嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好慘呀,,比屋企人發左d女仔衫

引用:
原帖由 笨詩詩 於 9/11/2009 23:51 發表   
! ?; H/ Y% s& ]- C4 p6 a唉...好多謝各位發表意見,,6 z8 P  m! i+ l) Y  L- [
不過d3全部比人掉晒la~* b2 D' B. u7 e7 @3 G( C6 C
一件都無得剩...* h+ I! D7 I% P3 L& s5 g8 S
好唔好心呀& j; |( h0 F4 v" W
睇黎我真係要戒左呢舖癮
8 d: [8 K) R  Y& \9 {* d( d, \掉晒就算la, 以後自己小心D la' Q; A5 k' ?- o+ d9 S- d( z* [1 z
5 X1 ]5 V0 G$ S
就當用而家ge時間同家人女友陪養下關係, 件事淡左之後再算! [( O8 j: `) A2 |  _7 x( O( N: E

1 @' y1 ^# Y/ I7 G: {, C; ~/ F5 ]P.S. 題外話CD係唔係癮?
1 a1 f. T0 e, A& ^8 Z/ ^又唔可以話唔係癮, 只不過唔係人人都去到成癮ge地步 je
4 \: p* t- O/ Q. `5 N因為成癮係指長期依賴某一樣野去獲得快感或滿足感& ^% d4 I, R3 F" ]3 `) |
" L8 R8 P+ X% ^0 W) ]
有時生命去到一個階段, 你就會知道呢件事係時候完, 到時你就會慢慢停落o黎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2009-11-9 23:51 發表   % u/ C) z. n( d* G+ A# y9 z
唉...好多謝各位發表意見,,  ]. E% Q& Y6 j1 U3 D
不過d3全部比人掉晒la~- n+ z& d6 _4 L! i$ u
一件都無得剩...! g! Z: u1 a. M# a) i; w0 @% e2 N+ U: C
好唔好心呀) A# y# G4 G7 |) l5 `1 z1 A
睇黎我真係要戒左呢舖癮
' l4 N8 I( d  B  p1 p; C6 ?8 n& U8 j
係我角度,你要戒,就要唔好上返CD BBS.....
+ G) G& Z1 J& F; O, n. ZOr...搵打機來戒走佢~

回復 12# raymondy66 的帖子

你好勁呀~夠坦白。。。。用黎打。。。。

回復 17# mmlee 的帖子

既然係租倉不如租間屋∼∼∼∼大家幾個CD一齊租番間∼得閒可以約埋一齊CD∼又唔洗偷偷摸摸∼大家又可以一齊分享∼

好主意喎
$ Y" K7 b3 r( o# c7 x都算光明正大咁做

可能我是最好彩的
& v+ T6 B) p$ k我阿媽阿爸接受我在家cd4 X8 F) ], x+ h1 x9 i
一返到就可以cd

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-11-11 01:48 發表   
0 L3 h3 t- h/ ~衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦
( @" P4 O: p* r% a" y7 D4 h: V' ?
0 I: [2 [1 \" L/ L* L' f咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?

妳要小心一点嗎

樓主話o的衫係女友寄存啦,或者送比佢,或者情趣用品

引用:
原帖由 alexander 於 2009-11-12 21:56 發表   
0 d( Q7 v* G- L8 x/ k
& }; t2 ~  V! |! q: U- V6 Q/ }. U; r
7 D2 G2 x# A3 M+ T咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?
6 J- i* o' x2 f6 H+ W) M
& j1 o- w' n" Y' v, k, E( \* C$ c我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,
- B( [+ Q$ H) V咁先算係病!

引用:
原帖由 BSoD 於 12/11/2009 19:25 發表   
/ i. u" ^7 L8 r2 O2 S可能我是最好彩的* l9 E1 S$ Q) m8 \9 h* z$ M- F5 [' T
我阿媽阿爸接受我在家cd
7 ~3 g& f% b; r1 Y) r: a一返到就可以cd
' r# B( V6 x- u' O
你講真!?' y1 @; \) y+ Z6 i! L

. [5 E8 Q; |  u; u3 Z+ ~
' Y* e$ ^6 O" y2 c係就 ar

扮下考順仔...送俾呀媽著囉

係屋企整個有鎖既櫃,放晒入去...咁就冇人發現啦

引用:
原帖由 BSoD 於 2009-11-12 19:25 發表   5 x2 w4 q# X4 h' L! z
可能我是最好彩的
. F& N8 J% c( T: Z我阿媽阿爸接受我在家cd' B2 O# X& [% U! _) K
一返到就可以cd
3 Q$ G# e* f" E* N" W. X; T* o$ g& ?( v7 h7 ~  z

/ ?  m; O" t4 A: ~; I. m分享下你既經驗丫

原來有敢多澳門人CD架

樓主你下次要小心d啦 !!+ [! p# \" `/ ?7 Q

9 Y7 c- B# r  x2 F$ h( y4 e我穿女裝時都會好小心的[家時都會穿著] 一有人返- -真系幾怕.." ?, `; W" `  `" H
% o% D3 D: H1 }8 Q
我家就有小小吾同 ! E/ ?5 y' x6 @1 z) W9 [* _
  老豆 /牙麻 吾鐘意我穿女生衣服 ~ 話我有問題= ="
# t& a& |  ~" {  O
* q2 Q  g4 I: O5 Y  旦講真我鐘意穿咩都可以只要 吾理會第二d 人點樣諗 ^^
$ g4 ?, F! O8 S. r# _! b) V8 b' ?! T$ C$ f9 n
我牙媽就吾同 ~ 你穿咪穿.. 旦吾好買咁多-3-不要咁?\迷呢

引用:
原帖由 1677 於 2009-11-15 02:33 發表   
  d" C6 k: t: z% P4 a$ J- Z; ^6 t0 z" Q; ^1 ?3 p6 c

4 p; a* J' N$ r; f% b我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,
6 G3 {1 N( c1 F. |* x咁先算係病!
7 J+ a7 y6 T6 G; y+ g  v

0 P0 c6 C+ e+ @! h! J) b: Q$ h# D9 E你已經病入膏坊- -