嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   0 M, ]2 J" p+ B0 R5 b( Z. g. B
我自己有300d, 成條綿褲咁厚
. u7 q" L4 H- V9 h( z6 O0 q) U) u" x9 u# `
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   , i, j0 \1 @. N  N3 R+ v! O, y. Q! u

: L7 \% K7 b0 }% E% h) K! \3 F$ O$ Y" h9 X$ @* M2 D) ~9 x
1 U. M% ^1 `. i* F* w( R
& [( Q' u$ r8 V, h不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d
  W5 ^, D" [1 Y9 g, C不過著左真係似著褲
& V* d+ _6 ]/ ]- \% u我屋企有40d,80d,120d同200d
0 E/ d5 e' ^( w  n8 P1 D3 D200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
- q( N0 a- T( L- g) j' Z& w/ L
# Y7 \2 Z8 N* y, c2 V) {/ `" {4 T' I& Q! B
4 z1 N. F7 d1 x3 b5 X$ E3 \
掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   2 s9 D( Z) F* B: |
幾個月前買左5400d
" }0 k- [! Z2 A" V不過著左真係似著褲1 B0 C" |% J. [2 w! ^
我屋企有40d,80d,120d同200d* v  ~+ r" \. j% G4 M. P
200d就買左未試
% b/ F4 V! z9 M8 z5 E- Z9 c
: |$ }3 v; h5 ]8 R0 |+ f3 q' K( E# Y) X8 F1 h3 ?) X
個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
2 U& N4 n  n6 ]: {* v" n幾個月前買左5400d
7 r8 n$ A* f3 v2 c. `不過著左真係似著褲; b3 a( J' X/ ]. @) M/ ?; x- s1 m
我屋企有40d,80d,120d同200d# {" M$ R- C; l1 d& ~
200d就買左未試
; J; b8 C' ?% Z1 V- H5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的/ Z/ k+ h8 |4 |
5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心

最近訪問的版塊