嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日買了平底底

今日買了平底底

今日在一間類似+蚊店的舖仔買了這十條底底, d色我仲幾鐘意添, 抵呀..廿五蚊炸, 仲幾好著的, 可以用黎平日粗著了 ^^
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wa..你大量入貨wo
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-28 02:10 發表   
& s, H7 f6 U" b3 l4 P0 |- vwa..你大量入貨wo
* E" F6 p! g- X% C1 w/ {8 b. K# \哈哈...唔算的, 佢一包有十條, 我只係咁倚買了一包啫 + v8 ]$ g  u( c" n& M0 M1 k9 I

( n( I: w+ I7 E仲有其他花架,下次經過再買多包先

CompactDisc妹,點解唔買T啊! 我淨係鍾意T咋!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-28 02:16 發表   
% o1 d( _; B9 C+ U1 C  WCompactDisc妹,點解唔買T啊! 我淨係鍾意T咋!
- ^  f+ u$ V5 X" K0 g2 Q/ T4 T. N哈哈..因我只鐘意可愛型底底炸 4 I2 G: v+ s! [
- w* p8 `& P8 S# O
最多下次如果我見到邊道有又平又靚既T-back底底, 第一時間通知妳吧

標題我睇錯左平底鞋...

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-28 02:10 發表   # h- R! w0 r. F! S' k5 G! P
wa..你大量入貨wo
5 b0 }* \: O2 E同埋...唔買唔得呀...洗晒未乾無得換呀...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-11-28 02:34 發表   
9 c+ P# h$ m; }# [4 Z2 \標題我睇錯左平底鞋...
3 K0 x7 ^7 b( y9 K哈哈哈哈...好野

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-28 02:35 發表   5 ~  r3 e4 e: n  B- r: l3 u5 V( C: n
+ V  b$ j9 [7 P# b9 T1 y# I
同埋...唔買唔得呀...洗晒未乾無得換呀...
# Q, x7 [! s" [+ o7 \" G, o. U# v

6 E9 g8 |$ A1 e咦??
7 @, h0 B; J2 `& e: v/ I; }連吊帶少女胸圍都有喎!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-28 02:21 發表   ! s/ `& ~1 v8 n( m" p

$ S/ z7 N4 i  H; h* A哈哈..因我只鐘意可愛型底底炸 " R3 N" ^; k8 H# U: F6 p0 \
$ \) b& g, |3 [7 x$ u8 |
最多下次如果我見到邊道有又平又靚既T-back底底, 第一時間通知妳吧
1 h1 C; w; e) T& u  k& w. Y; |/ _) F4 Q* w* H, u6 S
唔駛Lu, 我成櫃都係呀! 我買親都係T-Back!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-11-28 02:56 發表   / M9 X2 u/ h, }
; n- M( J# l& s1 Z1 j
! E1 I3 r! X1 G* G8 \
咦??: F% l1 b! D& [( f& j( M7 M7 I
連吊帶少女胸圍都有喎!
3 @( w1 ]7 W: [& I' d6 D1 e- o嘻...係呀,比妳發現左添...

邊度咁平呀? 小妹都要入貨

超可愛呀底底.....

Ctrl+Enter 發佈]  預覽帖子  恢複數據  清空內容

where to buy this could you tell me the address thanks sister

michelle師姐 & phman,: k2 [2 Q$ ~$ B) j3 _; p
9 i- Y$ f7 J* K! a' K. Q
間舖仔大約在這個位啦..

wah - qty 12 ?

引用:
原帖由 misslady 於 2010-11-28 23:37 發表   2 a% d; R) U2 E# F! U* k# @
wah - qty 12 ?
0 t% G3 I% G7 h" W3 y: O
十條啫...

回復 16# CompactDisc 的帖子

謝謝姐姐, 小妹可以去入貨了, 買左之後, 距離做學生妹就又近一步

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-29 09:23 發表   
/ a; ?  O# D# p# W/ H1 q( k7 t2 N: B7 p謝謝姐姐, 小妹可以去入貨了, 買左之後, 距離做學生妹就又近一步
! I3 f; v7 u0 ^  L' c哈哈...我地齊齊向做學生妹進發吧..

最近訪問的版塊