嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~" e. d7 ~7 E4 D& o+ f: p: }
x翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~( ~/ d5 T; M; f' t
之係背心短褲~
1 n( }* N! S7 j) U# s- Pd手手腳腳勁白勁滑~" W. L, m, @8 z7 H
隻腳又細喎~* X% t: j$ x  B8 I
總之就好正la~
: N% I8 @) B/ }- A; G2 N唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@
; }* g4 u0 t% g3 h1 t做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   : K7 S: Y2 r/ ~  v2 X
suki出post@@
& ]0 \$ D) K) d9 U$ D& b做乜唔驗明正身?
8 j8 ]) o! Z; y8 |% {
4 l: g+ ]7 ~2 i7 @2 `點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
- j$ J. @* U8 x5 ^$ A
! Q. E2 ]+ _! a# P, y6 d8 g: L6 q  G) b
點驗明正身丫....?
7 q8 _# b7 z- i! H/ a" t- E; [0 L用你自己既方法^^6 x6 p+ d: M, {2 i% s
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭" b+ W: _8 T0 c% _" o
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) ( h  L  [5 |5 z# L% U
唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   7 y" R( A# v7 T7 \& X
你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
4 @  z) W* M2 P$ t9 L. ~2 u7 c

6 A2 r: x) r) v& A7 a% _2 F送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
- |( p' U) L/ k9 N% x& I4 y+ ]) z9 r7 p5 H" n8 k, a  z7 G9 C
用你自己既方法^^
+ V, R4 ]; z/ w3 b0 G+ A如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
: [4 f" A: V6 f7 \) z7 M  ?- R7 T叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
. V0 P* s+ ?: X( y' Rundefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   
) ~' F3 o9 f9 K- s/ {單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) $ D/ k  r) v& n
唔係既就唔知你講咩la
: f) F- k7 ~5 u佢反問你要邊個歌手的CD
9 p9 T4 V2 ?. @5 d! K
9 u6 Z5 C' ?+ z[ 本帖最後由 wadee 於 2010-7-8 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   6 y0 R3 d# C$ l1 D, H9 d" R
8 r8 }3 ^) @0 Z0 D- K0 T. P
undefined undefined 幾有創意啵
* N3 @; Y) W" \& m, G9 Y
串我
: I3 G* s- n% i3 g& ]講開又講好耐都無見過支槍# u8 t9 e, ~: l. F0 T. v3 I
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
5 S# h( l" o! G  s* D; s$ y, p
- j" T6 `* l& T5 J* _用你自己既方法^^
9 J, T" U8 J" n9 {- r( ?& P如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭3 v' B. @! j7 T+ W
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
4 A& ~& l- \/ A3 u3 j6 n6 Y
1 O7 w1 f4 b. R( F: j9 u+ z
喂喂0 Q0 W  j4 y. Y  S. J8 M: ~9 J
你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   ) S1 G9 @4 H& S! P  s# e" W

0 _- Y  {3 C3 N串我 8 ]; [$ l! P( v& ^
講開又講好耐都無見過支槍
% E& \% L# }9 y$ G* n0 B9 d# @# f有d掛住佢添
( d8 l# Z1 J/ Q; U- S) O! a
5 E0 u9 q+ |' E6 I
0 f$ h# M( e3 x
大門為你打開
+ x1 x. z; H: G8 E. F$ R/ w不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
+ J* e+ ?# A* @, Q# f( h) K& V不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   
) |4 G' T1 S: B% J! j+ d本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
' F" i3 F3 |. s) [. ^不過而家要幫人搬屋都係下星期先
, v; O9 i+ \8 g# h( {  U3 X練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   
, m2 ^! q+ s1 \. [% t, F, K4 a無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
  s7 c, N( }- T: Q5 {" w) q
其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
4 d) V; \. |  Y/ x  O9 [我成日出街都見唔到喎!