嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
4 M2 ^6 r4 }, N2 g  e又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   
1 G0 S; E: [# d* E% D有又點無又點
3 h" W9 I9 h. {& C. q) c; O. m
( k, q5 Q" ^" `3 z
9 p0 K' b+ }1 D
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   
# A/ Q$ i5 a% N2 e4 r6 t; Y; I婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
: F- U: V, M. _

" _# J( z5 }9 w3 n7 q
) C/ v5 ?1 D  _5 Y甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   1 z; P$ m0 d' l2 w
! O7 W+ Z) r# T: M7 N, K& ~
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?& w0 @1 i1 m9 s) i' R: w
我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ " M" Z* e7 l- K6 |; D+ P/ i
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   
' P4 ?8 B4 e0 A7 |5 X同你一樣又點?! _& n, ]1 t' o2 t, E+ ]0 a  b
我又點知你係咪特登上來玩野
1 |( T9 J7 k8 `- C% _
+ e7 h8 h5 Y* d% B3 c
: `4 y6 N8 H- ~) K+ D6 B. s5 [
問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   . Q4 b3 r" _, h) y+ B
有純女~
7 Y- e; I) d! o; K% v! F% @9 IAngela姐姐
; K4 Q/ R. s- i$ w
1 K* S2 v1 O9 T  u' Z
" y  f" n7 p; Z$ l咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦
/ B( D# L" B8 t; d7 J呢度有真係女仔8 W5 k) x( w, W) ], l4 L8 g1 s
佢地對我地呢班cd冇岐視
& x! C  W# a: p$ d! O' Q8 Z% z) k真心交朋友就得啦9 D( E' s+ q' [
不過我想問芝士蛋糕
5 o& _3 k' O: G/ t( d你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   
) T! t0 x7 A) }# W. i係咪女仔都好啦  Q1 p6 c! {" d! n+ _, l7 `, T
呢度有真係女仔
: D+ s! t5 x3 v4 Q$ N7 {( {/ P佢地對我地呢班cd冇岐視4 J) r. I0 s' K. @( E' P  w
真心交朋友就得啦
; b% U$ O, T1 e2 z& R不過我想問芝士蛋糕
! A0 ?' F0 e, a! I: A你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
; Z# ~' f$ m% l$ i

" A" A+ ^- O0 J2 e6 a& C) c1 V& b( J1 |7 X2 U
我諗你誤會左啦...
( S. H) l/ o* l( s! F我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... % M7 o" \2 P( N0 ]4 _$ Q* z
只係想知道統計下比例是怎麼
& N; |% D. p0 e2 `' T$ F' {$ `3 i, x- H/ D; Z% r
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   , I4 I7 q" K* V! E8 n
$ M1 c, y# L# m! A  N( @8 s

4 O5 ], J. t" @) \" i
% [3 z& h: {: z! s我諗你誤會左啦...
* |. m' ^' a) X, B! M; X! a我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
' W" x) F0 r) x4 n$ Q只係想知道統計下比例是怎麼* [" i( M9 L3 k0 \) Y
- u0 ~: g" D; M9 i/ I, |
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
' u9 B! b7 }6 j  M2 D/ W5 e2 w+ x3 e# l; n0 J8 ~7 }- U
咁你又點諗我地班cd呢?
& [) d9 L1 j8 u0 r- e7 i會唔會成日上黎?

我係...( x" |# S3 b1 a% `) z% U
我都係一個男仔FD比我
6 L2 x2 r4 P$ t6 R之前都有睇過D關於CD既介紹,& a( e% G! O: w. d: h
因為本人天性比較八掛,咩都想知下3 ^/ l: S8 s/ p9 z
都算有D了解,% S) u" T# J5 ?; j! L3 |
不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔 ' v7 ^! Z; H5 G) ?
不如女仔們發表下對cd的睇法

最近訪問的版塊