嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~
: \/ v' g. _4 r8 x  P* n1 f每次行開旺中都想買幾對返屋企~: @$ T: e% X4 {' W; M) C' V7 h
但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~
* R& e" [* o  v7 ]7 f有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~- i& d; p: y( |5 g. o
大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉
% e0 T% d$ v. f& _d人都唔會理你架啦3 o* m2 [' v% M+ r* ]& _6 B" U
買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪) V; d5 O" b. ^, w7 Q1 ]3 f2 C
遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉( L' H; t( P2 N( Z2 ^$ R% @
學生襪都無分男女既
: u4 c4 S1 c+ X" N) I9 F+ B/ l3 n我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦/ H. F: o, g" Y9 e5 K# k
不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表
( S$ ]& D! k  j  f學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
! v. k. Q- k; K7 D1 z

* b9 M$ [3 j3 S! o& o( p7 y8 N點會無分男女呀
( S4 K$ {# f3 ^# g& @你試下著呢d花紋款返學5 N7 u1 c  _( u' v1 U
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
# _- I- g( c# J/ F; a: [呢d根本就係女裝嘛4 U  T: X( y0 v+ n% J9 k( M5 J
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有
4 I7 c  z/ t, W) U  Y# b, ?' j! {2 E. j
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買4 H% v) P4 P% g- d
白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD
% g: l3 ?. K' x. J" |我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   $ Q, b+ O% q- I+ H& q

- W8 d' _; X, L
( n* f, _8 H$ t: |( R& B* X點會無分男女呀
2 T8 G/ O$ z" \- _! f你試下著呢d花紋款返學
% L8 t- p( {" E, I0 k. W, e俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你8 V8 Z' b8 u; Z6 h
呢d根本就係女裝嘛
2 Q& e  ?- @$ v: T重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
1 G( I$ q, q5 a' m# _) E咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   
* `9 h  b3 T$ T& `百貨公司有
4 R- ?  x+ Z- p! h9 }3 jGOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表     S6 o0 w& J; e7 m$ O
唔一定係旺中買
. t& {9 O+ D6 h) W1 w白襪周圍都有得賣
7 @* q  u  n# z; S* ]% {
. |) y0 m& J. O但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   
7 e8 r1 {9 ^- ?% s# i
# {; C5 T/ W: o3 Z# G4 A9 Q7 }GOOD, 搵日入貨, 幾$$?
" K) M, ]6 M. {- v# [! v4 m
  s% y: J3 l3 c7 J0 R8 @百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   ) D$ K+ g2 J( B
  W1 H5 y2 v+ U6 s3 |  ~8 q! R( w: d
, D; ^% E* a: r" P
但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
2 \0 I/ }5 A2 B1 _' e' ?) S邊一層,邊一間?

最近訪問的版塊