嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫,
5 d) W; y( a. a# f# N日頭就淨爸 + 底 + 絲/ |4 j+ ~7 u# O8 i/ e
好鬼滿足呢....
3 n3 ^8 J* W% u+ e. Q) ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?8 p- }  X7 Z. B! O5 e0 |7 p* p
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲4 i- G0 z5 @  G+ @3 {
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
: `6 ?$ y6 @! k( c夜晚訓覺就換埋衫, ! ?* n/ l: O2 o$ @
日頭就淨爸 + 底 + 絲
# j- g/ P. q7 Q! K1 }好鬼滿足呢....
6 A6 B# L8 z: i
, l/ J  i7 G' C$ ~6 e# L9 Q  B: N) I& j/ v, g
咁好 & l6 M0 m1 Z4 `9 F( e1 Z9 x" |& k
夜晚都應該著舒服的衫ma
$ O# \' @% i. }$ `6 [- t: k
0 d7 ~8 l  o* a1 c4 W7 a- R6 Y2 s還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街+ ^7 L9 A  r- I# p; V9 I/ F
尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街
9 d# P  @* h5 \返唔工得啦+ n2 q4 ]' o# ?- F( l
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"5 k2 q" z2 y/ H) G' F
我有兩個同事都係咁玩.....
  s- g2 l+ g# [& h& N( s, t絲襪就呢排著多多
7 n' I! p( c& a% O天氣涼少少就著返工
+ @0 d3 U$ J7 Q4 K5 N/ o* d- n+ N感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
9 N. X! w: P" z- t4 x夜晚訓覺就換埋衫, # W# p6 O# x$ k/ r
日頭就淨爸 + 底 + 絲
9 T) C0 |2 t" k好鬼滿足呢....
2 A( F; ^- z* B3 Y1 ]# V: V
& F/ u3 W3 W' D  C. C  \5 `3 e
我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   
0 i: }) R5 ~( C0 m) m而家我都好少戴bra出街
7 W4 i$ R& w! N( |返唔工得啦  ~, a2 N- o5 q" I  Y1 C( Q% U
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"5 n/ x# u( y- [% l, e* X
我有兩個同事都係咁玩...... I+ u% E( k1 f3 ^, ]
絲襪就呢排著多多
+ @+ _/ _6 W6 J; R) j' g6 \天氣涼少少就著返工
0 F8 ]5 k. Y; e感覺好正好舒服
  [4 T) |5 u1 s7 R% L7 n
( r8 P4 p! I- G3 u% I3 P' u男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   
7 |* H" \/ X* J( u& _% g* z2 V返工戴 bra ?
6 e3 u& y9 j* v. [我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
4 d! S; R4 m5 C" J不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
& D1 x$ u/ D" a' ?

2 l: P: K2 o, F6 I; I  p- a係呀... 不過係要好小心
" ~! @. v7 R: z" u, v畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架
2 C! Y) G0 C: ]2 e同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   * K6 \% c& i  l1 {. G: d  q4 ]# R* |
" D9 v% o- m  A' I7 {
' m' z+ f# Y% D
咁好
, J( E+ @, d; R: f% Z9 U2 ?% R夜晚都應該著舒服的衫ma7 }0 M+ ~% P0 ]. l: o0 v& @6 t

. S2 Q% f: ]/ L6 G* b) J8 P還有我覺得姐姐你的相很靚
( C8 s( Z( Q* m$ K7 L
  Z' D( }) ]& \2 D4 o  w
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親 - H' o& O% v' x: q
er.... 頭像相中人唔係我黎bor....
1 F- J- X  L/ R我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   
. I; `1 T) ~; }* i+ P( Y8 H7 g' s2 S' `! [
我以為你係女仔黎
' M+ B& O/ n! Y; H# u, U9 c相中人唔係我黎架* S0 Y2 P6 w9 p+ o

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
% L  F; w5 c/ e& t" O- f; y; m小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
( C& P- ?+ g  Y; O
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋# `' |% W& w4 p% Q* [( S- x
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
' f, Y! t0 {3 I- a" u5 y因為這樣穿著很容易被人發現' S9 e. W+ J) q& ^8 K. k" Q  `; P
你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   * q; }2 d% c9 u6 c
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
* W/ ^) A- G2 l
同意
( u, Y$ T6 D& U  x; `) N/ U- f雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )" G7 i5 I# w  \* g+ W0 h
但始終都係衝唔破呢關
+ a) ^) E8 R% s2 h. z& @# p
) ?+ s& R3 B& l( S/ y; T另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服

最近訪問的版塊