嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   
$ a+ W) B2 `8 C; C用甚麼道具灌腸?
  B6 ~5 n- N. Q- h8 J$ g
! M/ X8 S. `# J  W, g* Y5 g% d自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過$ G  g4 Q) p" q9 e7 t! m/ J, p5 K
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家  x  k  w5 L3 V; ]) [  `, c, ]; ]  N
灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   8 d( W' T( b) W. H( m/ P+ q

$ i* r8 I: M4 p: p
4 C! y* c8 e( j" _自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過; m$ Q1 M2 A: E) i; q
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
! I. K. u8 d' t. r# \  m, w灌; 不過屋企有人........
) s1 z  n6 P$ n- r- S5 f% Z0 s* g
點樣先可以灌水入後面?
* {& ]. W6 K* Y- G% d3 m) ?灌腸器係咩黎?
" f2 U  P/ a+ t7 B" n/ W' \冇的話可以用咩黎代替?

$ E' q4 k) B+ J0 [$ w* ?
未曾試過
/ l, l. z/ p5 t  q, z- f9 U9 b6 F也未曾想過
  h# O+ D# V7 L5 s* q$ R當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   & a! U- ]  u- e! Q! E) `) L3 E& y6 ~
+ U) r5 z8 x  W) n+ ]/ {: j( f
點樣先可以灌水入後面?3 P, W, H$ r# c/ Z. w
灌腸器係咩黎?
2 f% H" l- a0 _7 H3 J5 {冇的話可以用咩黎代替?
0 n5 X! t. R# l% |1 b) y- w* d0 i1 X
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就* @' q6 I4 i+ S1 `5 o4 ]
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. ( C, Z7 r; X7 d2 q; m, V
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   
, P! Y& [% t4 b/ a# @我都係咁7 l6 c& k  S' y( o9 f4 K5 L/ i
次次cd之後4 ]; I; @: P3 `6 H2 Q
就好想俾人毒打,虐待; f4 @. ~; N# U+ k& d+ _/ @' ~6 Z4 m+ |
最好有咁殘酷得咁殘酷7 `; x5 p; _1 o) _
有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
( J: T! K7 G* b! q
# J' P9 N, t: {8 l' z我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。% g, B7 r% l9 x1 X8 i6 w
成日都想可以著住校裙被人綁起,
3 w" p" M. ?! l: r5 n- ^又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
+ I) U$ Z/ {; |4 t
5 o; b) _  U4 u& B* E順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
4 v$ F: m% a+ b/ ^0 r: ~8 K5 b上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到
0 [* v0 o' P/ ]- R1 D(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店
/ H" @" h7 B% H但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   
2 E% x1 a* Y) w7 \& o) x! V  }' x" k香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店
2 g7 h5 m- F% F7 z, w但唔知有冇sm玩具賣
2 w5 ^  S  h: K' T$ I時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   . Q( p% g  S) x8 Z, N7 e  m
係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
! g- L' u8 n+ E/ s6 B哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   1 i+ E- [7 o1 H
你想找些不張揚的情趣商店?
) d7 _, P% }  Q3 G1 @唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)
% S6 S' ~5 m  ~0 \$ h3 ]At Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   . i) ?' ^4 u! Z5 G0 p
有∼好耐無玩。。。. X/ |/ d: W7 c
成日都想可以著住校裙被人綁起,# [& `, ?: W* J$ I
又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活

7 U6 h+ p+ i1 \+ ^7 |! t( H! Q
8 l9 ~2 @6 G+ P4 s. ?- w順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
" ^5 x' i. N- s9 @上網又唔知邊 ...
* O/ e+ ?* Y$ Q9 A/ d: X
. u" B  m9 O9 Y: X屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.2 C* _. S. E, e: P7 J4 t, v, t
其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試9 y1 B) G% a! r% V6 w2 [2 @
過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd' k: _3 c" T4 |
白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   & s/ m. g: U4 }6 U
上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
2 u- l& Q% ]2 V* Z1 `/ l! C  I
上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
4 u) M& [5 ^7 c  j4 K問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   ; D4 U7 ?5 w) ]$ ^  Z

% U& ]4 j$ K/ F上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
+ |, |# r) K0 c, e# Y& F! W1 S問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
# h- P" H. o) m3 ?9 r. ^5 {上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的- {$ l- i7 ^1 O
鋪頭就係我頭先講果兩間..
+ B- ?1 h9 z  A5 \# p# W! A" h
  c5 E; e& y/ o/ x另外,我地可以做個fd嗎?