嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   
2 ]2 o0 I$ T2 u8 e
* h# S3 s4 q* e( Z* e9 b$ k1 i( w* u5 Q) L/ b# G3 J
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
) o3 f+ f; k9 j
我有幾靚女呀,咁樣衰!) Q* S7 \% D$ e: P1 d+ \0 f
我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   7 p: u) w' m) j

) v& \* C( e' V/ s$ a- i我有幾靚女呀,咁樣衰!, L* I; g9 ?6 V: N1 ~/ h& \
我d裙都係上網買,無試過唔1 `( d, |  x# v, \/ ]
9 [4 ?5 O6 `+ z, ~" ?
因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   ! U0 T) V% F7 N! F, H" s1 c
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   # `& D! `& |; U
, y' D3 ?3 b/ B  k5 F
我有幾靚女呀,咁樣衰!" |+ g4 k, C& ~1 u
我d裙都係上網買 ...
+ T* {& o- ]! I3 ^( J( a& A# b
自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   4 q7 o% i6 `7 m' j4 E
哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
3 P+ h2 U" e3 g點解唔可以買呀9 Q, I, o. g7 E  `
又唔係煙仔
6 j% b% k+ J  M  P( y, E9 n唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   ! C9 q6 `/ I7 g- E
. }# c3 U. |7 e" g$ H4 M; G& T
點解唔可以買呀9 z4 N, R& R9 F% {: O
又唔係煙仔
4 h. Z' G+ ^* Q: h. B" ^5 ^' \唔夠18歲都可以買架XD
, l  {) q1 z( s* h; U
  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?. n4 ?/ ^7 Z/ {! j
就算你夠18歲咁又點?4 [5 E2 w9 |7 g" p: n
如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到6 a+ f; P$ A4 Y$ h+ g* ]) ?
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   
( G0 E* a8 b3 F. D2 b# e5 K9 i+ ~, j* P. G
  費時卑阿媽揾到D野啦...
" m. X. J9 v' h9 W& [, S
咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
. X& S' w* O7 @! g" F( }
; Y3 p( M# Q/ r9 @# S咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
+ H# y. ~+ q6 E/ l7 s; X
無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   
3 N8 y$ O5 A) ^, v5 O) S咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
2 H4 ~# h/ x& m& ^% v# D$ a
$ }8 N9 K( L' N1 |9 ^
4 o* z: A$ [: U0 P& |我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
. }* [5 V6 w$ Z不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
2 p8 K3 H5 c: _1 x- [" N/ R- B, J2 W1 O- G
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   
# ^; E/ m% c( I4 F  |3 L# m4 ~% r+ G

" K5 y! e! R4 X呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
" W& h  v9 {3 [5 J+ d- d/ _

' d9 Q' M  m- F$ d% S0 L4 n, u所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
' k$ p- E/ F/ Z個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!
+ _/ y; ]3 \8 X所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
2 _/ V, Y# M' X& e8 O但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   
. B' s( C9 M# x2 t2 p; K今先啱啱去咗呢間野買絲襪!. T+ S0 |9 w/ [/ {, s1 T9 G1 K
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!
4 ]; v9 K  s5 u* k; \7 L所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
; |' I* @9 A7 S- [但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
: P( @1 e& r. s

( H* J* \; r& h3 k+ e6 A( s% x 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   
. U8 R7 P/ D% V  s4 L+ b( o" e; K
5 f2 i% x8 ^; r# S
3 k+ O% f0 ]0 T8 G 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
2 y  p& k1 S# {# w但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   
" r5 j  w; j: z! W! k8 X" q$ o
& X# B0 I7 r* m3 q! G5 [6 T但其實個sales知唔知cd點解嫁?
: d8 L, W7 z% y5 T$ ?. a! Y" a! E5 q5 f! i. T) x2 v. O
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇% }+ L4 K& w1 S" S% C. t
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   
$ {6 ]$ c" [6 `
  B. p: h6 N1 p: O; h1 O1 s* D5 b
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
  z1 O4 ?4 I, A3 [* u( A唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
0 ?) V9 {* t$ Z: R7 U
咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   & G5 k* y0 ^9 T* \3 A+ a; K

, j8 o9 A  u0 F咁如果佢知cd點解會更好傾!
6 y2 ]0 J' A$ o2 b3 H- J
  X2 X3 a# i8 k1 y' w我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
- b' F5 ?' H+ o7 y$ ]- w"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! "
* x+ G3 J1 y& Y0 i* W有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?

最近訪問的版塊