嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   1 ?3 u- R  x  N
各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
6 a% T; w. w( w2 V

) u" i) r# A4 n/ g2 I: V0 v4 T$ C3 i' d4 l7 S
where is 魔術美麗???
( f$ I" L8 t; J% _0 ]. h* i( a4 ~
) {" a  g; k6 C! q+ lsell what???% @- f8 i: |* r" T& W0 u5 N

: B' k3 O" o4 oplease tell me
2 S0 ?( d1 T0 }, l( t, ^* ?% L( A9 I: E; p" r
thanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!" X  f: d8 `, S/ g
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!
+ h6 @- N9 R7 L% y+ d% x6 [地址在上址2樓!
+ F2 {$ {+ d" T1 k; ^"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!7 {5 M; g- b0 C. L( q& Q

5 R2 e9 t7 g! `% y[ 本帖最後由 CECI 於 2010-2-26 01:52 編輯 ]

嗚嗚
1 \& i( y; `2 x7 K2 I- s偶在台灣
: k& J$ p7 T: T; c  V超可惜的拉

搵日上去掃貨5 q1 K5 x0 b( j5 @5 r4 X
佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜# s5 k2 q" [5 T8 V' J5 ^1 Q) M( W
岩晒我

聽起來不錯呢
+ G8 Q2 b4 P3 K* }9 j香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   
: f, D# f, C1 V; h  M搵日上去掃貨
/ u: e) L1 @4 z2 y佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去# r4 ?" J9 V# R2 c8 J# ~( Z$ a
我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   ( T0 A- `' O7 s" M6 a
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
  f5 L" s6 S# Q/ Y9 t其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   + w. F. y9 V% m( B+ P- E" v
補充資料:http://www.xl-japan點com/
9 |8 M: Q  ?. r9 n! F+ D- D
/ R1 q/ e7 l) h- s0 }5 S. }
係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨! 7 @9 W' f& E- W5 r
另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
* |. h  J# D7 u9 W6 g1 F7 d6 T可能係大碼既關係啦2 w. i) O5 A! E$ [6 t- W& k
不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過# U3 R  E9 F( @4 i% D6 }% c
因為淘寶好多大碼鞋店7 q/ e- j0 W' w: P4 o
價錢平一半以上

係咪得大碼3?
6 ~; _' q; s1 L! c而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
9 p% C- C" @2 j0 v4 l8 {我可唔可以搭單一齊去4 }8 Y! c5 ?7 W1 h; j, X% C
我熟旺角仲多過自已住果度
7 Z9 b' L& {. ^+ S

5 d6 q6 j) j0 s& d7 f( R  m7 L: ]8 O. A& Y
我暫定約左ceci星期六夜晚上去
, x4 x! w; R9 I2 A7 j你同唔同我地一齊?
# y- I$ U5 E9 P8 }pm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
  Y) Z/ C# _1 H+ `7 ?5 J6 L校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   , s- E, c0 R* c; x+ V
係咪得大碼3?
. }( e. r( i5 `% b, K3 |( G而且周圍shops都清緊貨.............
6 c& Y& l9 c) V! _0 U% W% V
' R2 \0 ?8 P& v& l; u  r. X
Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   
  W9 u$ o) [3 d* n+ E: E) R9 T5 r8 X去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!   r+ [# q9 M: d: ^& c, y
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
4 K) p4 f7 A! i+ `* |4 z
# @3 T6 h' h; @7 v' i- l& o  ]5 W
直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇
. j0 v" a. \- r% y1 G9 S香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??

最近訪問的版塊