嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

唔~~高人大會,不過人怕出名豬怕肥呢過係硬道理,announcement都無咩問題既
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:34 發表   
8 R( g# s  d4 |& @! n7 c* [% w佢唔會再有機會貼圖
$ |1 W7 a: X' Q除非......
7 o: c* \* e; N" {8 {" q
1 k$ a3 A  @! u3 m/ M除非乜呢 $ F5 D3 G# W+ A
5 D5 i9 I- T; Q- L" ]
你乜嘢咗佢呀, 雷霆手段呀, 多謝多謝, 感激感激
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

這年頭啥樣的人都有

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:42 AM 發表   
3 P, `6 X" v+ V' d+ ?" p% N4 R
2 L" M7 n! S, A, r  u+ d
* H6 e8 t, f8 D除非乜呢
4 W( ]3 _* T( F. p
, G( s: F# H! Q, b* y  v& V你乜嘢咗佢呀, 雷霆手段呀, 多謝多謝, 感激感激
無野既3 [; z$ k0 Y6 A9 Q/ q# M
見佢咁俾面
" [5 i# e6 v* R1 S+ o$ ?我咪禮上往來
* E. k) m  R/ L9 X: J" G. ]請佢食1000個鐘皇家飯
* Y- W# q/ o- e% o咁囉
YV3S1E117XC050141

人都有A貨
* W* M) r4 d8 G$ F8 {! U
/ j+ y( p; }, t& Q: r真係第一次聽到

依家諗緊好唔好向佢開刀了結佢& X( G$ D. S2 Y# e+ }( X2 m) G* G
各位點睇?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:58 發表   1 F+ n  z# a- Q4 z2 O/ ~; x* Q
依家諗緊好唔好向佢開刀了結佢
6 ^8 Q& t3 @8 z4 `: P* ]( r* x, b各位點睇?
- N6 |  t& P$ F* s3 c# [

! ]' D, m, t$ \. U$ t/ b! h論壇管理我唔熟, 你哋作主啦, 點都支持, 感激感激.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:58 發表   
" \7 Q. `" Y: o# V6 L3 @依家諗緊好唔好向佢開刀了結佢
: m. B# `8 J. p$ z7 `1 ~各位點睇?
' d1 b& c! l2 g; ?6 u, ]

6 {6 c! e5 v+ s% o. \# t 偷圖係嚴重罪行, 但是否先警告 再犯才一刀會好dd呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:16 AM 發表   
: y9 r7 C& i0 Y% L
- m- s6 E9 l% ^: v# u' x8 D7 X% u, z+ v2 E8 n% f
偷圖係嚴重罪行, 但是否先警告 再犯才一刀會好dd呢?
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
7 D% J; ^7 s) i
- m+ h" C! K2 G& O3 r( u

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:16 發表   
1 ~2 H# ?7 c3 P1 \7 x9 F) [$ ?! E* ~2 b& G9 f" w

( \1 U: ^& {: l; G9 L 偷圖係嚴重罪行, 但是否先警告 再犯才一刀會好dd呢?
8 e1 k9 M! O+ X$ l# [; v; B
2 ?# i: }4 Y5 E! s4 n
佢無係到偷我啲圖, 主要係 set 到個 account 同我似層層, 無論user名, email, 頭像.' i" [) j9 A+ d3 A

6 _# D* ^( D% ?% M% T4 O) \. Z! Q我唔想有人上當入我數, 所以一定要澄清.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 01:24 發表   . [1 r4 a( ^- q7 y0 ]; B$ Z
' z5 K% Y; I$ z9 i% \' d* x

) \7 a$ Q" T2 W% n+ e" @; e佢無係到偷我啲圖, 主要係 set 到個 account 同我似層層, 無論user名, email, 頭像.# O4 L/ e4 l5 _! k) z! h: B
- ^- Y8 |* N% ]% ]% g& u2 v3 _* x7 x
我唔想有人上當入我數, 所以一定要澄清.
6 i# D3 i% ]6 q, G: b* S
' E: ^5 t: |% u  X/ c
個人覺得如果連E-Mail都一樣這是有心的呢! 但是否惡意, 定抑或慕名而來, 還是了解一0下吧! 澄清當然有這必要! 但同樣喜歡High Heel亦有其權利, 看看可不請他改名吧!7 _) j3 x* o$ Q0 L

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 01:24 發表   6 N: H" r( C5 A6 r4 [2 x
**** 本內容被作者隱藏 *****
0 U- I- Q4 H5 o& p- H
6 A! s4 z* {/ t1 K1 J% I2 _6 J既然...証據確鑿手起刀落! 推出午門吧!.........阿門

