嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!
: k7 e3 s0 y4 `連結在下面  O0 }% E) Q! N% _" `' `
(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

; q- g0 O  ]5 R& G0 _5 |& N% O3 P$ J9 P
http://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@
% z  \8 [2 T5 obut I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   
5 d3 p" w) ?; u, y, D咁正? @@
6 e' s5 g- f4 x$ q% p4 b4 @but I haven't enough money...... T^T
* _* i' y, n' R& h8 n0 l) u2 x: W其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~- _" i% }. T( x" M# s8 A
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
5 r. F" K" g- Y( w! S& N% F妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   ; |, n+ H7 {& y/ `

: @$ `' F: v* o1 d其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~  _2 S( c" g& C" I! o- c8 d, ~
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~- y6 M3 ?+ k: L4 k) t
妮妮出cd相吧
& \2 Q8 F, N" k3 k' P# y, e; y" [- G2 `
哈 原來係咁7 u; i3 Q; o% [/ a
如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
, {- v6 W6 T% Z5 Z5 _  e我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   4 T- c9 J$ ~5 E. ?
相信大部份人都唔夠金錢bid
9 ]: z9 i) [: Y, J! v: D8 M" m3 P其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   0 w* S/ O) L! |  c4 q9 i* m4 S
我可唔可以投架呢
2 S: N8 }6 u4 B7 w, ?# J這個麻~
+ l5 T7 T3 `& M: K3 ~7 n9 }" f我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   . G& N2 v6 D4 g1 D' I

3 H7 I5 |3 Q9 P7 ?+ j其實你都差不多夠了
" u7 F) T" L/ Z5 w
, {; v6 _. g1 ]9 U! Y9 _4 i6 e, q
佢儲左兩年先有咁多6 [9 c1 M8 U* e% Z( s/ o
要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   
7 D8 k* Z- O; {# a7 B$ J) _, q4 L! i! N& O9 e$ U  y2 C
這個麻~9 e- @" U9 H2 W! E7 J$ X
我倒沒關係
, z+ e3 N; l" _) K5 N5 l% _
0 u8 R+ o5 r! b. r( j都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   $ X8 z. E% v; E2 P( i
$ v# ~% f6 O0 f2 |2 N4 p3 W! P
0 }2 J. |. x2 Z5 @& b# \% K- d
佢儲左兩年先有咁多8 J& b- X/ T3 {4 _
要一次過用晒
7 f6 E' `4 G, T, t* o可能係有d貴~, c# z$ g+ J3 `( ?0 |7 \# C3 ^
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000, h4 |/ {" W% Q1 i: F# S: T. K
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢- k0 `0 a" l1 y8 V9 M
其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!
" _0 R$ {9 p' A) g" s起碼可以減輕佢地負擔!& D1 ?' u5 F+ \/ ^' I3 u' f, t9 ^
加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   
; ?& {; z5 |0 {7 O其實心儀咁做真係幫到好多學生!
( v/ h9 S- Y9 R! u4 H$ E2 y起碼可以減輕佢地負擔!
7 \+ c9 h4 ]& _' b% \, F+ S加油呀!
. E) B) ]9 Q8 o" k. e2 K6 {* Y9 R3 a
你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   4 Y# s4 ?1 d! C& ]0 P7 K+ [4 E

5 d4 e7 E% N  e% Z& Q9 {- m# l9 a$ A可能係有d貴~
2 `! a: \  @' R0 k但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
8 S* @! O4 y* U1 L- h1 ~" A' s& g6 e呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢
" a; m! [9 t6 {; p: f其實應該差不多的了
7 R. M- M7 z  f, _$ V$ f
3 X! R2 P$ y* Y* Y' }其實我就唔覺得貴o既
: y. M. w% {% P如果有心搵銀真係唔難
8 n8 b% \: S- V7 E1 h/ Q: K! v係咁易發下d美女圖收下錢
+ y$ y' D: `3 ?3 |; G7 }唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar# @& @& ?% Z8 n5 J: a9 u
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   
( Z4 x$ r4 ^* H' K- L/ n# b6 C
/ J& O$ b) [: L: [( J
  y6 `- f  K- ]( D! n哈 原來係咁
4 E$ P1 F& }3 Q+ N  I" h; `如果...Holland可以淘汰Brazil出局...3 X1 u2 K* y5 K' g- I! m  b
我就破例出新一輯cd相啦~
  x7 n9 `, _: s( [! u0 U
妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~