嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... ( t7 y5 C6 @3 f& k+ Y/ K

' A# k4 {" d+ {) f有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家
+ b* F+ ?" g# U; [- r1 L" s但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
& T& }# y+ S1 n6 x4 j! C
; ?6 \; p" a$ w價錢約: $50 (不含郵費)4 ~9 @! ]' X9 `. L, b
呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)
$ _; t' X4 }/ }( ]. V+ P/ U, S
; v$ |; H; \  T5 A! }3 h( J希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右
$ j8 y7 v5 M8 G  Q我就真係相當有興趣) d* n, |/ u8 B2 g) \  U: w

# Q, G* P% g) |! C9 i問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   
6 ^3 q( M1 {3 b$ G2 o5 q. U" m如果真係50左右' D1 `% ?& A3 J' F2 w
我就真係相當有興趣8 p3 n$ C0 T# s2 J+ E! G2 ~
) k/ R6 q7 ]) R3 R; h8 U9 [
問題係,郵費點計先
  ~; S8 Z9 D' ?8 I- T大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?( W& y+ G. }0 b3 L6 H/ \
有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?1 x  B8 l: w* ?$ k; Y$ F8 f
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   
% [& n) x& Q/ {6 E" X0 A有冇一件頭架?& Q4 I! g4 w" F% i: W/ x$ m4 o2 h
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
  n2 F- s9 c: Z  S& w
暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知) i& }! h  T, S' I, d
(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   
) b: u4 M! G/ t7 y. G" x# y多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
2 F, ]- o* [( @2 B( R係呀....
# W+ V: q% j' E" y相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...
. Q2 Z7 J  T7 B) C3 S屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影
% Q. I: |; y4 \. j1 M* F. {3 y: H! }; N% j8 r6 p' D1 V5 k5 [1 X
個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   ' e2 }6 K- e( T3 J
除左比堅尼之外仲有冇第二款?, Q' {% L4 v. q" r5 x2 r
有冇相?
! w7 u- M) Q* l+ Z* t% w請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   
8 |" g3 H7 l8 b咁依家即係搞成點
" j2 W2 @" Z  g) q/ e, M

' S# f8 U# [4 O8 l有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我....
  F9 H4 o* S8 i$ V# N5 U7 M我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....
' A% C3 c" J6 x詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   
0 P0 i' E" u. [8 g真係50$既話我都想要
, p" Q4 [" H- e4 n! ^6 u
9 T2 G) h% e! R/ @0 \# b4 J吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la
5 B0 X% i( O+ `9 ?& b4 x( v; Bbtw幾時著俾禾地睇ar
, {- Q/ w6 l7 X1 ]8 M; y7 x9 u5 M# O- F