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:30 發表   
* V2 G' g; F2 W; o  F5 K$ w
9 L. T8 x5 r, w' t$ |  @0 [9 M
/ L9 [) j. z% l個人覺得如果連E-Mail都一樣這是有心的呢! 但是否惡意, 定抑或慕名而來, 還是了解一0下吧! 澄清當然有這必要! 但同樣喜歡High Heel亦有其權利, 看看可不請他改名吧!; s/ s8 B- C5 K, B8 }; U8 Y
6 W% [* D8 s% f) t' b3 i2 [) p7 c: i' Q
我有xocat/timway account, 又係iamonheel, 佢又係 ...2010,
9 f* _& n) _* v2 {$ A* l: |係xocat/timway 同佢打過招呼, 舉報過版主, 當然無反應,
1 V2 x& i3 a! y6 v2 X  [+ Q點知踩到過嚟 CDTV, 當呢道係散仔館, 無規無矩.0 G, e+ u# I% \0 q

- f8 K1 f; v- E5 h6 Y8 }% r[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-24 01:43 編輯 ]

! R9 U2 A" i) a  _* Y. s0 M2 Q: o
% w( a6 C% y* E& I/ j) K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:30 發表   3 z; q! \/ _$ U
" [" ]: W6 N' Z$ U( V' j9 p
; [3 `& s& I4 z1 ^
個人覺得如果連E-Mail都一樣這是有心的呢! 但是否惡意, 定抑或慕名而來, 還是了解一0下吧! 澄清當然有這必要! 但同樣喜歡High Heel亦有其權利, 看看可不請他改名吧!
* k: K$ U) D9 H" v% o7 B! y
' E2 U% S7 }0 C

, ~' X* l4 G4 q3 e; k, v% ~“E-Mail都一樣這是有心的呢!”2 Y4 ~( w0 }5 H0 h- \! U, ?7 G) _
7 a4 q2 x; l* k& }* T2 |
要入人以罪 , 必須要有確切証據 , 估唔到, 現在也有 “莫須有” 罪名6 `4 i+ W+ v! `
, 何嘗不是很多人同名 ,7 w. a9 Q, r7 h8 t* y
emal account 會以Monica_001, 002 , 或_xxx 等' h2 F( M- m) Q$ @. v6 ~
唔通有人叫 Monica, 之後所有人也不可用此名作為名稱或E-Mail
& `- ^2 Q, b4 J! k2 Z3 e" A/ {何嘗不是很多人同名
6 ]4 x- d7 P( d/ d9 x8 ?特首叫曾蔭權 , 唔通叫人改名, 唔可以叫做曾蔭權 ,4 S. E6 q4 J9 n( L1 J( Q7 M6 V6 U
因為名字類似 , 容易引起誤導(misleading)+ f+ ~- C4 X+ I3 V9 o: l
8 \5 ?& c: S0 p  N
有罪 - 罪犯何條 , 要通告天下 , 否則會變成一言堂 , : Z% M- i6 ]  s% n; O
        這跟極權統治有何分別 ???) U6 P! c9 z" y4 S0 Z* B- g* U- D
        這跟23條有何分別

同名要看情況啊,( G1 h) c% ~* p# S
像Monica是很通俗的名字,很多人會用,5 v6 G  j) @5 I
但是樓主的名子,一看就知道它的意思(組合而來),就算喜歡這個意思,也可以改一些並用不同的組合方式,而且id本來就是先註冊的人有權利,也許此人也是如此構思id的組合方式,但後到本來就該尊重前者,不可混淆,這在商標官司也常見到,
2 s6 Y; w# t! m# d例如我的id(ameifule),前面的amei大家一看就知道,應該也很多人使用,但是後面的fule就只有我知道它的意思,別人可能會用****amei或amei****,但是如果ameifule****,我也會和樓主有一樣的想法,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

但是樓主的名子,一看就知道它的意思(組合而來),就算喜歡這個意思,也可以改一些並用不同的組合方式,而且id本來就是先註冊的人有權利,也許此人也是如此構思id的組合方式,但後到本來就該尊重前者,不可混淆,這在商標官司也常見到* o7 P1 A9 J3 H) Q8 Y' \) Q8 ^. S9 Z
$ j# [4 u! ?9 @
現在香港id 製度下, 所有人也可同名同姓 , 姓是由父或母傳下 ,
1 g4 W" J( N" W9 z, r7 M. o名是由父或母改的 , 只是身份証上加上(xx)作記錄與其他人不同
, h: r6 Q: @* U- K0 [) p這是不關尊重前者或其他人,
- o  P' S: f& X6 |0 Q0 _6 b" ]
, F  t4 ^: G8 l- W; q唔通特首叫曾蔭權 , 唔通叫人改名, 唔可以叫做曾蔭' u% _+ p7 K7 A' x9 M9 X
難道可說叫曾蔭權就是先註冊的人獨有權利
% u0 V9 r% M8 O邊個名先  , 邊個名後 , 唔重要8 Y; t0 c. L. J& z- W& f
因為先後不是問題
: ^$ q: L7 C. b! _3 B0 f# `
* X7 s3 L' h' Q$ V  H" z* {3 T[ 本帖最後由 hotgirls 於 2010-9-28 09:51 編輯 ]