嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~
) Q7 ?3 k4 ^; z& d& A; z都係準備心儀的聚會~
* f6 N0 e# o$ b0 q: i但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....+ |- e9 |5 d9 V5 y) b9 e6 T
有化妝的~但睇落係有d cd樣....
) y/ x8 u9 v; Z- w3 m咁繼續行la~
2 j& L$ N( A& ]; B1 I2 X! \我同jade去買底底~
5 U3 E( h6 Y- g/ i) h- l6 ^7 w之後又有個男仔呢...." |; E# e% Q" U/ S( M
成身黑色毛毛....姣到呢....' \( c# O3 a! }; U8 \( b: V+ Q
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
( ~! f1 @, ?7 V/ s# ^+ \0 g我地買完入左格黎間野~
: {$ u1 l& R; ^# i  z0 R都係賣d女裝野多嫁la~6 w6 t" V1 t; D2 y0 n! q+ q
佢又入左黎...= =2 X6 L3 v% i! H9 b# Z
買完~佢去左睇首色~ $ k/ z) K- Q! T' c0 h: H2 F
我發覺我地同佢行既路...係一樣
4 f9 R9 S) W8 I. H- ~唔知佢又係咪呢?+ c# T2 b( M* Q7 O' L+ h; v

9 K, e( {; b+ z1 ~7 ^[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  1 L1 ^1 T- p5 n

2 n( `1 D+ R" Y3 c: k6 F大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
  M6 E! U4 x& q: [, U, |% ?/ [/ M3 R$ c$ [1 ?. N: {0 [
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   7 a6 w' [$ S3 ^3 r
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
  V9 O$ H  S. u; l! b4 R# k" T# G- p/ b' C; J- f2 w1 B0 b
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
  y" @/ f  ?- i3 i
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   . M& ?! B0 k$ L% {5 y! e
% J' W# F/ q( _1 ^5 p! o
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
$ r3 y5 h/ s# i& w9 C
3 Z7 G% b, t' r* ^7 A
- A- J% z( o( b
你明我明你的
1 j" P. n! @! @
/ Q: u* [* M2 ~  X( ~7 F0 S% u0 Y . z" i6 `0 T- F, B( N$ m8 d
3 R/ ?7 d! b# @9 U& p
....而且佢買野都買得好快手 5 N( w% x; G; l: U. l0 `+ T% C  ^

# u7 p2 s0 j% |, h$ i( d[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
& A/ X3 @0 `, ^( r8 N- Z9 P/ {/ X/ E- }: P
妳地今日係男裝定女裝出MK架?0 _% K0 P8 Z, n8 q7 o( R, @! L" B
+ E' ~8 ^; ]: w% l& t/ k
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... ' C8 A: p" V7 S' q7 L) `, Y( t5 }
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
( u; B+ l0 o7 K/ O- E3 E+ q& i0 a8 h* N$ G& L

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
% D5 U, s! S2 @7 j. tSuki and Jade 師姐; ~4 \- @& k7 ^4 e7 n

& L* n% K/ ~& W  a妳地今日係男裝定女裝出MK架?
  m- L$ d; g7 l/ n* }$ W; Z5 {! a/ F+ @5 y! M7 I5 C3 a
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
! a& z8 \8 B1 K' E6 f雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
. y( R4 d9 L! H2 N& o/ e
唔係女裝~, `; t# ~5 n, z+ O
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   ! v5 ~4 M1 ]$ N

) s% ^# m6 H* F0 v* g- c3 Q4 j9 m9 d唔係女裝~
, M( a2 n. X, y( N  ~但有化妝的美男子~
* _4 ?6 \, g$ \  e8 G  Z, j& U8 c4 n2 z" c
- Y- h' F# ?1 Y  j2 ?
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   : W2 @8 l  Y, `" }& P" ?

, i- t3 t+ k* Z) A$ n唔係女裝~/ C& ^' i/ F* H: h" C
但有化妝的美男子~
  c' e/ a* l- ^6 w, }有化妝的美男子...會係點既樣呢...? , |! K0 Z3 ^* L+ S( a
嘻...% x  q$ N' p' \, T
, F7 c* r6 z7 x5 r+ ?
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
* n) r4 q5 ^" ?3 M2 J* `0 A反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   7 U9 J/ b9 p' p& |8 V# y7 c
# V% \5 R( ^4 o/ h9 a, R反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
; `( H" m% X7 E# k4 f. Q
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   * V5 Q) \$ \% @" x4 K
4 p+ i3 Z. @/ S反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
9 X, W6 A$ `8 T" l
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   ) \: G: ^: R. Z( [0 n
5 H9 b  Z' h9 D" T$ [
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
( T+ I% V* o0 D5 F& Q4 @
下...?
/ f& [8 {/ D" g% O8 `, o咁我都會既~( m3 f" C* }6 y- Y9 Q0 \
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   9 G$ `4 m1 W4 C7 Z0 L/ r

+ o5 F, k- x) `* m/ W8 n2 C下...?
5 ^& J; [2 O* L2 k1 a咁我都會既~
* n3 E# p# \" L# ]3 P" }正常人都會~(男同女)
" i4 ~6 x1 N, }( p哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?

最近訪問的版塊