嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
7 ?8 w. O1 k$ q, J) U有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
7 R6 t( S( B3 s/ R, U* N1 \( C3 {* A( E& u; H6 V* z8 L0 E
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
6 M* x- H# j8 o0 p條女肯著我就唔洗自己著啦
! O9 J. n, u7 F  d7 C/ R: T
  m0 e" r( q1 @4 i' e# G
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機8 w- D. R! i' F% A8 T' r  K

4 j' A; G+ _3 _; z, n佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
* A6 N+ _: z+ ^
+ F/ p4 g4 J9 B& @
, p& Y7 L1 Y4 T! a0 E7 C妳講出了事實,讚.
& b' C  ]; z) ]/ @) q. \  B以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   1 k4 r2 u! Y8 s3 f2 I
你在英國生活?
- b: ]$ I! E, T5 q. {, O6 C
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   & a# s7 [4 a( [- O
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機; e8 z- A: |, O* W6 U, |6 ^
. n7 c' |9 w& D1 V" }) W) f, Q
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
0 ?2 b: J5 T9 `# H5 E5 Q
- r1 [: F. g3 D0 |' M* d

4 j9 r/ ?* v9 z+ M- _很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
4 t  u1 B( o. _) ~7 t; y
' ~# s) x/ V8 o7 \# n" _- X9 w9 X; N: \- Y# m, P
7 P% i( H1 o1 x9 n
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
& A% r( t+ p4 s. @

3 t( g1 h5 z- i6 B+ Z+ s7 K1 ]當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....+ u6 V( T! }4 D* g' S2 n3 p
, |  X; J: Y: ], @& X
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
0 L2 d9 c" J0 ]: {/ F
" Q, v  N) ^$ {4 m* U) c因為一般絲襪褲中間有條車線,- D; l  \: G# f: {! H- ~4 D' A5 Y
會界到重要部位,男女都會痕!
+ O7 u8 A. z" K3 |! Z
: T0 S. K$ {3 o( J你地網上見到直穿果D絲襪,
4 _% l( m: J  q5 @/ E1 C" K通常都係廣告造型照,7 I7 p) d% U: Q6 n6 P; D
而且對絲襪都係有綿檔!
  X: q" y0 a) Y) N- e7 u$ |' m& a3 M7 L9 D' q) s* p2 l
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
2 I! o: X4 ^8 H1 f5 Y7 h日本野都未必有,試問,
# q0 \* A* X1 N" e香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...  Q7 M! f3 n5 Q/ I: z

: f1 j( r2 w0 I; D我薯緊,直穿
2 H9 v" Q. w8 {! _
  F# e. [7 Q: }1 @$ Z( ^[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   / Y. D5 p- J3 U8 S2 C; s+ `$ y
( H5 C3 {( z  x' y/ r

) m) t- Y! E! y9 m- M9 Ndont think HK girl will.
9 c' k; {6 c( [& ?5 o; T5 _  p6 z2 P! H" M( R" d8 n
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦( u. s# u4 b& D& X

首先我要有女伴

冇女伴,但我

最近訪問的版塊