嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll) ?1 L/ Z% t) D9 f6 m
, t; ?6 r& I7 @% a* j, A
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   3 \) N. c' w' J# U# n
大家好 我24歲2 ]- {" y; l- s9 I
) Z4 [/ H% T  P6 t% Y* o9 {- I
雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣9 z' V/ k6 H; H1 Z& p* C
+ V+ z( r9 ^! A7 O* P  l
我會睇shemale既片 唔反感8 ~; u1 Q- a1 I7 m% p- d( b) ], P1 g: S
2 u8 S( o  c6 a$ ]4 {3 U
我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等  O  M# h# `6 V3 i, T9 s

. C# R# i* Z! k! Q/ n你服務我 我服侍你 最緊要大家開心
* a# g0 ~! C! g6 g" X; }
6 H4 F+ K! f; _! k希望有人會帶我踏出第一部
' H& M! @, S  v5 @7 i# {
" K5 [) Z: e2 q有興趣就pm wechat ...
5 f' a; G4 p) Z  Y/ }* y- t% w
$ o8 M9 T/ v3 t( n. G. X: W7 [

7 l1 d5 a2 {2 _* h5 l直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   ; ]/ P5 z  O" p6 p
' e& z) P! j' a' {9 J
( z7 j; P5 p+ V1 [; v$ N# i

9 l; j* f, `* \; Y直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
( H# A4 f$ G' I# I基本上係社會既道德觀念就係$ ?% X% P' \. t" j

/ [/ }- p$ i7 R; u; p但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   
8 ~; D9 K. R9 {你好性急,幾個鐘係咁推post
4 c5 L+ A3 g, l) j! B% t2 E
% V8 M; e( V' k* |3 C5 u7 K0 F
路過答句咀.
3 k# f7 c  l0 v* v+ L% H1 r: K9 k* M急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale! o6 D' ^8 Z* H: `( u- R/ k6 H
天水圍出灣仔啦4 ~6 F7 l7 ^" {: I' s" B
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩4 K9 Y$ |1 ?0 Y4 f+ G7 i1 C- G1 b

$ V& O7 x- |$ d0 \1 b# P- D

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   ( A% ]+ [0 O6 m7 f% f
想玩Shemale
0 _6 k- F( p) w天水圍出灣仔啦9 _7 y4 J& n4 U( W/ T
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
: O3 r! h: V1 w
7 v1 M- p8 ~! v' g' D% h  ^  t# K
* [' t$ |6 K3 ^2 @7 a& `3 p+ Q

$ m) A& z- O9 C, M. }" L
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   
- I/ f4 j8 E# P4 |$ w1 F
+ t# v/ V* W8 _% ~- Z; X+ Y; b. v- c9 J% x
路過答句咀.
+ a5 d, [. |3 n* X+ h急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
+ X) P( Q- L: ~  D: t" c4 O- w
: R* l* a$ D, C% a 好同意!  Q) R1 M! S9 l6 Z- J

/ ?: W* E0 ]* p/ ^[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2016-7-3 22:07 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   9 ?  c6 i7 l$ {0 r" E8 m& Y1 e
/ J5 t" G( m% q5 L7 ^+ H+ ~
" A- z/ |- j4 f1 L) `$ t' _0 h

7 N. ^4 J1 C- W1 U. H
$ Q- ^( `: L+ {* }# ] 好同意!
' w& z& Y+ p3 S& ]+ M6 c
我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?
9 x' B* Z; J1 H+ Q' j. Y
- X% O3 ^/ t9 m- z( f可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
& l: v% T; T# V% Z最憎呢種直男
  A# [$ u; s# t& |
下 依到自由討論
$ U4 z% T& U) A( C我又無得罪你 憎咩姐
, I1 ?' S, f) N3 O4 F2 ]+ Q$ H" S3 v1 j; {
我都係想識下cd姐 有咩問題
$ @6 N% r# ~+ m: A1 T  W. x3 f) [" E. u6 s
仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的
) Z) A( y( x& h3 p) G2 m+ |5 s感覺既野冇得解釋
' I! s$ z9 `% F( N9 Q4 f你都識講討論自由( y0 J5 U9 M9 ^' ]3 c' K
講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒
  I, \5 t: X+ F
$ `3 V- {8 P; }: z

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了