嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

* E& t% H+ B9 y! v% B9 `
4 W0 |( j9 A, G& @9 c
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎0 }& V7 K5 p$ l! s8 j! @
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
; h. c% O* X$ W8 ?0 K你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   
( q+ P! z# \/ u4 b7 f$ d% p, }你都好得意喎+ T# B/ L8 [6 M, `
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
1 S" [' h- R$ q你係唔係去左D色情網揾人啊?
8 q! z/ Z7 I/ q  t5 r' e1 W+ ]) n
) ~8 z" D' {; `& ?$ o: v
咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉
" k% m9 |1 m, ?, v3 b( J7 D# v3 e5 B: Z: g  c
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   
# f$ b" J% G$ F: |' ^-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
* H' l3 B8 v6 U6 {8 F& M3 o! ?
4 y) G  e7 m1 S" j% d
做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在3 q  ]+ f, K- h- f  a
所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   " v/ T& w; n0 C& O2 ?7 R
-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
) c8 \' m% V0 w4 U! D我情情愛愛好冷感
  D- Q7 r% V6 C' @/ x0 c( l一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣
' f0 m; }% i' F( \( h4 T對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ
- b1 ]' J2 V2 H; g小R只覺得男中怪叔叔比較多! B( S+ x+ O9 j" s8 l
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz5 p) q- d  V7 f; F
. g$ o% d% n) w. a; Z6 P' H
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體
& e- j) w$ E* Z& Y
, ~; F% |% `" ?8 W( Z2 [! s7 G[ 本帖最後由 Rachel 於 2010-11-21 22:54 編輯 ]

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....+ G% V3 S& [$ K' g# J. u- r
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
; ]# B5 M; P! R真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到, H/ C! L7 t8 l- i! Q2 d; n5 [: E6 ]

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
& j. ?: x4 \8 S' t3 F6 l因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
  Q' e% p. W9 n; b9 {: g, ], }" p就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)& ^6 P: y3 z0 B
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
. a0 f! _% }2 u( _6 I& {
3 Y( z* z6 U. ]0 q) M>>真正cd而係無"性"的
- J: I3 c7 [$ _1 w% v( z: d4 B通常都會比較漂亮 XD, u4 u, S( d$ z0 G  {
就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您
. _" K- A1 D5 K9 \. ?4 O3 G9 K不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?! S/ v$ B+ y$ i" O
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!; V3 v7 r! U$ J+ ~) S8 @$ L+ t+ v
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
1 T% Z0 W. e" R" b  A- [7 A你放心係到識人啦!
, C3 q" X; P& ~我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
" C* c% m  V  a! [3 O, m+ @
/ f7 M* n. u: }+ q( l' h  R>>真正cd而係無"性"的
' T1 m& c  S* b8 n通常都會比較漂亮 XD* A& O2 W% ~, `. \( |5 Z0 U
就會引來好多怪叔叔
+ g2 Y9 S; A, T5 y

' m: B# Q. a3 Q# C- R, F1 W小R咁靚.,當然會引狼入室啦
8 J' F5 O5 \% D
- D1 S9 t  `/ A* U; I下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
' t) h4 A" j7 t* \) F因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....: J; X6 g8 Q: C7 R' Y8 B
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士). h; {/ I% M: C7 A1 f
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到( l# c+ @" h; B: k9 W! q. Y+ D( X0 Q
1 f7 J. I! k% M6 f
5 a2 d. ~; Y( ~. [! S
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
/ X; N4 R, L6 C  W! r+ E! n' @9 I; x7 x/ Z6 v3 d3 h
>>真正cd而係無"性"的
/ d+ @) R5 A/ }2 t! `$ b" y通常都會比較漂亮 XD
! w  s* {9 o. k0 w就會引來好多怪叔叔
& F9 a8 J* N* q/ n/ a2 c% x2 P/ O9 S7 f6 y1 L5 k
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔
, ]. t- n. T- C" L
" c6 B: z' A* b  L6 m' m8 Y% ^% ^
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   
2 {. v" T  _+ P, u你係邊個網識佢地嫁?! t" d/ }$ d+ U7 {) w
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!- v0 R8 A+ K! R' s2 o4 A9 e
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!* G4 a. I# m* u; {) u
你放心係到識人啦!
: t# l) X  k3 S3 p: D我都係到識咗好多好姊妹嫁!
" I0 ~* C% m3 c
" b0 q! i; I3 N) n1 u咩網都有
' w- d5 J7 A8 L: E我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷
  i& A1 R4 k1 S7 r  F$ I- x9 `! F% w( f: z& |
但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   7 ~- z- Z4 _$ _* S& D& L
樓主真不幸 ORZ& W$ {7 t9 j& o. _3 [. K
小R只覺得男中怪叔叔比較多
; }. ?; U+ e; a' P8 |6 g雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz9 o) G$ s7 r( q5 f" o( w) y

& c/ p) W  X3 Y3 y小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
( }. y, z6 C' p. Z4 q0 K  `是求呢~
1 D/ w7 \  m' b( i3 s3 y6 u打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
9 v( a2 G7 v; R1 L
4 q" P! A) P. B: z" j>>真正cd而係無"性"的
* T& o/ V5 ?- U通常都會比較漂亮 XD, W; D. \' v5 V" g: [* Q$ _
就會引來好多怪叔叔
3 s1 \2 O" x* T5 E& A. o. x哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   
  d7 W% p0 Q# `所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
( s) }! P. w  ^3 q0 ?
/ {3 Z$ s3 v' v: _( B
& U! y- A: e8 F0 k: p0 [% y* ?6 H# d
無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知
0 y* `9 `  _/ f* _2 J, [有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,
& B$ N2 d) r9 Z, `( ]5 t就我的感覺和看法:
9 q5 s2 k5 p' }8 n; @0 L3 C會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,# ]4 Y9 z% d3 A, G
如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,/ K$ }% \( U7 a0 k& ]2 k
我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,0 M0 l7 v1 k5 V* A
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

最近訪問的版塊