嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

Heels 聲明 : 大家留意

各位 CDTV 好友,2 c/ H. b; y& I& j! O/ x
' x$ M& o$ I. ^' y
大家留意, 用戶 iamonheel_2010 , uid 34040, 注冊日 23-9-2010, 2 B" y1 S2 m  L; M- H: Z
' {8 i0 n: y: p( ]4 ^, U& y) k
並不是我的戶口, 我亦不認識戶口持有人, 將來她/他跟你們有甚麼糾葛, 錢銀糾紛, 一概與本人無關.4 r0 t5 D: Z! F8 _6 ]2 ^+ b
' j0 S, o7 F7 N2 ^
iamonheel, 0 d$ v7 E. X1 [) {+ ?( ^
23 September 2010! O& a  F6 l$ ~- I8 e& n: j5 S
! K+ a& ?7 U2 o; M7 W
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
了解- w3 F4 P! R% z- Y" F) G5 F, b
不過佢係你粉絲嗎?
; w3 J: n- _( T! I+ T# ~唔係點解會抄你既XD
$ [0 A* U$ ]- r! |! X4 o' n連d水印d字型都抄得咁足

我都差D俾誤導
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
4 x9 g' q- r* B了解
2 q( |  z! U4 L( z不過佢係你粉絲嗎?
1 L* D# o( l0 a- V- X, ^8 F2 Y; V唔係點解會抄你既XD  F! T5 ^! V6 l1 w' H
連d水印d字型都抄得咁足
7 G% {) ]: y! E; h6 R4 @: g% N: I8 Q! w, r/ ]
我無所謂, 不過叫大家留意啫
7 P- \" p) U! f: x$ W! A/ X6 ]  |$ Q0 L' r
又唔好抄抄聲, 呢啲叫 致敬 呀, 我老吖嘛
# a% Z& ^' M3 B. ~# R. d- e+ M( v# q& v4 @" E$ S) Y3 B( @4 Q4 z' r/ z
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

佢叫monica-3-
& d8 n1 e! r' s) ?2 a1 ymon姐∼佢連呢樣都要向你致敬XD

好彩上一上水, 而家知道了 ' _  g# ^0 n3 B: u$ B" I, G
唔知頭唔知路搞錯就大件事
, v% A  n- G4 r+ m3 B, e
3 L/ z9 a; H6 x( z(Apple又是時候下潛了)
6 I( J$ c) m, J4 T3 d3 M- {4 H; |6 Y9 j+ n# f
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   . ?6 y5 n  q* ^/ w
了解+ m# c  W. Y7 h0 f* Q
不過佢係你粉絲嗎?) [4 j% P2 F/ O2 C! M" M. K$ c
唔係點解會抄你既XD
+ {7 f6 |/ k& n2 i連d水印d字型都抄得咁足
' U/ q6 ~$ q3 D3 E4 _# m) e9 z' e係囉, Heel姐, 佢係咪你fans嚟架, 真係抄足妳喎

哎0也! 所謂人怕出命豬怕肥! Mon姐你唔講我都冇留意! 你對高跟鞋標記一睇就會以為係你! 唔知我有冇答錯呢個A貨添ga! 下次我會認明註冊商標先好答! 邊條友咁惡作劇呀?
  T: g0 F( w. U( t; U+ G# G# e/ C% n
* i8 \: @2 ~! X3 G: v點解搜索"iamonheel_2010"係冇結果0既?
' J* j- A  m' F. Y- K
  \0 C5 c, T& y2 z- f' v[ 本帖最後由 CECI 於 2010-9-23 20:48 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

找到啦! 不過佢隻鞋係紅色ga! 咁唔會認錯0既!

係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  
) [) j; j) I5 \; Y如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
9 x4 e! o" F# w; Y, X; E1 x6 X7 E4 Z( l8 p8 O
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦

係啦佢仲要專登搵對豹紋高跟做pic添

mon姐有fans嚟架,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-23 20:56 發表   
3 o0 s" n+ O: j: P  b  C係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  * ]" \2 i" U; K: Q0 s
如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
) ^4 u# q: a% `3 }' k5 U! S5 b5 [9 C& Z
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦
6 [& O) ]" ]0 z3 O+ Z9 K5 l' _
6 k8 m$ @8 g3 @+ H0 I* |唔會失身掛? 我好克制0既!!!

簡單問句:即係偷圖賊?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   / L- A& T$ d4 g3 D* m  ]: g" O
簡單問句:即係偷圖賊?
) c4 C6 R  e5 R$ J8 k5 T
唔係- S; F& X2 u5 ]$ g6 c& }
heel姐都無話d圖係佢
& C+ Z$ \, G2 t$ z可能係heel姐既粉絲所以學佢XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:08 發表   & M) U) M, I4 u8 ~3 f

( A% B* C0 p9 y唔係
: I! ^5 @6 K+ c- \% zheel姐都無話d圖係佢
/ K% |  G6 `4 {: d# W) D可能係heel姐既粉絲所以學佢XD
- R* d: B1 Y5 L0 {
. t+ U0 b4 \8 _8 W/ p5 ?% ~' \
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 00:15 發表   8 r9 }; Y6 o0 ^1 n. ^' x( J' B4 K
2 K9 h) v" M$ m3 z$ X

9 Y/ e4 `' `8 }6 S5 w- s$ J  f有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面
, d! q( t, s& B, r# f3 ?" H呢d圖原來係你的嗎@@?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   
* C5 {0 |9 ~% x簡單問句:即係偷圖賊?
, w) F! k9 u' @$ _; G7 d1 W
8 l. z9 c* F% IJG妹, A貨的頭像圖是紅色的高跟鞋, 很易分辮的! 只係Mon姐想澄清這個同樣署名的iamonheel_2010並非她本人而已! 姊妹們應會懂得處理的, 放心吧!
$ ?# S  v2 h& a1 r7 ~7 E

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:17 發表   
7 V. X# Q! S: D4 t
' j+ C3 a6 T+ e% X( q呢d圖原來係你的嗎@@?
8 m( I7 y; _6 q  l, m7 @
2 a1 e! l9 z! b+ [( X- l" }佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.% t& @- I* b* J8 J

7 z) `: f3 j% [9 J佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:25 AM 發表   
7 I5 B% O% F2 h! f+ k) G/ r6 R( B! o

! D5 E$ h" |1 @9 @, T$ _* L+ B8 s佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.1 Y- Z4 E  ?# k# E- w" I

* ?5 \. C. c0 l. e( E& K佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.
佢唔會再有機會貼圖 1 L9 P1 f; s# O- U; e8 O% e
除非......
YV3S1E117XC050141

最近訪問的版塊