嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

同埋我穿40..
( ?2 }- [7 G4 o3 M: B高跟的話買番40, o唔oK?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

43號咩鞋呀?. L0 N" q7 m9 V9 T, F8 J
我搵緊43號學生鞋呀

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 14:44 發表   
" M; D) y8 m5 T) Q同埋我穿40..  a$ Q! H( t9 N5 U  D: I7 u) z
高跟的話買番40, o唔oK?
4 s/ j- `! ?5 u" j
  w1 R* L% N) t- o. S
* B* u$ |0 e1 ~. f7 P6 o其實40號鞋都唔大9 {5 `' Z, l0 E7 [
你去買都冇咩特別
; H- D2 O8 W/ I3 n  o我早幾日我自己行入去鞋鋪直頭問d鞋最大幾多號添
2 g: h" j4 i; F8 S* \問完唔著就走

個個都系認錢的=3="

回復 5# 偽娘 的帖子

好...
! O' `; P: T6 b+ c咁等我考完試就出動買衫買鞋/ [0 x- w4 B; F6 b; i
之後po上黎比大家睇下

回復 6# *雯* 的帖子

好丫~/ j3 n/ v% |0 r9 R# W" b' Z& {
等你~~^^

個個都認錢既
/ V2 \! L, O' ?; _* q! g同埋你過到自己咪得囉
. O  f  a, @: R) `- t; T8 a4 ^佢地就算諗你呀, 都唔會証實到咩丫

d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

引用:
原帖由 skyking 於 2010-1-6 16:03 發表   
! G  O) X3 k$ x) X/ \我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦
5 ]( Q" K8 p2 d" c, C有生意做唔會唔做

我買鞋從來未比人challenge 過

sure, it works

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-6 16:15 發表   & U' ?# D+ s* n6 F1 ^0 G& C. D
43號咩鞋呀?' J5 s; p8 x* d( P
我搵緊43號學生鞋呀
) }& C# a- R5 b) SIn Argyle center旺角中心 ground floor

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-1-12 22:46 發表   * i! v1 a1 f; ^
1 @! T8 p! u0 Y! n% H. ?$ L1 C
In Argyle center旺角中心 ground floor
" w7 e$ s! c- I, t7 E
/ x- u/ e# ^7 d3 y9 q/ h
  ~) x& z  X+ S最size幾多號呀?
- d5 C, C% I( q! x: f你買個時有冇試?

no need to afraid
0 ~4 L  v4 Z! k" I8 S1 Isale only focus on $$$$$

其實現實真係咁0既! 售貨員梗係話唔介意CD買0野格! 只不過亦真係有人會唔介意0既! 佢0地會係真心定假意, 基本上會在面上看得很清楚! 如果招呼得真誠d, 我比錢條氣都順d嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 17:58 發表   : c' J+ X7 I6 X
好...
9 r. r' C; @* f; [8 d$ T咁等我考完試就出動買衫買鞋
2 m) e; ~& Y. ]之後po上黎比大家睇下
7 K" ]. q* t% Y/ G" A5 V  G
你考咩試呀?會考?

引用:
原帖由 08miki08 於 21-3-2010 05:26 PM 發表   
+ I/ u  _9 k4 w, y! g7 ^1 }1 b
2 M, Q7 ^, s8 c+ n' [9 @: D  \% m你考咩試呀?會考?
& U  A, C8 y6 `我都想知佢係唔係未代@@

最近訪問的版塊