嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   ' l5 O4 ?* ~0 ]4 X0 p. t8 Y' H9 J
心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
$ n* p2 M0 J3 }1 P) f9 g. @- \
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   2 S& w. W0 g  k2 @
緊係心儀姐姐你啦,咁正
) V+ j, v, p0 E! p5 L) V2 `" D 0 t$ J" T9 R9 A* ?) `5 s& @
但我自覺還是蠻像男生的  ^( }& P2 X" R" K
而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   
; O* u+ M  V% @# F其實個個`我都唔識`= =!!
1 [9 E: T  `6 x8 o! [1 Y你資歷尚淺
4 ~; g2 T7 [. _( J/ S+ i2 ]6 z多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   
; h1 H4 e/ v; V8 @! [名單可以很長...即時想起的有...
6 O% C) {9 r- h+ B2 X% \本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)' T6 l2 H( g0 A7 Z# z
外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
4 P. h) T8 m; o  {Ashley蠻受爭議的
* P$ Q- g+ V; p6 A0 {6 ]3 W  F. q7 T; k不過我感覺他是CD* r% @% P( k. ~! u  c$ s) S7 T! R2 j; I1 h+ v
條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   
" v+ M, D; ]: y: B/ D/ Q' X我到是不曉得
: ?  n9 D) H" e/ m
& u5 e/ L7 ^6 K/ W2 v你們口中所說的Ashley是否是他呢:
/ r) d/ R: ^2 w* w
: n9 L( L2 _5 ?9 y. M4 m9 \還有
( v, f0 p3 `8 o1 F* x0 {  n7 \+ @% w
- h. ?9 _$ ^/ f" }* jTW就屬他還有某1位呢7 W" s" z: m5 i- \2 g

2 s$ d$ T8 |* X, i另外: \2 Y, l. {% {$ M; K

# |$ [+ ?+ p/ ~HK就是樓主你了呢
& w: {( U- s1 R8 c7 \! I- m, M; l8 J不是這位~% h* q4 c% b) F) S* m# V
你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   5 V) |$ _0 E5 T* ~: O. ?& B

) V0 O5 R: n# \5 O  D末利不是日本的嗎8 a4 P! M- @% \( u: F  ]! ^7 P
好像已經不CD了吧
1 G& F) g3 @9 S( d+ v  }
3 F' ], X! X7 m$ B. e5 \3 u

2 J7 o0 Z! G. v3 N8 I; Z0 X不是那個末利
- K- D0 w2 E6 O2 n3 Q! ^2 E1 l! F" K1 I7 u; V
同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字 * s! Z- D' N. a: @1 ^3 z
還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
: M- `- Y# a$ g8 A$ n其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   
! d  ?- g9 g# e% Y6 X+ c; A 想不到會有的的名字 0 m7 C! P9 J" F- J
還在努力進修中Q__Q“
' c- F% D9 [0 V$ ?
女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   
! ?7 \; M3 o5 T係唔係要喬裝好勁先可以係女神??' |- J3 L3 K: W( K' {0 A- M  m
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
6 n+ `1 I" i7 j, b4 X/ p唔一定既~! w  W1 a$ o! `* e/ Y; M
但要係有果種心跳既感覺XD! D0 Z* o- }7 e, ~7 @4 k( |9 E/ Q
好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   ) F% P9 `* g4 c( y% Q$ o) y0 P) O
CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
& T8 a8 `1 d( ?# E/ r6 `% p0 a4 p  O% M

1 q. R0 Z4 x$ l- S- g3 E" v, XCD女僕 x2
4 |' ?/ ]' ?$ l' D不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   , E- \7 D. u) z0 N0 n' f8 _9 ?8 G

& d0 g! V( G# z2 i4 K7 e0 D
( N0 J9 Y5 b4 z+ F. B! l
" H; [- H- p- Q# r2 Q5 GCD女僕 x2
& z; Y  ~. {9 Y5 a+ s不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
  r! X/ R5 w1 }5 R* C4 Q) L整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
1 `% A, s# |* g9 z
! G9 C. `$ |* V% R到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美,
- b+ I# V4 p" [6 ~! ^1 Q
2 S/ Z3 M: y6 I9 ?6 f5 X* F, l3 ~, b照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`
2 Y1 u7 g( W  a0 M* N真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑- q+ f! |; i8 y! j$ _7 H" t
+ D& o) v( q/ {& j0 C
但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指1 @8 @3 i) V0 ~8 {! K
個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你; N/ C$ t# g: X3 E+ \; N9 y
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!( Y( g( E: D* `( e& @

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...  s' C  h+ p, l" E8 L/ |3 U) S
我其實係新人, 見過吾多cd...8 d& u1 B; c5 R8 X7 x
只見倒你地icon張相
9 ]' v  N+ K$ J. p/ N我覺得你心儀幾靚ar...# o. F* u% p$ e8 R' G& W' k  V
&
( A$ [& W# J3 f# i  ^8 hSuki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^- q! G+ U4 N6 x& A$ }' w
我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..

最近訪問的版塊