 於 20/1/2011 19:12 發表   + `  W3 u- K9 v( ~  s: t: N
golden??! ~: N& R$ M" S2 \% X" \, K
4 x" `8 w0 Z: }' a% d
o個D雜誌行過報攤, 封面都唔想睇, 真係不知所謂到.......: g  q4 F6 \6 f

2 P% [; X8 [+ Y; F" W8 f都唔明個社會咁保守, d雜誌又可以咁偏激....
' O9 e; _: P- Z: |7 h: }. {6 k$ {全中
0 [, ~* i& G, d  m社會其實唔保守, 只係個個都口裡說不(身體卻很誠實), 同日本好似
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

我只係會以CD身份同CD溝通, 其他一律不接受

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-17 15:18 發表   & Q1 Z. t) E* q/ k3 I' k  ~
...3 ]' z7 }# X  h0 h
正如有d 所謂既CD 淨係中意著女性 underwear 之後露出 JJ 比人睇......  : @# @8 |0 W/ t8 b+ p* z
真係唔多o岩channel
' a! V4 G; {' t5 l
9 r/ n# b& a5 O+ `9 L( G
突然諗起如果有腳毛仲可怕 % a9 I/ L6 I* [6 L
( I: T  y7 H, u' e; V: ]
引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-18 20:37 發表   
$ {. z& p* b) |" @- x; S7 ~; u...7 G* Y# Z6 a3 @0 v
不得不被大部份人塑造成一個強的形象,才能被接納,( E: M- E$ b5 X7 ]) b# r  ^
...
! A' A" v- D# \2 M$ Ye個世界"多數人都係咁做"先叫正常& t/ ~5 D& U5 h; a* Y1 p/ `5 n" c! \
幾時cd先會變成個大多數..
5 d' b- |: }7 k: R* R' w! P- |  @( w; D0 [. h
引用:
原帖由 心儀 於 2011-1-19 00:07 發表   . x0 u+ M# {( k0 z# j9 F4 p% u
/ X$ |# p# S5 D  m; s
但是據現在統計2 D1 [2 B" V$ p4 {8 I, q
有89%的CD是第一種人而起的
% R) q5 y5 o# c5 ?* L( @7 R* W' v個調查真可悲
( G2 j6 p2 K2 S' P) r' h睇8到你個調查先記得原來我係4-5年前都係咁ge人..
  Y- _" L: y- d# @' X2 z
* k; |8 r. }" J/ F7 H. k8 u, I
引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-20 18:58 發表   
: b' ?, y7 k$ \6 ~# W( s嗯....的確我感到好多CD的人.....或多或少交談時會有些問題,好似好容易發脾氣等....$ H: O7 `# V0 c# J, F! X  p7 C
$ ^) Q( v4 g3 h) z+ U: ?
^^ 不過好彩我CD 係無性慾的 !!
) {7 K: b1 c" q8 S5 R% U& z) C: I/ |
發脾氣係因為生活壓力大啊...9 w1 R+ }+ q/ X8 ]( k- S
話說我前幾日都發自己脾氣搞到無搽幾日護膚品,,0 I9 X! q- Y; u1 R- A
皮膚立即變差左少少

我本身比較內向,很少跟其他CD或TS溝通,自己又高又肥,CD後十分難看,所以一向都不多CD卅TS朋友,不過有時真的很寂寞,開心唔開心都唔可以同人分享,其實大家所認識既姐妹係從邊度認識?我都希望可以識到多D姐妹,識D明白我既朋友。

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-20 19:12 發表   7 k! [  f' }3 [7 C* X, |/ U
golden??' b  ^8 n9 K& l* R; d- I
9 N1 l! R8 Z# n7 ~
o個D雜誌行過報攤, 封面都唔想睇, 真係不知所謂到.......9 s: M  V7 X' U  {
  z- L$ O- _0 L; o: ^2 Z
都唔明個社會咁保守, d雜誌又可以咁偏激....
! H* w5 ^) o( w5 V
+ _! C: W" _  y2 ?好多人假保守而已, 尤其職業需要, 或者公眾人物, 特別係啲好似好保守嘅政棍,
5 |9 g6 q) S# n. ^+ r表面扮晒傳統, 幸福家庭, 愛國愛港, 實則烏煙瘴氣, 荒唐怪誕, 藏污納垢.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

最近訪問的版塊