嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!- H: e$ o% I, \9 J4 z
因為好少見澳門既朋友交流校服
  G5 K# W4 @4 u1 z
+ e2 C6 x) Q" D* r# t. \( R% P& s[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-12-31 01:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?
1 k1 ]2 @& Q! o, _! J你有咩介紹 ?0 m( R/ X$ g: {) T9 f
夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   
3 P! Z( l% ]/ U係咩 ?
9 M2 a4 j& W- d/ R+ M, f3 [你有咩介紹 ?' M4 Q) l- ~2 f8 T
夏季咪有聖羅撒
* l; X+ ?8 Y5 R3 ^8 z. T  g( [* X) ~9 K" i( z
有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   
" b" h# {; Z+ c( q其實澳門有幾間都好正~~~~
% S% a% T4 u6 z
! z7 G# o* U# r  i3 P
係咩 ?
+ e: Z; n- d6 j1 F0 ~  g/ F9 U你有咩好介紹牙 ?
3 l# t- Z, F! [) h
9 ~  e3 W- ?! _/ }* j0 F) ^; z
$ C, m# o: ]4 @' f夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表 ( Q9 t2 w# U( R) b. }, t4 d
有無圖???
* ^# ?0 }& `9 f, s/ Dhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
9 J6 Q! z& @9 @* `3 V上衣似香港手機女校!!!!
9 ^& x6 l0 f3 K- b) ]1 K7 {
# B0 [" [7 T& v[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-7 15:14 編輯 ]

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   / F  h6 E+ E9 Z! X
5 x! }6 L- K- e* {9 A- j7 \9 q7 Q% ^, |' A$ q
如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!
/ b% E" M8 B" @, U# }6 \% z& G佢可以介紹澳門有咩特色校服!?0 F3 i7 x  M6 h$ i# _% A
( V0 A! F& c6 }* j. u  d
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎
& l6 i0 B! O( g0 E+ u7 Y' T1 [# `* {5 b

冇人應架 !!!!
/ H3 J0 j! [# v3 q$ D
' c5 m' k% n$ p8 I" k: y# M9 U$ W' Z' G" o
) Z( f' F0 X( R& O: N

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚7 A* |# c+ c" q, U% d
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣0 d4 @4 F2 y! e

* }5 q! N6 x* }  H) m5 S: g' ~# d[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~4 l  [. X( U8 w6 g1 a1 L

4 z) Q0 M0 Q; e0 \- ^我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
) D/ o* }9 M6 [/ c* Summ...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
' A+ c/ E) z. J$ O( ~$ F
* I1 M3 _7 n, e我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
6 g, Q& Z* h9 ?1 R1 u9 _
$ T0 q9 C. T  F: `) O
香港既校服,你都撈埋lo,4 s+ P. X9 l+ n' ?4 P8 h
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎
% ]7 m" Y& t, N7 n呢個教授,真係a.a-,-
2 W. w0 G+ d' D( h: m# G
. v. y7 }" q6 {2 v2 b) S! ~4 D7 A[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
9 h: ^! U; U% [2 f不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?# A' A, y: ~1 f6 y! m( M9 x
My Wechat +85259323306