嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

各位有冇試過CD 出街比人欺負 ?( U8 q* l7 O. j; k- A
會點應對?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除隻高爭鞋扑死去丫~

一拳打埋去

無啦啦會有人欺負你咩....??
& J; c( P1 E$ S/ {2 n/ b1 O如果真係咪話比訓導主任聽
add我MSN啦大家

這是要叫警察吧....

咁多次都冇, 最多都係俾賓妹笑吓. 如果真係有人睇我唔順想打我, 我會同佢揪過.

引用:
原帖由 zaki 於 2010-7-7 18:28 發表   4 O5 d- u/ d/ o+ _
除隻高爭鞋扑死去丫~
) c! @0 {* S& T# k( F我都會咁做...

打番佢 =_=
! a  n$ @+ j8 x9 _( V3 Q
/ a, p- W% Z8 Y6 e; G8 L: [我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD

拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  

同佢揪過

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-7-7 20:46 發表   . M+ M, \$ {/ k8 ?. J/ B
打番佢 =_=1 @) S+ ~# X; z0 k) H1 b5 }5 U7 P

2 V0 C, V& \. g: Z我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD
* v" b8 d/ ~( S
3 l( {+ T5 M9 g0 O- O- s. z) ~  o
6 G; o! g8 F  {+ J; P- z7 o5 p
睇唔出喎
0 U* D) L+ k6 N2 r+ }(不如你萌死佢算la & J9 o6 T0 x% |9 }7 O

5 b( c. g1 K. M% g___________________________________________
# G) @. C. F5 d7 p2 s; Q- K4 s
5 {0 u  b6 h# J7 A. n無試過, but 最好快閃0 Q5 i( K& {7 G! U
) D  V* \& g; s7 u$ ]* |: \

同佢揪過揪過.揪過.揪過.
pendyy

yes用高跟鞋K佢地

我試過比人笑
6 R% k5 j3 L( @5 j8 y5 O9 _* ~. H去鞋鋪買高跟鞋時

當然吳除高跟鞋啦.系踢距JJ阿

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   9 m- p% M0 p" ]5 e. b
拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
" t" J8 d7 u7 h把假髮拿下 做咩?6 @+ \, m6 O( F, B: d9 M
打佢好過

大家都好強哦!!!

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   
7 D  ~* k4 l9 T拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
# R4 R, |. m3 s* _! G
小心佢反告你打佢呀

我會快快走人!

如果係出街比警察欺負
! K. N/ U. X6 [+ }- F) J6 H- M5 D6 `要查身份證呢?
2 n( @7 u/ j8 ^* M7 a有冇人試過?

最近訪問的版塊