嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

麻麻啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我MSN都有呢個人' o& b& _( a+ z! z( f
問佢,佢話佢BF叫佢ADD( B# B/ E& ^- J4 K1 M/ M5 T; k
但又唔講佢BF係邊個....

有無邊個可以pm佢msn俾我
YV3S1E117XC050141

我都收到佢既邀請
* k" q; J4 f% O6 r8 z4 r; C- ?個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
2 d4 x4 A2 q0 A: K唔知接唔接受好# F# d: z1 I, x4 V: g

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-23 13:19 發表   & E; e( h9 b% x$ @$ T- z
我都收到佢既邀請+ c$ e) Z! k1 y  O& D" a% K9 M4 ?
個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
$ z# v! C' p, w( k唔知接唔接受好9 E# g7 H1 W; O& ?' |" t) G0 ^5 e
% r& R0 @1 P4 }+ g6 P9 F" [

; l/ o8 m5 u+ a. E# ?2 o8 `緊係接受啦,,,玩下都好呀MA
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-23 12:54 發表   
) a( r. C% E- W2 z- j' e* t6 @我MSN都有呢個人
% g8 t1 h8 H1 Y! d問佢,佢話佢BF叫佢ADD: `+ A& S4 Q2 J1 m
但又唔講佢BF係邊個....
$ M# `/ P# ~8 M& B) w
7 Z# w6 {  |5 D) [! z, b( k! j都唔用腦諗野架,,,BF佢叫ADD...佢就ADD哈哈
add我MSN啦大家

一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,
8 }7 Y* P: x+ Q! w: x4 C所以才會在22樓回帖,
3 T& M2 P* m9 G5 y, e" u% _: p因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
  ]! r" A! @* }$ c: e0 U# P& p9 Z後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看了原內容,
1 z! {3 a3 Z1 X- M" n5 B) W' s% o1 d我覺得好像不是一開始我想的這樣,
- _/ n) w# l; R/ L* V1 _; G照說一般人遇到這個,應該不會持續的回應,可是卻交談了很久," a& e. `7 F0 }0 z2 v) f# T
那麼兩人是不是認識?
% X. b0 U- c( x& O  }2 Z如果答案[yes],那麼還貼出來,似乎不妥,我看日期也隔好幾天了,私下表明拒絕就好,或者應該刪除些內容,
/ [& l2 K/ R3 D. M1 i我粵語無法完全看懂,就我看來感覺是這樣,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 15:35 發表     K3 `1 L/ |7 m
一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,2 U3 h/ g6 b/ S
所以才會在22樓回帖,
3 ~3 I: e2 W3 E# M% ^! \因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
$ X1 e8 n; E+ b0 r% K後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看 ...
& \6 L6 s: T% S$ |; f% N8 Y8 p+ V3 i' x& P/ p4 _' @4 n
沒有問題的, 你習慣看書面語, 一時間要懂得全部白話也有一定困難,
9 f! L+ U( {# q5 N, }( h就像現在我打書面語一樣, 也會打得不流暢呢~~
& N0 }" Q; Y7 Z; p+ D6 ]5 ]$ |; W" V
看得懂白話的人也會不先理解前因後果而進行漫罵, 更何況你看不懂呢?!/ N; r2 p/ F$ d1 m# P

/ N3 ^! V$ O, b1 S+ w雖然如之前所說的, 我也不甚知道前因後果, & i$ ]$ g( z5 _% V. N  W' `8 l8 }
但如果一個你不認識的人, 知道自己添加錯了一個msn a/c, * c0 z. D6 I  O/ L7 u& Z0 d7 ]
但卻繼續跟一個你不認識的人繼續暢, ; N2 G. A! Z  p. U6 l
除了「那個人」是精神分裂外, 還有其他可能性嗎???

我都有呢個人啵><

哈..咁鍾意ADD我地既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 22:23 發表   
' l) z6 H) U2 i% j! l* k0 K" @哈..咁鍾意ADD我地既
, s' @' L* m8 n  M
) }1 N( D! B) x8 Z+ T- r# G佢係呢度o既人, add呢度o既人都唔出奇, 尤其呢個人同我一樣有精神分裂, 一時係女朋友, 一時係男朋友, 下次可能係朋友個朋友, 或者係朋友個家姐個朋友呀~~
* j1 v; A& X: m3 i4 g6 f& ~# [& ]1 I" I% h
P.S. 你絡於都「穿起」套新法o勒, Good~~

好睇嗎...我都恨左著好耐
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:07 發表   
% f9 T7 M' c* X9 o' N! h! c0 C2 U好睇嗎...我都恨左著好耐
" Z" z& H! E8 U9 ^  m0 [) h5 D) A
+ w0 G% c0 C3 r0 dOK啦, 你一定著得好睇過我啦, 你淨係Post o左大頭相定響自貼區開o左Post呀?!
5 ?$ s5 h! U, A6 H$ [如果有開Post o既我呢o的唔成日入去o既人都去支持o下呀~~' L. _% J4 z9 u' @) u
. t4 N' {1 o! \1 x7 t0 y% K
(P.S.如果收$30就考慮o下先o勒, 哈哈~~)

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:07 PM 發表   
* Y3 W) `8 a$ g2 p好睇嗎...我都恨左著好耐
分已加

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:12 發表   / O7 `  ~; w/ g; {3 X/ ?% {, b
(印象)分已加
0 O0 `* Y3 c8 J! `2 D) I" z! C2 _/ c. F% S0 l: U/ Y( H/ V1 V
打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...

支持下我好wo
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:20 發表     t6 Q$ T3 q+ Y: k. s8 @
支持下我好wo
- B  U3 ]# t* h# z; y0 S

! R* j4 n! ^( U# P1 ?' @貢獻o左$10俾你支持o左o勒, MK短裙學生妹, 唔鍾意!!!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 11:18 PM 發表   / V% N0 g( |7 F6 t& n7 [3 L# d/ b
" |4 X+ C; i: R( B! [! H, X

( _% |* y7 }, ]- W打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...
有d野$ h1 M$ ~5 z6 L9 E- ?. Y
你知我知咪算囉7 G& p7 }) f% P  O& @
唔使講到咁明既

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:24 發表   
( x$ k1 }1 i$ g有d野
' G( c% ]. w, x- I! |+ H你知我知咪算囉
0 z7 E3 N5 N+ X5 H9 j唔使講到咁明既
( V) a, g: Y& F& ?: G$ Y* {
% }. ^) L# ^' ^/ ?哈哈, 講白o的好, 太「含糊」到時大家諗錯o左製造o個一個「美麗的誤會」就唔好啦~~

我知唔知得架先?
add我MSN啦大家

最近訪問的版塊