嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d+ N: Y: q. l. y9 z
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種8 x/ j: E9 N; I6 J# p

, t; I3 b, B2 w; d6 U% G幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎
& u1 T  l* O; u想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
9 R) Q4 _, p: J& P" y( fyahoo以前見過人放
# L' w* |3 j; A( o) g呢d應該係航空公司內部先買到(我估): z3 u; ?1 A6 N( Y. N
唔似校服入d校服舖頭先買到0 d! i; E" V7 x
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
$ M* _2 U8 T% [/ l# Y) u! I6 }0 B8 @# p5 F4 w

" B4 m0 |7 i5 @) S/ z0 G( I
. Z# l& I. s: ?8 x" C. e4 h2 Z[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎- i* _1 v$ G* o8 D
不過耐唔耐都有偷雞情況
  t( Q9 ?+ g3 Q不過放得出黎,你就一定預超貴
* q/ [% `- i$ F- Z2 ~9 _夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!# [" i7 i% I- j$ R

) f. l  G( N& {; p老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
+ Z! F3 ~) q2 D* G/ \覺得貴其實可以訂做一套丫
! d1 C, b1 D  P不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
2 Z9 p) {6 h4 Q- S( }不過呢D4 M' b9 V, f5 a3 x( P
睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022:
. t. b# o* I' b! W, m留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q. W$ e9 j" M) D! y( v6 A
$ P0 m, [8 u; ]6 n0 }" K6 Y  m
校服收藏者:
$ R4 d8 O2 d1 ^% P我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....3 {; n6 Z5 o* x% ?% G- V/ T8 e

! N6 X9 J+ p8 F% o: G* hwadee: * s% N6 ?6 J/ E) w+ O. V% `
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D0 ]5 {% C; ~0 T% w0 _& ]0 K, F

3 j: Z% p* b9 |8 ^6 Q# {# `/ F心儀:
& \9 H4 W$ A- p) H: ~) J我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
6 t- z' B+ A1 r. k9 b" m唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持3 e4 r6 H# S+ L

( g7 x, _& V* X& J. i8 q# j  {Joe: 4 X% N6 @7 G% M1 ]4 U0 p
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
5 h2 u2 l2 p- E0 _0 |+ m3 P0 Y不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
6 D8 j! R9 I# c7 R5 R* A, m到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   / O0 G, ^) x- `$ i
因為航空公司管得幾緊
* Y& w( \! @- v  n; |不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
( ^% i/ @  e0 Q+ c) l2 m6 ?到時有可能有人偷放....
  A' j1 W- J1 r# `
邊間呢?可否pm我知嗎?% j' G5 Q. R% r* h( C' C
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
7 \' J9 Y% J% b% |  J( M: [yyy333yyy999 / Terry220022:
3 }/ u# e9 n! v# }: m留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q  ~; `' e* [! ^! \5 X

0 j0 v" W3 D' y+ l- k- Z3 L" M# o* c校服收藏者: 1 o0 |6 E+ q  V( x+ q( u( T
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
; y2 \9 L& X* B9 s( ^* K, u/ S
" @2 ~  R2 k$ L5 q# Rwadee: 6 V+ \* t  O3 s; D
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
+ z1 H  [% }) p+ O
) p7 O9 s4 Q2 z' N: M4 q5 d% ^
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo7 S! N3 E/ V( B& i6 i% B/ t6 o' L8 d1 m
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.5 n0 a& V$ {6 W: c1 Y1 F8 g
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
2 H4 }5 B" O0 a; s* u2 T! J* z* u淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~3 Z9 E- v1 Z  J0 n( W% s1 ~) b
我都認為正版好大機會係內地製作
( }7 j. t7 Q- N0 G) T但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
5 y. ]# ~8 C7 C遇見高人呢~~~~( m* q2 ]6 M- L/ s1 @2 y6 V
我都認為正版好大機會係內地製作9 `& ^8 M1 R- V2 k4 [
但係...... 好難分個賣家真假 orz
" t# J7 g0 [; P6 C" f% X& ]1 ?正版魚翅係made in local的: Q, x+ M: d! v) E9 M
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版  F& n1 ]* Q$ a+ {8 g
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.) O/ B, M* H: \) |, k
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
" u" M* l" f# A4 b0 ]& a呢件似真嗎?
5 Z4 g/ n& n- K; o6 M8 `) w. u+ n
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
# w5 R2 @7 U9 w. M' r1 _  T( u$ p2 `0 L: |
太細,睇唔清
4 E$ ^& ], ]  Y
/ t. g9 G3 }! |9 K) m& [小妹權限... 不能 upload 太大相...
! i( M7 ^" |) \/ c其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   $ V( G  x* y2 \$ q
+ \$ E+ c5 N6 m! c/ p- c, l
太細,睇唔清
2 k$ H1 }1 A1 N5 r6 u1 n; ]5 l, N# b+ Q) h& n0 Z( Z  H
姐姐有冇相睇下呢?

最近訪問的版塊