嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已為各HKCDTV會員開多一個交收方法

8 K4 ]3 t; _+ {; _' m) D+ U/ y; R
8 t0 G$ n8 u  ^各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好囉! 大家以後買野都唔駛尷尬啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

呢個是唔使用掛號的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:10 發表   
9 i( \6 \/ ?, o$ U' k呢個是唔使用掛號的
5 I; c2 R( u3 q0 a8 ]! ]0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 00:27 發表   
8 p- q# F, I. U' M$ G; }- ~6 }. E: ]
0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!
% i- y* G' z5 o- I1 g, }* u8 X

; ]) Q% r8 g0 Z% E1 a1 Z放心啦,我寄開東西,用過呢個方法

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:58 發表   8 O3 C$ p) L% c% V
* h! M  b# c8 ?. ]' c

* {! L/ ?0 U/ F2 @. ]1 ^3 n放心啦,我寄開東西,用過呢個方法
( `, B9 k9 I9 M8 E1 @* S% U9 v
咁就得啦! 呢度d姊妹實好開心啦!

郵局會寄張咭叫你去郵局收野
7 u& b( h  ?1 V/ n2 R6 }9 \
, {$ R. r) m1 I' Z- N) S7 P  S係唔係?% e2 U: E' D$ t1 d, X: p8 q
8 j1 V7 W# Y/ v9 W2 Q' M  q
禁屋企都會知啦
# [2 L$ |3 q4 g- A7 B7 k  `7 \9 W$ m5 h* ]& x4 r6 q
成鬼日都有野收....

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-25 13:31 發表   
$ q+ F( s) I9 ^: o8 |: k1 I# K+ w郵局會寄張咭叫你去郵局收野
& Z1 D  z  U$ \+ }* ~4 z/ F
8 s  d0 v8 x7 a  a. Q$ [係唔係?
7 m8 F1 h" k0 n' K" a. m  b( s' X1 l2 u$ s: O" y
禁屋企都會知啦% L2 ?- q: l  [3 u9 {
: u) j/ e' O- O4 H6 J" p& u4 p
成鬼日都有野收....
# V& E4 R0 Z, g0 ]  g  |  q* ?, J+ F6 S5 U
係,但只係你去拿的

大家放心,郵差話可以的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-28 00:56 發表   6 v) r) Z7 K2 E$ ^

/ N$ g, M% v) |% b8 V. Z& _
) D% Y+ ^2 ]& c+ V2 n係,但只係你去拿的
0 w; ^% I, n1 O9 Y, J/ @
問題係屋企人可能會「好好心」幫你拎,或者之後問你(機)D 咩黎,1次半次就得o者,成日有貨到總有一日會出事...

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-24 23:00 發表   3 h# K5 y% T" m' p5 [/ q
# o. M, W5 K7 B& D" `% G5 p4 x
/ ?4 C7 d7 ?3 J7 M! H# ~. Y0 U各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
' i5 O9 y: e* S" c8 m" y1 J% u$ f" \
不如賣家在某某地方開個密碼鎖 locker , 作交收