嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless
* n' L6 C7 {7 s- n; c5 x佢地話開始換款% D6 B5 o! n) h8 t( B  n# ?  r8 E: O
於是我就影低d相俾大家分享
6 _7 m$ h$ `+ Y& n; N$ }睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲
% S" X! w# l  H+ \1 O" _7 n& J3 c8 t, o( n. P. f' g
5 }# G* ?; R6 n* G
6 }5 J* c$ i* t. f  M

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   7 v4 V& h' l; }! h# }# i
7 p' N: ~, u$ F' r- q唔係
$ ^) O3 M1 j' W6 f, p8 Q0 ]只係有好野post上黎俾大家分享者" k3 ]" N8 e5 \8 ]) U- r
話明預告篇
% {+ `$ z4 P7 x! R+ U即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   ; C# [. u  E- ]* Q$ c2 N( b
5 x) c: O+ ~3 B: e% {" D2 `
  a+ a9 K- {, O& z* G) u$ F4 sAngela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢!
9 e; v% ~6 O: L* ~( h  R
2 r/ P7 E$ M5 q+ g; h: {就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!: `* d# k3 v* M: L$ T/ p
所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!
- Z! Z8 L! b% ?; k6 J希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇!
) e/ ^$ u5 _9 r9 h' m' g1 r" n
! g. ?( D7 \% ^% c$ K不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!8 e2 M- a( n" l# M# ~( _0 a
3 ]' v! W! b/ _
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   
! C. F4 A9 J: ~  {# G3 _/ |( ?# |" W  T" ^6 W1 ?0 A9 x/ n
# W0 i1 f; |( o) H+ m6 a# {
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
7 E, p( p# n, {3 {- ]1 B/ H+ H" y# M
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋+ q3 F& X2 g% e" A- p4 j
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
$ h4 p" l8 f! c/ ?6 \你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦. f( f! i0 j1 I3 \
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   ) u( x6 l8 u& K+ T& c( b; i
% {/ u* {5 f# b7 v6 \1 Q1 H

' d/ B0 ]) d& b) a+ hangela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
9 e0 c( A" j, b' e; H否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
6 K0 n5 [% i6 l- z2 J你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦' a5 N0 n' z5 P( ^. {; K
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
1 \' ~0 i1 I# w* r
1 U- t# i9 c; z2 h" T( j
Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!. ]' o& G) h4 H2 w  k2 B$ |
0 [6 O7 @2 y& H" v0 l. h9 k

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
  j1 u" {6 m6 S各位有興建睇既話我就post上黎
+ S1 u, U; o; f& f0 Y% X4 k唔知大家有冇興趣睇呢?- x, t- J: [" m3 R! Y
如果冇就我唔post啦
8 H# M# d# o2 O2 }. y! q8 W  ]% B
1 L% f) f* g+ [- G0 `[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:35 編輯 ]

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   9 @3 s( E) f! ^2 f5 S7 |) w
我尋晚亦都影左tomato既新貨既相8 _9 J. C8 k- D' E9 W- W* w* y. e3 S
各位有興建睇既話我就post上黎# v0 K! C7 }- ^8 U
唔知大家有冇興趣睇呢?
* P7 ]$ g+ ^4 [- }- j如果冇就我唔post啦
' ]. W/ o0 X% z
; R  h' R9 \0 e; A# s
* w$ T& z) ^, O  r) S6 g
梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人
# ?7 m( M7 J) F; G% R仲有冇人想睇呀?
( U! D, N7 y0 l+ P( ~4 j唔好話我咁少氣& y" h, h7 h; D1 R7 Y
夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   ( T) B7 x9 F" v/ S" N, n8 c" |
校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
- L7 G- S' t) G6 @% e. \4 T
唔係唔想話你知
- e  r5 r, N! m我怕好似星期五晚咁
& A6 y$ L) J5 x0 k5 ]顧得你個邊顧唔到佢個邊
. x; W1 o8 S( V" i2 ^我同你幾時去睇都得啦1 e! W" d6 W, U; a( J7 ?5 p
心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....