嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@
/ m# y" X+ u% S男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的
+ q. n: w7 K, u3 V# l/ _不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
% N" S4 d9 K5 y6 L* n% Q6 Y1 e& j但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁$ ?( A6 ]1 B2 E* ]% n9 f9 n
可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   : ~+ s, a: O7 s. e4 U0 d3 ~' ~6 J! W
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
8 L. h, Z  D8 O* E8 |0 j但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
$ q! Z) z( K! v8 H) ]3 o/ j

k! j, w- x8 s( {+ Q- C2 F咁勁著女裝去買仲要試埋?
- O. J: v# ]" m4 N8 S7 h我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上
, U# W9 [' ^% i- R0 {6 V. C8 W0 _通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!" T' C0 v" w; z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\. `0 V1 n2 {# U: O0 a( r3 b
一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   
% e1 a1 c6 O9 H/ g% \我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
# {: g$ ^0 P5 O/ E# z# ]: b一定要搵人陪>
% a$ F8 |, _# z
% c& E) B, F# t1 ]我陪妳咪得囉=)! j0 s  j* H' u- M+ ~
傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   
$ L3 e& E6 X; W: y5 z
. C: l$ q! E* R/ r1 ^2 w8 a1 k, B4 j1 A: Z1 h7 F6 u
我陪妳咪得囉=)
0 G( [9 Z7 D1 O: _1 ~& O. f: c+ p傻豬黎既~
7 e/ g1 t7 l0 m. ~( b
$ _" H1 V6 u# y6 \妳仲未訓既-x-
  v7 q  v) E0 O  V曳曳!!!!. Z$ Z* ~5 S* `! P
我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   # j2 n# V- l# w

/ l1 U6 E: N5 _3 r, C
5 }  D! V4 ]/ A! W妳仲未訓既-x-4 }) s0 ]$ N' w* h6 M5 A8 H
曳曳!!!!  a& Y4 L$ x+ r; W5 J+ z% b
我冇錢買衫衫呀
  t7 P. O  O: x" L: f' z, X/ ~+ a; D: B+ [# m9 i2 L  h. q
妳都係啦-3-", i- I& i# h9 E2 q* T$ `
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   & s/ N# U7 S: {( k7 b3 W# x) N
4 e0 M* v7 ?" d7 U! r4 ?

L& S7 W, u+ T7 R1 O! h妳都係啦-3-"
/ j1 ?) u! `+ l# }, r+ c唔係出左糧啦咩......
. f/ S7 n. T7 m+ q
  O' X5 z9 d3 F$ j
出左糧仲要交租呢~
& M9 `6 m5 W# }2 p低b~~~
7 {5 _' ]# P+ q5 ~4 Q& Q聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   6 B; C; I2 v, @7 Y$ Z) A

6 d$ l( Y! a3 J- T1 O7 ^8 G% D9 V7 a; w
出左糧仲要交租呢~5 H* p( m- j" E& K( ?8 U( V
低b~~~
/ N1 U+ z1 p' f0 t' y+ t6 m' N聽日行街街好冇-3-
. m+ ]) w% M1 |" b$ N% m; a

3 Z) G" z: e4 c( l5 R- ]0 C好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   " A6 Q- n) [: R6 z

A8 p. w0 C$ s+ u, w+ R$ v- Y) L% }6 D$ Q
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
  K- N9 n" _5 q9 W
- H' F4 b" o' U0 s* K% l! M" Z
行街咋喎-0-!!!  U' n% c& _8 \# z. t
幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   
+ w& v- \$ s9 ^4 \
+ \9 p( ~9 O3 @. F5 W9 t
. W7 P" K+ K, V% T行街咋喎-0-!!!' ]" h. @& U+ E" G+ P
幾時話買bor>
( g4 h. w9 Y2 |# W
4 o  W% x; ~/ M: R2 |! n( a又係得個睇字=3="$ J( t: O& b1 `4 N- ?( j' w
唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   
- ?1 y+ F# C) M# O/ m
5 X- X1 h9 o* y* m  i0 w+ @* P
5 Z0 f9 z; W' l4 G又係得個睇字=3="6 L& x5 i; I1 Z( W( o5 B4 V. x' w
唔制><
# i2 I' w2 K4 d1 r. E6 Y
# N! [) `3 t! R' z2 \& s& j2 O( M妳想買A_A??
- ^# L5 N/ c9 C妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   9 t* w9 j' W1 A1 s2 P# j: s
) o% |+ {# q$ X2 T. ~

) t; ^6 p" l, u7 v: P2 ]; m: C2 E妳想買A_A??
- H4 t' H4 G7 {妳買完要著出街嫁bor!!
/ g, V. m* ]) P8 ?2 m+ u5 R
4 n: Z$ B- U& j. M想買但唔夠膽著出街/_\"" x' P8 Z% T4 g9 ?4 |
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   
9 z; X. H& K# M1 p9 }
+ I% m# t8 @7 t, s( [
3 V" J8 ]9 Z' ?& H- t$ Y3 B1 ?想買但唔夠膽著出街/_\"+ w" M3 H( N0 B% r, X$ V
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
; t- h; h) k* k5 \* c" S# b7 P3 r2 w

$ O+ U4 W0 H, @2 Y/ B$ L3 @: b妳買左著出街@口@
6 [: I8 J2 s3 \2 l1 {然後再黎我屋企接我
0 V' _; J0 d) i咁我就陪妳喇~CCCCCC
( ^/ f% C/ i6 K" G9 E' M4 i; z3 v# l' r  i5 |2 E2 m

女生打扮 ~
2 E3 ~' y+ P- @! k3 F* @' e. |9 E. l  K/ E
介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..2 l, w' f8 m  z1 w/ S7 r( b2 N

* |- z8 M7 i$ e

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝
6 }; m+ D# A- U雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買: ~  F3 ~" o  y
因為我怕d人望耐左會看穿5 ^$ S& g9 K4 L& h+ S. l' Q

最近訪問的版塊