嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫,
5 r7 J' u3 _8 i( ^8 ]. ^; k: S日頭就淨爸 + 底 + 絲
: I0 Q, t5 [; K好鬼滿足呢..... d8 U5 f4 J+ G8 `) c' g$ p+ K

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?
# s- P3 E% l( }我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲( ^4 B; T) V7 h' E: k! {
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   " K* h- ?) N+ h2 ^6 p
夜晚訓覺就換埋衫,
; E% {5 c* L0 e日頭就淨爸 + 底 + 絲* {1 C' B% q# o) ~
好鬼滿足呢....& |- ^+ C* u" P7 P
. U8 B, r( z1 ~
) N+ @/ f7 O+ T) B
咁好
+ R; O9 L# a& |夜晚都應該著舒服的衫ma
" q: i( o* x( J+ p7 Q# x% H, y2 M) K
% G5 ]3 E2 I2 p: J$ Y# h; X4 e. `還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
% g9 f# o: S+ P3 m尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街
  V1 n+ q2 W5 N! @+ \返唔工得啦! \3 Y( ]9 P3 L+ K( L( {
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
# X& b" P3 T5 ?$ d' Y4 ]我有兩個同事都係咁玩.....; y& R+ _/ R# K. c$ {5 d7 I
絲襪就呢排著多多* w% G8 }- b" x7 \& `2 f; ^0 `
天氣涼少少就著返工
" ~# {5 a' R. S7 m1 h- W( A感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
' J; |# p  ?9 j. r- T夜晚訓覺就換埋衫, ; d5 X4 v; r0 ?0 A# i8 Y  L( u9 M  Q
日頭就淨爸 + 底 + 絲5 c. S. u! Y5 z" I% @. f  f. L
好鬼滿足呢....
* O' K! R) K0 R$ G* m6 A8 g3 {
& Y  }1 D: P! Z7 Z' a 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   
1 k; X1 l; l% A9 J8 s# Z$ y而家我都好少戴bra出街# x) y0 l' A) k/ l
返唔工得啦
7 G1 d& [' Z! E: G- A好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"# r2 Z3 x# V2 K  l4 m( m: n
我有兩個同事都係咁玩.....! w8 f( b3 e/ T1 c: f- t1 K
絲襪就呢排著多多. s  w8 j; Q$ P
天氣涼少少就著返工
9 [/ d) a* }2 @4 x( v8 s感覺好正好舒服
7 d; _# K/ J7 J5 ?' u
7 h5 E( ^8 l/ g/ d; U6 v: p1 F男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   . i6 m  E1 ^* ]
返工戴 bra ?5 H) a' j6 s3 e! t! P& P# U
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲! [0 b2 d- x4 b8 {& g: {6 {3 t# G
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
# i  I1 |( H# y: G0 A& F. |7 k5 q, W
係呀... 不過係要好小心
' |* ]4 J& a9 V9 Z0 s; z畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架
9 m! |* d8 e* x) t* e6 q同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   
) x: r/ o* W5 J- P$ B% z2 ]4 R# H4 g  g) b3 `% z

5 i7 O, s1 F" Q! Z咁好 7 B2 Q8 F6 R$ L6 V3 m+ K1 z# \
夜晚都應該著舒服的衫ma
- ^/ T6 D( }. \/ U3 I: d  H9 a$ @" o" J# H+ ]9 t
還有我覺得姐姐你的相很靚
- n4 G6 f& }/ w% N4 j8 E* x  B1 Y' E$ I* s6 b% K
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
9 {$ B  o/ z/ i/ W8 Ser.... 頭像相中人唔係我黎bor....# K/ y4 o( y- |% O# _6 |; B
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   
: g, \6 q$ l2 o1 ]( P* Q! ]' n, G/ N$ N& y9 `+ n
我以為你係女仔黎
; h: P  q2 X8 j' ?9 O0 e. _
相中人唔係我黎架* A1 R, _0 \3 K" o

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
3 @3 c$ U7 w/ r/ ]9 }$ U0 |; D小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
7 q7 j: O6 {6 W- b我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋
3 S0 ]4 n0 W! x; {; N因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
" s9 G& L& _8 ]4 m$ M& W8 u因為這樣穿著很容易被人發現; F8 ^. b4 T" C. U# s
你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   4 r3 L9 i+ d. B; S$ t) J
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
2 ~) n* w: s; s  x" `
同意
5 Q7 |4 k' n! E) d1 S: Z2 z雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )
, l- D* _; V- W; p% j$ L4 f1 R/ g但始終都係衝唔破呢關+ K" t9 X8 l+ R8 m& w7 e4 X
7 U( e& q$ l8 ~" w
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服