嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

今日諗左一陣 發覺cd始終都係唔多岩我<興趣左係另一方面: V* I+ ?3 k/ _4 W7 y
想將d3放比你地 象微式收20蚊啦着過1/2次咋 限天水圍交收$ P9 Z6 g( E- a
內衣就唔啦 話曬著過 你要我冇所謂
7 u: Z8 ^# ?9 S& F仲有1d m巾(未開獨立包裝) 買3就送巾
4 f, R0 f8 l/ _' C9 w# }6 T: ~
; F6 c% q. o, B1 ]* H1 y有興趣就pm我啦( I6 X+ |. ~) q: J' _8 Z- m- L
: B- ?5 A' s; G5 D* t, ]+ b
全部洗曬0 u* l6 V  I  D' y& x3 ~1 ]
一律20=1 每件都M size 鞋就29號 3"踭% J) o5 X& ^- R$ Y$ }  @$ G* W$ m
要內衣的話 買時講底
6 j2 H! e0 P, w- ?- O: s* o5 z; ~
( R: o4 {; Q. s+ z4 V6 ^[ 本帖最後由 wow 於 2011-3-15 15:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
what is your size?

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-3-15 11:35 發表   
% n* g9 E$ h* |4 |2 n$ q( B: uwhat is your size?
3 `. ~0 d* z' y& W7 V8 B1 M+ @2 a

9 C! V6 }; X% _M D3洗緊 影唔到

請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 14:51 發表   
* `! D$ {8 @5 C請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?
8 u# [. u6 r$ I/ C5 u& K
5 Y. @; ~3 x6 x8 b# g一律20

有d 都好似唔錯:): f0 G+ y3 U) Q/ E' M6 P" Z
& D/ K8 k& C3 m- C* ~
$ \7 Y; S7 o$ L( D: w
PS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既

我28腰m size唔知著唔著得落?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 15:40 發表   0 _) n1 u4 a% Z, {, W% k
有d 都好似唔錯:)
5 W) Z3 m! `- N4 y, _! g4 R3 \9 q& j9 A1 x& q1 S

8 ^/ D+ |3 o" a( x/ S" [PS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既
; j) p% r4 V1 g4 O. q+ a" X7 S
玩左2年
% ]  V+ Q# P2 T  Q+ L0 {有dyahoo買 有d淘寶: `6 c( o9 O& P- m8 V2 L

$ X6 W: Y! b: k/ Qto:JG5446
0 H5 g1 G* o* f4 E我25-26左右
% U: n" t+ \/ f着黑色果件好靚下 show到幼腰

其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 16:27 發表   + f1 _/ U3 b; C1 ]) {
其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍
: m2 L8 w) x. x- O- X# d
# a) I4 q+ q7 _8 K6 `
咁就可惜
) }8 H3 S* R! p因我懶得去其他地方交收

都好似唔錯都好似唔錯

M已P
YV3S1E117XC050141

too bad, the size is too small for me

我有興趣丫! 想問少少野... 請問DSC00801.JPG果件(淺藍果件)係咪絲質架?   仲有DSC00809.JPG右手邊第一件(白色)係咩質地架?
) E8 J# Y3 [+ a
1 D4 F8 ?+ J$ P請問你有無d絲唔質連身睡裙丫?

好多装备啵

鄙人住系山卡拉度

介唔介意晚上交收?& M* A) X* ?! j7 d2 }) G2 c. K# E
移一移玉步去到美孚站
: w, S) _; F$ R' n
# y+ N( J  b1 k4 z2 A我想買大量的衫衫的
( z: G: V( r2 B1 R最多我補埋車馬費

thsssssssssssssssss