嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃 8 P  \+ D8 N7 h* j+ y, g6 m
42吋全高清直播!
& {. z0 b8 Q+ H+ a7.1環回音效!
, g" z4 _% ]9 o% J. \. ?+ K無線咪專業卡拉OK!
3 F+ \8 y5 h" |3 j; l4 u( ^23吋高清寬頻上網!
- \3 ]8 x1 [. MCD化妝間!% U5 K0 h) ]4 h8 P- O9 S% R3 ]6 G
星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!
( V( u1 ]) b+ l3 i& ~自備飲料、食物!
2 x) A# z* H  v! \5 s1 R, O- m費用全免! 歡迎參加!

% i' k+ ^) W3 g3 q* c- E0 \* [
8 A' O3 K4 I( s- h

) G- t: V8 l" @1 Z[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-6-16 23:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )4 i: @( u: T+ ?' o9 J2 A
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!
" Y  x% Y: }5 h( ^/ r
4 R" J9 D! Q# e6 S2 o5 B9 M; U7 k[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:26 編輯 ]

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   
/ L% F: r  T. j7 z* n3 s1 H姐姐住邊度呀?
- _% O' e' ]. E' M& \; W
  z- x9 |3 E+ X) F  C$ V* u
上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
% j4 P; S. I1 N) `( V5 Y( C  {% r不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   
9 R: _) D6 x* O9 K7 N( ~+ I" Y; t嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
1 a8 R1 w$ E, f  P& }咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
. k2 e3 a  ~2 b" `% y2 A' d
# d2 N& |% H1 m

) @  g3 d" |% k' G+ H兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! ; m; A% L7 V" I+ o
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
6 f, M: Y& C% \$ _一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   
( Y8 w, G0 S$ @( F8 k+ e好好ge提議@@  Q+ ~2 ]# i" x; i; s: b; m
不過我對踢波冇興趣/3\
8 j  a' Q* v' ?5 J9 a% Z& w" ~' j' Q# d: [% _
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   , X' T+ a# ]+ O2 }; E
-                                                                                            人在澳門來不了>
7 T$ m/ H: A$ [% W+ c澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   
: o8 w' B: s/ C4 N有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
0 E3 D6 A' D( h+ D2 \- {但係WORLD CUP係踢: _! z( ]7 ^) l6 P; y& W7 Q5 P
1930: S' s# j6 r( J9 H1 b
' S1 s* ?# w7 b6 V+ s02309 H( ^3 E/ w2 @  c
.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   
+ J7 b" \  v; Y! h8 ?# V5 ~+ a, Z/ U* X
澳門既同志???
- ^: D% m9 a! r-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   0 D/ R& [  c2 V& p# d

' i5 y- K- V0 A8 ?6 D0 \6 t/ e- g6 }! y$ j: }8 i1 x3 Y) ^3 m
0 a0 N4 d# _( s! A
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! " U2 ?: P" @4 Y8 R; y6 \! F
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! 9 h" O5 s7 X) A" n6 ~
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
; |/ k- c5 F0 K, S8 N: F  X- b

' \) ?6 p9 {+ G' }- o1 I( F. O2 J原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   # `0 R' U* J+ P
好提議, 不過要放假先可以
! _& C; p! B, S8 k# `- T0 X& ^

# f" ]- w  h" f* ~' ~* n) S7 S婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   
2 m6 c" s) R* P7 }% c4 }係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
7 x  w4 S# D$ q1 |, Y
# ?$ q$ ]/ Z* h6 Z* ^( w, q3 q+ q
男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋
# S! `0 J* z, Z% R& V場場都爆冷2 k. O. A! `3 }! R8 w& T9 L
連spain都輸
1 Q& x- q. N$ S1 A, C0 N0 u& @唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   
" u/ Y* ]( J7 [/ u2 {' O諗起世界盃就火都來埋# W4 f) T& r- r' f% h
場場都爆冷) u% w. y. z* M/ c( P; v
連spain都輸
; t: x1 T0 p2 H唔會再賭世界盃 輸錢
9 ]; b6 C( j, U) t# T: u, O" I9 w! ~3 ]3 X
婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的! ( K9 b2 z1 H) `6 d
黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]