嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服問題

校服問題

好耐冇見啦我想問下伊利沙伯中學,$ O$ x6 v% K& `" K! {9 e7 R
梁式芝書院,) e" c. l: u. A5 _9 D1 X
同庇理羅士既校服邊到有得賣/ q2 K2 q) E7 U: O

; K! h& _% o# g- g& D麻煩提供詳細地址
: [! i. R) `4 A$ T; q2 b$ D先謝!3 H! |$ N# }" x' Y+ Y
8 G6 C/ W& j) D+ q8 \
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服問題解答唔到添! 我淨係鍾意新法妹ga咋! 或者貼去"校服交流"果度應該好多姊妹會幫到你! ; g* U6 a! t) G1 s" T. i- `2 e
' W5 ]; I9 L3 F$ c* P2 x( Q) S: s
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔得啊,( W8 X2 M6 J, j/ \5 @% d
因為我仲未夠權限入去

引用:
原帖由 amywong 於 2010-11-21 20:01 發表   4 L, @& H. q  F
唔得啊,/ a. M9 K% ?' O( _3 D/ R
因為我仲未夠權限入去
, {' s6 s+ {! {9 C3 z
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  1 K& M3 ?3 f5 o1 h
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想知道~~~~在哪裡有得買!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-21 20:12 發表   , R, I7 [/ d0 @3 k  I
8 b5 F9 O% ?4 {7 {; D5 f
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  
1 b9 ^9 R; n( h  c! O0 [又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
# ?% A# u4 M7 Z! @( @4 I; N6 s7 K. |5 W: |9 V6 a! S9 x6 u, M5 Q7 g( x
P.S.1. 無啦啦做咩響我個朵呀?! 呢方面我唔係好在行O左bor~~
. J9 F8 v$ _7 R, _P.S.2. 樓主, 與其響度問, 點解唔試O下自己發掘o下呢?!
! b9 M9 `0 s3 L! I, e% D8 w2 T+ O9 M$ b

回復 6# dcch1 的帖子

Dcch1比人召左出黎...: w% }2 I0 j5 Y4 O
那召埋X大出來吧...不過你需要解碼器...3 q: `5 D( L8 {. b. g- a9 ?1 T
' w' b- S% c: a  v" p
, k. [5 s2 M8 N/ q% q
樓主去昌...記走一轉睇下有冇先囉...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

回復 7# pingu142857 的帖子

我就係搵唔到先問je- q# z1 w5 ^; T1 D, d. J1 c
! ^- t3 {3 Z3 e/ t: d) N! q( a
我打過去昌記) e' d5 j, ]' c' b4 }: t
佢地話冇伊中
0 W1 U, C2 J3 M7 W! D: s8 \
: ^' P& q+ |$ }" M: u[ 本帖最後由 amywong 於 2010-11-22 16:29 編輯 ]

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽
0 Z0 x3 g* ^6 N! b1 p: f1 O: v0 r
  L% i5 o! V/ z7 ~- |

回復 9# dcch1 的帖子

首先多謝你先!; n. X. z0 f1 a& L# ^
我想問下咁我應該做乜啊,
' P6 u  `# S+ d5 U: Q: o2 z你講清楚d,# {: Z- A5 Z$ l- @
我嘗試去做。

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-11-22 22:15 發表   
8 Q: e: A2 i2 o**** 本內容被作者隱藏 *****
4 I9 v5 w, i  R9 L( s, ]* O2 w9 o$ f  @7 W2 @" O6 e3 n
' `% J* [# {' k8 P" Q
唔係嫁, 仲有我呢個有心人呢...嘿嘿

校服唔好買咁有名氣的,因為別人一看就會懷疑是否CD

最近訪問的版塊