嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次著女裝

第一次著女裝

著左阿妹返學件背心bra, 心情好緊張
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
加油呀.....洗乜緊張呢
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-20 00:52 發表     x5 m$ [- \; ?7 Q1 g& y& L+ Y
加油呀.....洗乜緊張呢
( H7 z, K0 d+ m, y8 S
& [" B; n  F7 t# f4 H- S$ g始終未著過呢D , 同埋好難著

你個妹幾大個呀?

個個人都有第一次的!!+ w+ \  J5 V6 ^5 d, l

0 p8 L' A) ~; m+ a

我覺得背芯bra舒服D

第一次緊張係正常, % r6 f7 M- O) @- y1 \: I
有了第一次, 好容易會有第二第三次,
2 M# S6 ^  L7 x) z& M; ~才後就唔會咁緊張~~

我第1次著唔緊張 因為係我家姐著到唔著既背心bra* x: Q! v( F8 o9 |8 y2 Z( C/ ]
我今日第1次買校裙就緊張d 唔知點解入到去校服店就冇緊張到- -

好似好正呀> <

我第一次都好緊張

尔會開始上癮的, 穿上女裝是很舒服

引用:
原帖由 mski 於 2010-3-20 00:46 發表   
: V8 s; k& M0 S! ^* k. b著左阿妹返學件背心bra, 心情好緊張
! C; ~" S# h6 s/ l, Z9 z. }  {& g$ Q1 L: {) z+ o7 a" g
擒晚不經不覺訓著咗,第二朝人有三急醒咗咪拿拿林去廁所,就係舒暢小解之時個人開始醒D望到廁所塊鏡,「哇!做乜我著住個bra通屋走」,即係痾緊都疾曬.....
9 Q( A, m) h: O/ d* Y, M' f3 Y& ^) ]8 |' h6 f) Z( w
第一時間個反應己經諗緊陣間點解畫.....! c1 j  q2 M( d1 x* |( ~

6 {# H% C4 B4 l[ 本帖最後由 mski 於 2010-3-21 14:46 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-20 09:50 發表   5 K+ c8 G- T" a
你個妹幾大個呀?
/ U  \# y+ `7 L* O( J; Q

& H8 \, Q. J. U" S1 T! V佢今年十六歲,不過一D都唔似女仔,我諗緊佢會唔會係tb

引用:
原帖由 lilianleling 於 2010-3-20 02:36 發表   6 E! e1 G8 ^) b/ B- F
have to see the picture frist
5 ^" D" D2 d3 V% D
/ S2 i! P' g1 q2 x我未有膽量出相,始終不為世人所接受

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-20 12:38 發表   - _9 `% R$ |& M' y1 [" }
我覺得背芯bra舒服D
" ]! h' L' I+ {+ }
* C, u. `9 X5 Y' `/ w+ m6 V
感覺似普通背心,除左得上半段,好似多數係學生妹先會著

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-20 18:35 發表   ; S) i7 c) T# R  W1 G+ h0 \$ }0 d8 T( X
我第1次著唔緊張 因為係我家姐著到唔著既背心bra
- C- {0 W; i* g3 {' `. l我今日第1次買校裙就緊張d 唔知點解入到去校服店就冇緊張到- -
  Z. ]0 Z, x) v5 ^

8 Y1 @8 \8 \+ C4 G3 P7 M$ `" W你家姐唔著扔比你著?

佢大我好多嫁 佢話一早dump左

引用:
原帖由 mski 於 2010-3-21 14:43 發表   
) |- ^* f/ B" R( X0 ~5 T+ `: Q$ ~- m8 V. ^7 [. d$ o% H

3 W0 l" n3 L" N1 w; q  \" ]佢今年十六歲,不過一D都唔似女仔,我諗緊佢會唔會係tb
1 |: F! R) t& f1 y1 d" ~' p0 K( i3 t- n" b

|: T5 b' [% M' @3 w有冇背心bra既相?

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-22 18:04 發表   3 e- ]6 v$ ]3 E% V
佢大我好多嫁 佢話一早dump左
" z6 b2 N  |. p3 N- F$ s! b
( a' V2 z0 r- W5 P; u( _2 b! o
你明刀明槍問佢攞??唔怕比佢話?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 18:34 發表   
0 U- M, C2 y5 Q0 V6 N& N* s4 e, h$ P. f' _/ X; D
+ P8 M9 z- E( i. a% ]; o$ k

* K1 |+ Y' O/ I2 d8 R& f3 Z6 s* q有冇背心bra既相?
) |5 C! Q7 H7 u1 a8 f  N# M8 D
' M' H$ A4 `. a' N& j要揾機會先影到

最近訪問的版塊