嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,
& M7 u/ k/ x$ }5 c$ E  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉
! P/ p; j, Q* _! @5 k
* Y" g1 k; ]" F+ _; I: @, X5 W7 O 超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~
2 ^  s+ E* u+ t: `( k咁你就多多PO相
7 n5 Q# v& E4 G3 S2 K' Q# \( w好快就會入到保護區
3 a# D" v8 d/ q" j* o' K加油

同埋你稱號度打錯字) D8 t/ q  o( Q9 i
佢唔係早洩學生妹, u5 d9 D2 E" q9 f
無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   
) o$ ?( l7 n% ^' n' i, t$ Osuki 的fans...
4 H& ]7 H7 t4 O& ~0 csuki咁正
* r. U/ `5 j0 |) J7 e  w! W, z( y. a梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   / }2 h- d. W% @* G; p6 i/ S5 h  a4 z
4 r  t9 r9 \. f
suki咁正
2 B0 T5 l+ i, t7 H2 I' T梗係多fans啦
- s, y9 B& C5 o+ {4 ^  T' m8 t7 B
講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   & ]- `  @$ n9 {! c# D- A) [
同埋你稱號度打錯字8 S- R. I: s8 W
佢唔係早洩學生妹
7 r* k$ D# r9 W6 s# ?3 M, b6 U無三點水架
! ]& l, y/ N- O; y5 O
% H7 F/ `2 }( ^5 {3 V洩洩
' v5 y* s0 f& ]4 v3 H0 p# Q唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團.....+ H0 f* H! d# ?2 \4 R' \6 M

" B2 m9 t8 T8 e/ Q6 }官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   " V8 {0 }, n; q7 j0 C$ z( ]+ Q6 k
粉絲團.....
9 r+ f. f# g  Z! h1 P7 v2 C! d/ q0 G0 f
官方承認左未嫁?
# S; p' g! ]1 S  m' V係喎
4 r4 h% E2 W) b# K2 ~& F$ C其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團: \8 r% m0 N5 ~, v
咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   
6 W, O, Y' N  i+ K
+ U1 K+ _, l- W, X! G8 u) I' M5 x係喎
' A" Z  v: o- `$ a9 r1 N其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團" s* l5 v! }8 T  {- r' U0 a" s
咁大家可以識多D朋友仔
) l3 c4 I9 r( P5 t9 [* }. j
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   ( e7 w6 s  d0 ~1 L
好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
0 D& v) Z2 X# t4 X你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左
0 ~- l: j  m. K" b# Dsuki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   0 u4 p* ]& A9 H2 G2 B4 e
同埋我既預感都中左" l7 g/ }) U& {+ r" F8 I( Z
suki可能真係會離開我地
0 n7 r& s( s" e
' J& e4 h& ~" D; R4 V- f5 m發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   ; X; A! y, `+ a& G1 p' }. G' h

) T1 F3 p# {8 w' q+ i
1 W4 C, z. T* W- Z# j6 Q發生咩事? 可唔可以簡單講下?
3 O( s1 F) ?* ]4 Q
" |+ @# i2 X; M  D4 i, K& Z1 H- `$ S唔可以:)
2 g4 x* X  K" Q9 w: p我地知就算了
6 S' m% S" g- r; }# i8 m. Q+ z! q0 c: c% A% }, R' J& }
" u, g5 m1 |  H) A2 P( A
PS: 我都冇CD點數 orz

最近訪問的版塊