嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 ): ]5 y# G  F# j* X9 i5 u+ T+ ^
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起$ `+ p2 b, C0 z, z+ ?: a+ d: r* J
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
! P" S3 w3 [1 h' z: s3 W0 ~寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味8 h3 k9 z# A9 M! Y- |
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ, Q1 x8 Z$ p6 Z; C' v2 T
睇圖最實際,以下歡迎討論
  U6 H- @: q9 o2 D
) q+ i' A: [, R$ x9 O  b2 Y[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了1 c, U( G9 s! y, ]  Z( [( \* r$ N

! K5 E' I- ?  k5 [( V1 [9 w[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
+ m5 T+ E; Q/ U$ v% W) [( t; o0 q& f1 B' s有無瀨尿落去???
2 H$ v9 V1 t: T8 g. j
無!. m2 W( O6 E! T( S0 W, r
我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
% g) A1 x" ?" }6 S- a* d2 r2 I8 c平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去
* \+ @  t6 J8 V2 W  D+ l- H3 d出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
9 H* k3 T1 p- A: r8 N3 ^可不可以一次購買不要買八次....
( Z: K5 R  T: v0 U唔好意思,我都唔想% {; R4 T, l" V2 K: P4 u- a
我用唔到[free][/free]呢組html碼
$ C0 ]( q, h/ i1 S被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
; d& m! C& \+ y: E8 O出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
+ ?1 P0 t/ D3 {* R) O! G& Y6 t
  Q  h( D) u2 Y0 s1 \這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   0 s- P( Z/ K. j9 L/ ^1 }1 z" P

& U* g( f, _' e; t( K6 E! {+ K/ g6 H2 y+ {& ?9 y4 L+ E
這個我很有同感.
0 o5 L, Z# Q* n3 v6 K, O3 B# i' x+ t之後做完野去廁所放水
8 e$ V; ~  p( |- S# D- Y+ U條JJ一攞出來就有考珀液流出來
* f' c; q# _6 K6 X9 j由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
' F2 Q3 k) i2 [& r! f* G但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)) a- H- g( k$ }, B! T
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   1 J$ G) D6 q$ a0 c
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
. W  s: f& D9 a3 |0 C! [! v
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
% }6 S( U* b- v& F( m. \" O- {我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
* A7 d: s# I9 m. ^5 |* j# h5 A5 y/ G# i衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已
, u, G. q' W7 b" W8 N3 `; d& T( |- K0 f. j

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   7 L" [- B, y& Z5 T
& G3 d' k% i. [, {; m' Z1 w
之後做完野去廁所放水
$ F9 ?6 w6 r8 y8 [. a2 m, j條JJ一

加油
3 o0 B2 b5 I; y+ K+ K  V  q, _3 }照樣真的很舒服
8 I( j. o( W6 N1 o; V4 K$ o4 \+ [但是這種內褲翅膀好貼嗎?
$ p# i) I/ [+ f4 k& g6 x我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
, A* ~: A1 }7 e" s4 j$ ]9 C比較服貼股溝
' \  q( f! u, u1 K) y! @看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   ; v7 a# [) O' F: E! C1 o2 Y0 k& s- Y
加油) ^6 V9 R! k' x/ L. t" \5 U/ n
照樣真的很舒服, m9 w8 L5 A; n& g/ n6 ]5 I- ]9 J
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
* Q- L) M! C6 q, N2 o我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
0 ]( j' v# f' q) s0 S5 n+ l比較服貼股溝
: ~1 z  G9 s9 m* [( O* x% I看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
( I( e. t  B( p: k) [9 ?翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響! ^" m0 x2 B9 d
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
+ E  F- E) u5 O$ z加油- N0 T2 t0 C* _) N8 q3 x6 ?5 O3 b
照樣真的很舒服" A; E5 G" C1 u* d: q
但是這種內褲翅膀好貼嗎?  K! H: F7 s  ]3 _$ D- Y9 b
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉6 `4 t# \$ B9 f' z( Y7 Q
比較服貼股溝% Q* l1 j8 Q( C, e9 D$ o; N
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
9 p, X+ h3 l0 I
- s; L+ A/ o7 b8 y
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!% m. p9 U$ p3 j, E2 R6 O: [5 M/ W
但我會貼住訓!% f# f0 v: ?% W3 I+ j
第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   # [/ k* @8 r6 m) h
我都系隔日用!
* d9 V( L6 U6 t' S6 I4 a6 L但我會貼住訓!
- D: }& {7 l2 C. r/ ~  i第二日换巾先射落M巾
% P; C9 z2 E  e2 q" v
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?3 X  g0 U% d: B4 x" G7 O
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   8 O% ?3 \; l0 [$ w) f
你目前在線上嗎?
" b& ]; `2 O3 e% ^$ K想聊聊
1 E, w& D" x) B/ k2 @; v% ]! N  c/ M
你想聊什麼?