嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

.

.

.     # Q$ a2 i; G! ?7 M% I& K' O

8 ]; ^4 z/ R' k# J$ d+ u[ 本帖最後由 lovegirl 於 2013-8-20 10:50 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
吉X島12元店有絲襪賣.............8 z9 O/ J0 }' c# n+ z* M
70D,80D 都有,又唔易走線

初著亦可搵下7-11.因fidylady 也有,,約30蚊,如你大瞻了,可去街術檔買,不過最好買多過一對。因為好易被奇視。著慣買一打半打根本沒人理。

引用:
原帖由 yan-1995 於 2012-9-28 18:19 發表   
/ c9 \3 x5 Z; V9 E6 y2 p5 F吉X島12元店有絲襪賣.............4 M# j/ g9 X9 a( `8 b
70D,80D 都有,又唔易走線
) ^8 ^- e# M/ ^- b7 |, J+ j
我唔想坐車去買 因為我仲細$ z0 c; G9 ~; W2 R! ^' W
其實我去呢d大型商店 會淆淆地…' \7 o2 D! W  Q3 X5 h
話晒 我都係第一次買
2 j! ~# r8 a9 H' F# y" n8 n6 Q+ b
9 }  x4 E  k' ]$ ?[ 本帖最後由 lovegirl 於 2012-9-30 23:12 編輯 ]

日X城都有, 可以去睇睇, 有好多款網紋絲襪, around 309 N+ G% }! @* \2 C5 Z% n& I/ L" }' j
有 d 店某d時間冇乜人比較方便

好亂...有點淆...( q: s4 A- w5 R1 z% @. I( Y2 m
; A. C4 B# @) l7 b/ w) V8 r- ?& t

吉之島12蚊店有好多分店,通常開9點-10點.......

有咩地方有得賣?
8 _1 A% y! H+ {1 U+ E4 {4 K" }2 W% O

引用:
原帖由 lovegirl 於 2012-9-28 22:11 發表   + t4 |; n1 S. A$ E
我住港島區的
+ e2 U) A6 J' O0 [% @大家推薦d港島區既吉之島12蚊比我
2 ]$ [! Y1 ^2 I2 s0 I
金鐘 , 灣仔 ,銅鑼灣 .......

引用:
原帖由 yan-1995 於 2012-9-28 22:16 發表   
5 c% o  {$ {! w+ [) G2 Z( {, U
9 S: d" k* x8 h1 d% O金鐘 , 灣仔 ,銅鑼灣 .......
$ z- A% e- {. b; Q
我想買D厚D的....' s" P$ H9 O! K% U6 n% r
- i8 L9 j8 v% A  a' ~4 Y

Sogo 啦, 大百貨公司先冇人理你, 百佳呢 d 反而會俾 d 師奶歧視你
1 m$ \5 w0 |% K另外你可以去 CD 購物交流區睇下, 有會員都介紹過一 d 港島區 ge 購物好地點, 檔主慣左有男人買絲襪, 不會歧視你

百佳惠康D絲襪一向都唔掂,) ^: p) `% l) T
冇乜彈性,又易爛!( n/ E0 V, p/ q4 V2 f# P
根本完全享受唔到著絲襪O既樂趣!, S4 M6 S+ X3 u" k, w2 A% T. y% M
1 g8 i( F$ H: u" d& v# j
我都買過吉之島O既,都算ok
& l' y6 m+ v' }2 Q留意喎,12蚊店唔係所有野都賣12蚊!/ N' f; \, u- Z: X
絲襪都係!

咁我放棄買百佳惠康的9 V6 ?1 N& H+ l5 n; k/ E
我打算搵日買
# J% J1 n' O# F/ V8 M5 Z4 h$ X但係又唔知幾時先得閒
8 X, }4 N5 Y8 |; d+ j我唔想比家人知道我買黑絲3 p! v( ~  ~  E
驚佢地話我變態……7 l( J. I- {" j$ _, ?

5 a/ C4 `+ r) K2 K! o[ 本帖最後由 lovegirl 於 2012-9-30 23:11 編輯 ]

引用:
原帖由 lovegirl 於 28-9-2012 16:27 發表   
3 g0 y. `* j# ?( \我想問一下大家% d, H1 A0 i" {* q" z; M# C- C
百佳 惠康 邊d絲襪又平又好著?* R3 y* x+ a, L& v6 H6 O; Y
我打算試下買黎著 因為我覺得會好爽 好舒服9 }9 N  I( }- \7 ]5 A8 N: [2 [
我睇中左百佳 有個26蚊2對(20d)3 z5 R, b  v; b6 \& T  u
惠康就好似18.9 15d
% D+ p1 Q( k0 D, I買百佳定惠康好?
千萬不要光顧惠康的絲襪,它們的尺碼過小。

引用:
原帖由 FS6573 於 2-10-2012 12:51 發表   
2 l, K9 o* q6 ?# o/ w* U; I, k6 D+ |千萬不要光顧惠康的絲襪,它們的尺碼過小。
4 H& q1 {  Y' ^

* J# {2 c6 `! m: G同意啊。它們的size太小了。

我去開H&M同瑪莎,SOGO,任揀冇人會眼望望,不過價錢會貴少少,當然質素亦成正比,一分錢一分貨!~

謝謝大家的意見: {+ t: B& L- U: s$ E2 k
我放棄買超市的

最近訪問的版塊